reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Boże ale u nas pustki !

Eve nie mam pojęcia w sumie ale dwie tabletki to nie dużo :),ale i tak się zdarza :)

rfxgqqmzuol7q4s7.png

reklama
No zobaczymy:) jutro bądź pojutrze @ powinna przyjść.. Test robiony w sobotę po południu negatywny... [emoji14]brzuch nie boli jak na @ w sumie to nic nie czuje Ha ha[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Laski moja gin przepisała mi clotrimazolum dopochwowo 6 tabletek. .. i kurde dwa dni wzięłam a wczoraj zapomniałam. .. dodam że nic mnie nie boli piecze itp w życiu bym nie poznała ze coś się tam dzieje związanego z początkiem infekcji. ..
mam aplikować dzisiaj dalej normalnie te tabletki?
w ciąży nie powinni leków przepisywać kurde ja o wszystkim zapominam :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Eve, różnie może być powiem Ci. Ja biorąc tabletki też zaliczałam pominięcia, nawet 3 dniowe. I cóż, w ciąży nie byłam, plamienie też miałam, a jednego miesiąca taki ból cycków miałam, że byłam pewna ciąży. Wszystko okazywało się objawami z odstawienia. Niemniej Tobie życzę powodzenia i potoczenia się po Twojej myśl, jeśli chcesz dzieciątka, żeby się pojawiło i kiełkowało :)

Życiowa, ja bym dalej aplikowała. Nie znam się, ale lepiej ominąć niż przestać brać!

Ano ciiiiisza, cisza.. Dużo pouciekało lasek, niestety :(
Ciekawa jestem co u Minki i jak Anka się trzyma, czy już znów działają.

Laski moja gin przepisała mi clotrimazolum dopochwowo 6 tabletek. .. i kurde dwa dni wzięłam a wczoraj zapomniałam. .. dodam że nic mnie nie boli piecze itp w życiu bym nie poznała ze coś się tam dzieje związanego z początkiem infekcji. ..
mam aplikować dzisiaj dalej normalnie te tabletki?
w ciąży nie powinni leków przepisywać kurde ja o wszystkim zapominam :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ten lek nie przenika do płodu. Ja tez to często stosowałam bo ciągle infekcje łapałam. Więc chyba bez obaw[emoji4]

Chłopaki śpią a ja leżę póki co z bólem głowy. Od trzech dni mam mega ból głowy, zgage i ciągle chce mi sie jeść hehe. Muszę sie opanować z jedzeniem to racuch, to za godzine pół kromki z pastą jajeczna o nie nie . Trzeba się pilnować . Plamien ciag dalszy. W niedzielę planowo@ ma przyjść. W środę idę do mojej gin. Skąd te plamienia caly miesiąc.

Hejo dziewczynki.
Nadrobilam Was :) padam na twarz, bylismy w Body Worlds w Amsterdamie. Widzialam dzidziusia w 6tc...jejciu mial juz maciupenkie raczki i paluszki!!! <3
Potem zaliczylismy argentynska restauracje a teraz odpoczywamy na kanapie pod kocykiem :) fajny dzien.

A u Was jak dzionek minal? Mam nadzieje, ze udany :)
Ktora testuje w najblizszym czasie?

reklama
Do góry