reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kucia ale fart!! ja go nawet nie widziałam ale mam upatrzony na allegro nowy za 600zl... tylko nie wiem czy jeszcze będzie jak ubieramy kasę[emoji14]chcecie zobaczyć? :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak espiro. Ja dałam kochana ogłoszenie i sama typiara napisała wiec wzięłam. Ja mam spacerowke bebetto ale doszłam do wniosku ze jak taka cena to gondola droższa a do busa mi się przyda fotelik kolejny.

Wooooow ale super ten 33 ! Piękny bardzo. Oby Ci się udało kupić.

Ej pępek mi wyłazi.

p19udqk3i1x6xig4.png

Dzień dobry ;)
Dawno mnie nie było ;/ ale ciągle praca i innych zajęć multum ;/

Kulcia super mieszkanko ;) teraz jak mi się trafi wycieczka do Karpacza to na kawkę będę mogła wpaść ;) wózeczek mega i cudownie, że po wizycie wszystko ok ;)
Życiowa takie pyszności nam tu wstawiasz w porze kolacji hihi podziel się ;)
OlaMagda cieszę się, że masz wyniki ok ;) jak Malutka w brzuszku? ;) daje cały czas kopniaczki? ;)
KasiaMarysia masakra z tym telefonem ;/ ale teraz gdzie tylko się da chcą ludzi w konia robić, a jeszcze jak ktoś starszy to myślą, że wszystko im wolno ;(
tatinko przykro mi z powodu sytuacji z mężem ;/ porozmawiajcie, powiedz mu co czujesz może warto spróbować się dogadać ;/

Ja dzisiaj byłam na monitoringu (11dc) i po stymulacji mam 2 pęcherzyki dominujące, jeden w lewym, a drugi w prawym! :D wszystko dobrze się tam zapowiada ;) na kolejny monitoring idę we wtorek i zobaczymy jak tam się dalej to rozwinie ;)

Przepraszam, że nie każdej odpiszę, ale tylko chwilkę mam wolną i zaraz do pracy lecę na nockę ;/
Może uda mi się jutro na dłużej zasiąść przed laptopem ;)

Aaaaaaaaleee mam cuuuuudny dzionek! :D

Ściskam was wszystkie ;*

No dokładnie te kropy są mega <3

Hej ho Nuska; * to trzymamy kciukasy za Ciebie ! Oby się udało. Ja się na tym monitoringu kompletnie nie znam. Kiedy więc staranie przypada?

p19udqk3i1x6xig4.png

Kulcia na przytulanki mamy już zielone światło ;) zaczynamy od niedzieli, co 2 dni ;) owu teoretycznie powinna być środa-czwartek ;) ale jeszcze na monitoring pójdę we wtorek i chyba w środę, zobaczyć czy pęcherzyki pękną (chociaż jeden z nich) bo później mam brać progesteron, a jak wezmę za szybko to może przyblokować owu a tego nie chcemy ;) no i po monitoringu dokładnie będę wiedziała kiedy owu będzie ;)
Ogólnie to troszkę wyluzowałam, bo już nie mierzę temp i nie "obserwuję się" jak w poprzednich cyklach, biorę tabsy i na spokojnie wszystko ;)

- Woooow Życiowa ale promocja ! kurdę że ja bez kasy jestem, wzięłabym sobie 4 albo 12:D

- Kulcia a do czego ta poduszka? Wybacz że pytam ale ja nie ogarniam nic, nic jeszcze nie kupiłam;/

-Nuśkaaaa matko kobieto, zamęczysz się! Ciągle praca i praca... Dobrze że w tym cyklu 2 dominujące, trzymam kciuki żeby był bobo :*

Gdzie India???? Wiki dawno nie widziałam.
A tak wgl to Olcia , Viola to się chyba całkiem wymixowały, dobrze że Kasia coś napisze.

reklama
Do góry