reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jakaś kreska tam jest ale czy różowa? Nie wiem. Ja na tych testach się nie znam bo nigdy takich nie robiłam. Jak robiłam to strumieniowy. Może laski coś powiedzą na ten temat. Ale oby była ciaza. A 10 dni po owu to nie za szybko?

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Moze i cos widac. Pewnie lepirj na zywo niz na fotce. Powtorz jutro albo idz na bete. Robilas o czulosci 10 czy 25??

oar8gox14frkl5vh.png

Kulka, moze dlatego, ze to druga ciaza jestem taka cierpliwa. Ostatnie USG mialam na koniec marca, ale maluch sie rusza, wiec nie swiruje :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Cześć dziewczynki ;-) .. Kamilka ja tam kreski nie widzę:-/ ale 10 dni dopiero po owu ? Mi wyszedł 16 dni po owu dopiero test ciążowy . Pierwszy zrobiłam 12 dni po owu i nie było cienia nawet .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Hej Ola :)

Ja w ogóle nie liczyłam ile po owu tylko po dacie spodziewanej.

Dzisiaj będę dzwonić do mieszkania które nas interesuje wiec trzymajcie kciuki!! Już bym bardzo chciała byc na swoim. Z teściowa nie ma w sumie problemów ale cholera jasna no... a mieszkanie w Karpaczu jest :)

ckaiskjoh9smc8po.png

Kulcia, bede trzymala mocno kciuki, zeby wypalilo.
Kamila, zrob bete.
Mi pozytyw wyszedl ok 12 dni po owu. Ale to nie byl cien tylko kreska blada

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry