reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India ja też mam takie parcie na słodkie!

Kasiu krzywa się robi między 24 a 28 tc najczęściej :) wcześniej przy morfologii badają cukier przynajmniej. Powinien lekarz Ci dawać skierowanie na morfologie jakoś raz na miesiąc . Raz na dwa może. No to Kasiu jeszcze 2 tygodnie i drugi trymestr! Teraz ro będziesz rosła :D mnie nic tak problemu nie sprawia w ciazy jak przekrecanie się na łóżku w nocy. A co do cery i włosów miałam to samo na początku. Teraz włosy ok ale buzia nie bardzo :) chociaż tragedii nie ma też.
Kurde ile staraczek tu zaszło juz nie :D czekamy na resztę :)

ckaiskjoh9smc8po.png

No u mnie tez obowiązkowe dlatego pytam , dawniej było dla tych które w rodzinie miały cukrzyków u mnie nie ma ale muszę zrobic ..
Aniaah sie oddzywa tu ale nie na snap temu pytam , zreszta tu tez rzadko ...
Kasia zobaczysz zleci szybko najbardziej sie dłużą pierwsze 3 miesiące i ostatnie 2

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Ja na zakupach muszę kupic sobie taką gąbkę z poduszka na plaże bo w sobotę jak byłam nad morzem to nie do wytrzymania leżenie na ręczniku tak mnie boli kość ogonowa ze szału dostać bo za ciężka jestem hahahah

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Ja na zakupach muszę kupic sobie taką gąbkę z poduszka na plaże bo w sobotę jak byłam nad morzem to nie do wytrzymania leżenie na ręczniku tak mnie boli kość ogonowa ze szału dostać bo za ciężka jestem hahahah

w4sq9jcgl8bvvbsq.png
Zazdroszczę tego leżenia na plaży! U mnie dziś na przemian deszcz i słońce :)
Jest jakieś 16 stopni ale wiatr taki ze aż wychodzić się nie chce :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dla odmiany 13 i jest w miare cieplo, bo nie wieje za bardzo. Wczoraj za to bylo masakrycznie wietrznie i zimno

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry