reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka śliczny wózek, podobny do tych bebetto i warty mojego rozważenia :) zapisalam nazwę i będę dokładnie oglądać na kompie ;)

reklama
Violu, w Warszawie, na stadionie Narodowym. To niby taka wystawa z animacjami wyswietlanymi na ekranach, ktore udaja akwaria. Podobno fajne

oar8gox14frkl5vh.png

Oo India ale Ci fajnie :) Ja w ciszy szaleje żeby jechać nad morze polskie. Ciągle jak jeździłam to za granicę i teraz mi sie zachciało pl.

W lipcu to ja będę na szpilkach siedzieć :)

Ja się obudziłam. Jestem glodna , musimy jechać na zakupy bo trochę lipa w lodówce :)

p19udqk3i1x6xig4.png

India gdzie jedziesz?? Ja się tydzień czasu naszukalam noclegu, juz myślałam ze odpuszczę tak wszystko pozajmowane.
Mamakulka :) ojj w lipcu to juz będziesz myślała o maluszku :)

reklama
Ja jeszcze nic nie kupuje :) mam nadzieje że w środę cos tam dojrzymy na usg i chociaż będę wiedziała kto sie w brzusiu kryje. Mam bardzo dużo ciuszkow po Filipie ale czuje ze bedzie dziewuszka :D wiec przydadzą sie jedynie body, pajacyki. A spodnie bluzeczki to juz tak nie bardzo... :)

Do góry