reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia, u mnie powoli bez wiekszego wow.
Takie tam lenistwo :-)

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Hej laski :)

Ewa gratuluję bety :)

India ja nic nie słyszałam na temat nospy. Coś słyszałam jak ktoś bierze duphaston to dziecko się z mala waga rodzi chyba... na 100% nie powiem.

Kamila robiłaś test?

Brzuchatki jak tam wasze zdrowie? Mam takie pytanie. Kurde wczoraj leżalam pól bokiem na plecach i mam wrażenie ze mała mi się głęboko schowała. Nie czuję juz tak blisko jej ruchów tylko jakby była za tym tłuszczem w brzuchu. Mialyscie cos podobnego?

India ja nic nie słyszałam na temat nospy. Coś słyszałam jak ktoś bierze duphaston to dziecko się z mala waga rodzi chyba... na 100% nie powiem.

Kamila robiłaś test?

Brzuchatki jak tam wasze zdrowie? Mam takie pytanie. Kurde wczoraj leżalam pól bokiem na plecach i mam wrażenie ze mała mi się głęboko schowała. Nie czuję juz tak blisko jej ruchów tylko jakby była za tym tłuszczem w brzuchu. Mialyscie cos podobnego?
No ja tak mam, tylko moj maluch jest mniejszy od Twojego i czasem tak sie schowa, ze niby cos czuje ale bardzo przytlumione. Nie masz czym sie przejmowac raczej, moj mniejszy, ale Madzia tez ma duzo miejsca jeszcze

oar8gox14frkl5vh.png

reklama

Kamila robiłaś test?

Tak :-p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry