reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu, ciezko mi sie powstrzymac i szaleje z zakupami :-)
Mam juz 6 bodziakow w rozm. 56, 5 pajacy w rom. 56, 8 body r.62 i 10 pajacy r.62 :-D i wszystko uniseks raczej

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
A ja jestem gruba i trudno :)

Ja musze przegląd zrobić ubranek bo mam full. Z 6 kartonów juz.

Mało pisze bo nie mam czasu :) weekand fajny wczoraj byłam na imprezce :) z mieszkaniem kicha bo nic nie ma. Buziaki

rfxgqqmzuol7q4s7.png

Tak, najwiecej wzorow i moge dlugo decydowac :D w sklepie to ja bym dwie godziny siedziala.
Obkupuje sie, bo nie dam rady wszystkiego naraz kupic, a z odkladaniem kasy jest taki problem, ze jak wiem, ze juz odlozylam na wyprawke to zaraz mysle co za roznica czy wydam teraz czy za x miesiecy :-) ale przeraza mnie ile rzeczy za jakie pieniadze trzeba jeszcze kupic....

oar8gox14frkl5vh.png

Proszę Cię kochana nic mi nie mów. Ja mam uwaga : wanienke i jeden bodziak. Trochę ubrań u mamy ale też trzeba przejrzeć, bo dla chłopca ma. Już jest połowa maja, a we wrześniu rodze...

reklama
Oczywiście trzeba pamiętać że torbę tez trzeba zaopatrzyć czyli kapcie, piżama, szlafrok. Ja z tych rzeczy mam to ostatnie, oczywiście torby nie mam :) baa nawet większej kosmetyczki.

Do góry