reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zyciowa, jesli lekarz Ci przepisal to bierz. Infekcje moga byc grozne, nawet jak nic nie czujesz. Tez taka mialam podobno.

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Ale jaja normalnie cisza jak nie wiem :D

Eve to życzę dzidziusia.

Sanderko to fajnie , że idziesz do gin. Uspokoi Cię.

Życiowa ja tam nie wiem bo brałam raz w życiu takie globulki ale chyba lepiej brać.

Jak się czujecie ciężarówki?

Paraplu wspaniale! Gratuluje po raz pierdyliard :D wzruszona jestem :)

Ania H Ty to taka skrupulatna może wiesz jak testy? Bo się opuściły dziewczyny w pisaniu. Mała Mi chyba miała pod koniec maja z tego co pamiętam a reszta początek czerwca ale się powypisywaly z tabelki i o. Wpadki będą :D Sandra Ty chyba tez jakoś w dzień matki co?

rfxgqqmzuol7q4s7.png

Ja sie czuje wspaniale. Brzuch mniej sie spina, nospy nie biore. Dzidzia fika :-)
I za nie całe 2 tygodnie mam połówkowe. A dzisiaj kończę 19 tygodni :D
Mogłabym co prawda dłużej spać, ale wszystkiego mieć nie można.
No i dojazdy do pracy sa meczące, bo raczej nikt się nie poczuwa do ustepowania miejsca. W metrze nie mam jak sie trzymac, bo nie moge reki w gorze trzymac. Ale jeszcze miesiac z hakiem i bede miala to za soba

oar8gox14frkl5vh.png

Kama zrób zbliżone fotko :)

India no panuje taka znieczulica ze koniec. Na sierpniowkach się dziewczyny tez skarżą. Masakra.

Kurde ale Ty cierpliwa z tymi usg :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Do góry