reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
India ja też mam takie parcie na słodkie!
Kasiu krzywa się robi między 24 a 28 tc najczęściej wcześniej przy morfologii badają cukier przynajmniej. Powinien lekarz Ci dawać skierowanie na morfologie jakoś raz na miesiąc . Raz na dwa może. No to Kasiu jeszcze 2 tygodnie i drugi trymestr! Teraz ro będziesz rosła mnie nic tak problemu nie sprawia w ciazy jak przekrecanie się na łóżku w nocy. A co do cery i włosów miałam to samo na początku. Teraz włosy ok ale buzia nie bardzo chociaż tragedii nie ma też.
Kurde ile staraczek tu zaszło juz nie czekamy na resztę
Kasiu krzywa się robi między 24 a 28 tc najczęściej wcześniej przy morfologii badają cukier przynajmniej. Powinien lekarz Ci dawać skierowanie na morfologie jakoś raz na miesiąc . Raz na dwa może. No to Kasiu jeszcze 2 tygodnie i drugi trymestr! Teraz ro będziesz rosła mnie nic tak problemu nie sprawia w ciazy jak przekrecanie się na łóżku w nocy. A co do cery i włosów miałam to samo na początku. Teraz włosy ok ale buzia nie bardzo chociaż tragedii nie ma też.
Kurde ile staraczek tu zaszło juz nie czekamy na resztę
India9
W standardzie jest po dwudziestym którymś tygodniu, chyba tak jak Kulka pisze.
Ja miałam na samym początku, w jakimś 9tym, bo w poprzedniej ciąży miałam przyjemność mieć cukrzycę
Bardzo bym chciała już ten pierwszy trymestr mieć za sobą
Morfologie już robiłam dwa razy i jest ok
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Zleci Kasiu, dwa tygodnie i siup :-) ja bardzo brzydko sie czulam do 14 tygodnia, teraz mimo plam na buzi jest okBardzo bym chciała już ten pierwszy trymestr mieć za sobą
OlaMagda09
No u mnie tez obowiązkowe dlatego pytam , dawniej było dla tych które w rodzinie miały cukrzyków u mnie nie ma ale muszę zrobic ..
Aniaah sie oddzywa tu ale nie na snap temu pytam , zreszta tu tez rzadko ...
Kasia zobaczysz zleci szybko najbardziej sie dłużą pierwsze 3 miesiące i ostatnie 2
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniaah sie oddzywa tu ale nie na snap temu pytam , zreszta tu tez rzadko ...
Kasia zobaczysz zleci szybko najbardziej sie dłużą pierwsze 3 miesiące i ostatnie 2
OlaMagda09
Ja na zakupach muszę kupic sobie taką gąbkę z poduszka na plaże bo w sobotę jak byłam nad morzem to nie do wytrzymania leżenie na ręczniku tak mnie boli kość ogonowa ze szału dostać bo za ciężka jestem hahahah
Zazdroszczę tego leżenia na plaży! U mnie dziś na przemian deszcz i słońceJa na zakupach muszę kupic sobie taką gąbkę z poduszka na plaże bo w sobotę jak byłam nad morzem to nie do wytrzymania leżenie na ręczniku tak mnie boli kość ogonowa ze szału dostać bo za ciężka jestem hahahah
Jest jakieś 16 stopni ale wiatr taki ze aż wychodzić się nie chce
reklama