reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kuleczko mnie aż nosi normalnie... Puls to za 150
Powiem Ci że jak na tel pierw czytałam o tym , że znalazłaś mieszkanie to zastanawiałam się czy masz pralkę. I myślę a jak się popsuje to kto naprawia? Wiem , że jak moja koleżanka wynajmuje mieszkanie , to właścicielka placiła za naprawę.
Wiadomo że jak masz swoje meble to czyjeś nie potrzebne, a na ile umowa?

reklama
Hej dziewczyny :)

OlaMagda dobrze ze z wynikami ok :)

Kulcia mieszkanie fajne :) super ze się zdecydowaliscie :) rok powynajmujecie a później już na swoim w 100% ;) tylko przeglądaj tak od stycznia juz mieszkania ;)

jejku nie wiem co więcej pisać. ..

Kasia niby 60zl to nie dużo ale cholera może człowieka trafić. ... tez pewnie bym olala sprawę. ..

dziś znajomi przychodzą zrobiłam sałatkę i talerz warzyw i wędlin i serów. .. pewnie o 22 pójdę spać do małej[emoji14]
w pon sama idę na badania... o ile nie zapomnę[emoji14]a w środę do gina. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

aaa juz wiem co miałam pisać jeszcze :) koleżanka mnie obdarowala ubrankami po swoim synku :) wiec musze dokupić juz niewiele co mnie bardzo cieszy :D bo z tych malutkich rozmiarów tak szybko dzieci wyrastają. .. a najbardziej cieszy mnie chyba kombinezon i taki śpiworek z rękawami ocieplany z dzika mi na pasy do nosidełka :)

Kulcia mogłabyś Igiemu taki uszyć bo to super sprawa ale ty byś musiała albo cienszy na jesień i w większym rozmiarze :) z minky w środku ;)

a w ogóle ile u ciebie kosztuje kocyk? :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa ja Ci będę przypominać :D ja ciągle przeglądam oferty mieszkań. Nie wiem czy na 100 procent za rok ale tak planujemy. Wiecie jak jest :)

No Marysiu to zależy od właściciela czy chce naprawiać. Ale tutaj nie ma właściciela bo to od dewelopera. My kupiliśmy wszystko swoje bo na starym mieszkaniu nie było nic.

Na razie na rok podpisujemy.

p19udqk3i1x6xig4.png

Mam śpiworek z rękawami ;) na polarku. Babcia kupiła :)

Chyba mogę fakturę wystawić ;)

Komplet z poduszka antywstrząsowa 70 zeta :)

p19udqk3i1x6xig4.png

Daj mi te warzywa <3

Aaaaaa kupiłam wozek 3w1 bo się trafił mi na bejbi markecie za 200 złotych i jutro odbieram. Normalnie mam tak dobry dzień dzisiaj ze szok.

p19udqk3i1x6xig4.png

reklama
Do góry