reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Gratuluje :-) oby Wam sie wygodnie mieszkalo :-) i bedziesz nam wysylala Sniezke :-) uwielbiam gory :-)

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Nam zmieniaja w pracy pakiet medyczny i juz nie bede chodzila do lux medu. Czeka mnie zmiana lekarza prowadzacego. Moze uda mi sie zlapac moja lekarke z I ciazy :D

oar8gox14frkl5vh.png

-Tatinko płakać mi się chce. Może zapytaj go jaką on proponuje komunikację, skoro Twoja jest zła. Zapytaj go czy mu na Tobie jeszcze zależy, że Ty też potrzebujesz wsparcia.
A co do auta , niech pracownicy swoimi autami przyjeżdzają, niech sobie sami organizują przywózki. U mojego męża tak szef zrobił.

-OlaMagda jedz dużo zielonych warzywek

-Kulcia gratuluję :) mam nadzieję , że pokarzesz nam foteczki nowego mieszkanka:)

Z miłą chęcią Wam prześlę :) tylko.zrobie kolaż, na razie jest tam to co zostało i wszystko wyjedzie w cholere a wstawię swoje meble. Wiec jak się wprowadze to Wam prześlę po mojemu juz :) uwielbiam urządzać mieszkania <3

Marysiu jak samopoczucie :) ?

U mnie super, 29 tc przytyłam. 8 kg . Mały się dzisiaj pcha juz wiem czym :) dupasiem hehe

OlaMagda super , że wszystko ok. Ciesze się .

Ola 21? Jak tam? A w ogóle to Viola to chyba sto lat nie zagladala! !

p19udqk3i1x6xig4.png

Kulka ale fajnie:):) a jaka cena? Kurczę bardzo mi się podoba :) Nowocześnie:):)

Bardzo się ostatnie denerwuje, sporo płacze, nie radzę sobie z niczym a wiem że będzie jeszcze gorzej.

Dziewczyny dam Wam radę : jak kupujecie coś w RTV AGD to żądajcie żeby Wam przy Was sprawdzili ten produkt.

Ja mam płaczące czwartki :) kochana mogę Cię tylko wirtualnie usciskac.

1300 razem z rachunkami nam wychodzi. Wiec super :)

A kupiłaś coś I lipa? Ja się nie spodkalam z tym żeby Nie sprawdzili. Zawsze mnie wkurza to w sumie ze mi odpakowuja.

p19udqk3i1x6xig4.png

Kulcia mąż jest to nie płacz:) mieszkano też więc spokój już będziecie mieli. Tanio jak 1300 już wszystko i połowa mebli, a pralka tam jest ?

Słuchaj tata kupił telefon, nie drogi fakt 59 zł z wyprzedaży, nikt nie uruchomił go na miejscu w sklepie. Przyjechał do domu , włącza go a tu paski na ekranie. Było już późno i na drugi dzień pojechał i zażądał zwrotu gotówki. Ta sprzedawczyni mówi, że może reklamacje przyjąć i mu piszę że podczas użytkowania pojawiły się paski. Ojciec się wkurzył i mówi , że jak tylko włączył to te paski już były. Napisała reklamacje - niezgodność towaru z umową. Po 2 tyg przyszła odmowa naprawy, ponieważ uszkodzenie powstało z winy użytkownika. Poszliśmy do rzecznika praw konsumenta i mówimy jaka sytuacja, on dał kazał nam sprawdzić w necie co to jest rękojmia..., dał nam druk do wypisania i jak przyjdziemy to on będzie dział. Ja mówię do taty żebyśmy do innego sklepu pojechali i tam nam pracownicy powiedzieli, że od 25 grudnia jest nowelizacja ustawy , która mówi że sprzedający ma obowiązek sprawdzić towar który nam sprzedaje. Z ekspertyzy wynika że ekran był uszkodzony mechanicznie. Wkurzyłam się i tata opisał całą sytuację i poszliśmy dziś do tego rzecznika, on wgl od początku był negatywnie do nas nastawiony. Czyta to co tata napisał i z tekstem do nas "co ja mam z tym zrobić" wkurwiłam się i mówię że tata oczekuje zwrotu gotówki i żeby się zajął tą sprawą i podobno po nowelizacji sprzedawca ma obowiązek sprawdzić towar. A ten rzecznik mówi , że trzeba czytać całą ustawę i że konsument ma prawo zażądać sprawdzenia towaru i że on ma o to dbać. ***** SKĄD MA TO WIEDZIEĆ 65 LETNI CZŁOWIEK?! a ten rzecznik mówi do mnie - ja nie wiem gdzie pani pracuje... i się pytam - co to ma do rzeczy?! I tata się zdenerwował i podarł te dokumenty , bo nie będzie się szarpał o 60 zł

reklama
Kurde ale sytuacja... ale dobrze tata zrobił. Ja tez bym podała bo juz się wkurzylam jak czytałam :D

Ja tych mebli nie chce bo mam swoje wiec wyjeżdżają , tylko dużą szafa wnękowa zostaje. Pralki nie ma ale też mam swoją wiec akurat ;) nie lubię cudzych używać z racji tego że jak się zepsuje to potem problem. A moje to moje :)

p19udqk3i1x6xig4.png

Do góry