reklama
eve25białystok
Fanka BB :)
No zobaczymy jutro bądź pojutrze @ powinna przyjść.. Test robiony w sobotę po południu negatywny... [emoji14]brzuch nie boli jak na @ w sumie to nic nie czuje Ha ha[emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
A no pustki
Eve powodzenia
Eve powodzenia
Życiowa
Laski moja gin przepisała mi clotrimazolum dopochwowo 6 tabletek. .. i kurde dwa dni wzięłam a wczoraj zapomniałam. .. dodam że nic mnie nie boli piecze itp w życiu bym nie poznała ze coś się tam dzieje związanego z początkiem infekcji. ..
mam aplikować dzisiaj dalej normalnie te tabletki?
w ciąży nie powinni leków przepisywać kurde ja o wszystkim zapominam
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Aniaa_H
Eve, różnie może być powiem Ci. Ja biorąc tabletki też zaliczałam pominięcia, nawet 3 dniowe. I cóż, w ciąży nie byłam, plamienie też miałam, a jednego miesiąca taki ból cycków miałam, że byłam pewna ciąży. Wszystko okazywało się objawami z odstawienia. Niemniej Tobie życzę powodzenia i potoczenia się po Twojej myśl, jeśli chcesz dzieciątka, żeby się pojawiło i kiełkowało
Życiowa, ja bym dalej aplikowała. Nie znam się, ale lepiej ominąć niż przestać brać!
Życiowa, ja bym dalej aplikowała. Nie znam się, ale lepiej ominąć niż przestać brać!
eve25białystok
No ja szczerze powiem że chciałabym dzidziusia a co będzie to będzie
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ten lek nie przenika do płodu. Ja tez to często stosowałam bo ciągle infekcje łapałam. Więc chyba bez obaw[emoji4]Laski moja gin przepisała mi clotrimazolum dopochwowo 6 tabletek. .. i kurde dwa dni wzięłam a wczoraj zapomniałam. .. dodam że nic mnie nie boli piecze itp w życiu bym nie poznała ze coś się tam dzieje związanego z początkiem infekcji. ..
Chłopaki śpią a ja leżę póki co z bólem głowy. Od trzech dni mam mega ból głowy, zgage i ciągle chce mi sie jeść hehe. Muszę sie opanować z jedzeniem to racuch, to za godzine pół kromki z pastą jajeczna o nie nie . Trzeba się pilnować . Plamien ciag dalszy. W niedzielę planowo@ ma przyjść. W środę idę do mojej gin. Skąd te plamienia caly miesiąc.
Paraplu
Hejo dziewczynki.
Nadrobilam Was padam na twarz, bylismy w Body Worlds w Amsterdamie. Widzialam dzidziusia w 6tc...jejciu mial juz maciupenkie raczki i paluszki!!! <3
Potem zaliczylismy argentynska restauracje a teraz odpoczywamy na kanapie pod kocykiem fajny dzien.
A u Was jak dzionek minal? Mam nadzieje, ze udany
Ktora testuje w najblizszym czasie?
Nadrobilam Was padam na twarz, bylismy w Body Worlds w Amsterdamie. Widzialam dzidziusia w 6tc...jejciu mial juz maciupenkie raczki i paluszki!!! <3
Potem zaliczylismy argentynska restauracje a teraz odpoczywamy na kanapie pod kocykiem fajny dzien.
A u Was jak dzionek minal? Mam nadzieje, ze udany
Ktora testuje w najblizszym czasie?
reklama