reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

a test bym kupiła płytowy o czułości 10. ja tez robiłam ten za5zl ale u mnie było widać kreskę bardziej chociaż też slabiutko i powtarzałam taki normalny na drugi dzień. .. i to był termin @.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dzień dobry :*
Kamila ja też na tych testach się nie znam, powtórz za kilka dni :)

MałaMi pisała mi że u niej wszystko ok, tylko nie ma zbytnio czasu bo mały ciągnie cały czas na pole :)

Ja mam dziś wolne, biorę się za prasowanie :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ty nie za pasowanie a opowiadanie co słychać! :D

ckaiskjoh9smc8po.png

Ja tez ma znów prasowanie :-/
Kasia pisz co u ciebie ?
A ma ktoś kontakt z aniaah i Mariolka ? Bo ostatnio nie odpisują na snapie :-/ ....
Dziewczyny a robicie w Polsce test na cukrzyce ? Bo ja mam przepisane muszę iść jutro , 2 godziny podobno trzeba siedzieć w labolatorium krew pobierają potem pijesz ten cukier na czczo i po godzinie znów pobierają 2 razy !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

U mnie w porządku, czuje ze brzuch zaczyna rosnąć :D
Trochę mnie boli ale zazwyczaj wieczorami i jest to lekki ból więc nie biorę nospy :)
Tak więcej to dziś zaczynam 12 tydzień, mdłości nie mam, piersi są do wytrzymania. Skóra mi się pogorszyła i włosy mi się strasznie przetluszczaja :)

Z Mariola już bardzo długo nie mam kontaktu, z Aneta czasem pisze :)

Ola Magda u mnie jest takie badanie ale nawet nie wiem w którym tygodniu bo lekarz mówił że dowiem się na następnej wizycie :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wspolczuje prasowania. Ale nie lubie :-) AniaH sie odzywa Olu

Pobieraja krew, daja glukoze. Po godzinie pobieraja krew i po dwoch godzinach. W Polsce to jest obowiazkowe

oar8gox14frkl5vh.png

Jak mi cos na glukozie wyjdzie to sama sobie bede winna. za te slodycze... Nie wiem co sie ze mna dzieje, jestem chora jak nie wsune czegos slodkiego!!!!

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry