reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kucia ale fart!! ja go nawet nie widziałam ale mam upatrzony na allegro nowy za 600zl... tylko nie wiem czy jeszcze będzie jak ubieramy kasę[emoji14]chcecie zobaczyć? :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak espiro. Ja dałam kochana ogłoszenie i sama typiara napisała wiec wzięłam. Ja mam spacerowke bebetto ale doszłam do wniosku ze jak taka cena to gondola droższa a do busa mi się przyda fotelik kolejny.

Wooooow ale super ten 33 ! Piękny bardzo. Oby Ci się udało kupić.

Ej pępek mi wyłazi.

p19udqk3i1x6xig4.png

Dzień dobry ;)
Dawno mnie nie było ;/ ale ciągle praca i innych zajęć multum ;/

Kulcia super mieszkanko ;) teraz jak mi się trafi wycieczka do Karpacza to na kawkę będę mogła wpaść ;) wózeczek mega i cudownie, że po wizycie wszystko ok ;)
Życiowa takie pyszności nam tu wstawiasz w porze kolacji hihi podziel się ;)
OlaMagda cieszę się, że masz wyniki ok ;) jak Malutka w brzuszku? ;) daje cały czas kopniaczki? ;)
KasiaMarysia masakra z tym telefonem ;/ ale teraz gdzie tylko się da chcą ludzi w konia robić, a jeszcze jak ktoś starszy to myślą, że wszystko im wolno ;(
tatinko przykro mi z powodu sytuacji z mężem ;/ porozmawiajcie, powiedz mu co czujesz może warto spróbować się dogadać ;/

Ja dzisiaj byłam na monitoringu (11dc) i po stymulacji mam 2 pęcherzyki dominujące, jeden w lewym, a drugi w prawym! :D wszystko dobrze się tam zapowiada ;) na kolejny monitoring idę we wtorek i zobaczymy jak tam się dalej to rozwinie ;)

Przepraszam, że nie każdej odpiszę, ale tylko chwilkę mam wolną i zaraz do pracy lecę na nockę ;/
Może uda mi się jutro na dłużej zasiąść przed laptopem ;)

Aaaaaaaaleee mam cuuuuudny dzionek! :D

Ściskam was wszystkie ;*

No dokładnie te kropy są mega <3

Hej ho Nuska; * to trzymamy kciukasy za Ciebie ! Oby się udało. Ja się na tym monitoringu kompletnie nie znam. Kiedy więc staranie przypada?

p19udqk3i1x6xig4.png

Kulcia na przytulanki mamy już zielone światło ;) zaczynamy od niedzieli, co 2 dni ;) owu teoretycznie powinna być środa-czwartek ;) ale jeszcze na monitoring pójdę we wtorek i chyba w środę, zobaczyć czy pęcherzyki pękną (chociaż jeden z nich) bo później mam brać progesteron, a jak wezmę za szybko to może przyblokować owu a tego nie chcemy ;) no i po monitoringu dokładnie będę wiedziała kiedy owu będzie ;)
Ogólnie to troszkę wyluzowałam, bo już nie mierzę temp i nie "obserwuję się" jak w poprzednich cyklach, biorę tabsy i na spokojnie wszystko ;)

- Woooow Życiowa ale promocja ! kurdę że ja bez kasy jestem, wzięłabym sobie 4 albo 12:D

- Kulcia a do czego ta poduszka? Wybacz że pytam ale ja nie ogarniam nic, nic jeszcze nie kupiłam;/

-Nuśkaaaa matko kobieto, zamęczysz się! Ciągle praca i praca... Dobrze że w tym cyklu 2 dominujące, trzymam kciuki żeby był bobo :*

Gdzie India???? Wiki dawno nie widziałam.
A tak wgl to Olcia , Viola to się chyba całkiem wymixowały, dobrze że Kasia coś napisze.

reklama
Do góry