reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej ho

U mnie spoko weekand był poza domem :) byłam na grillu obzarlam się i zostałam zmacana po dziecku ;D generalnie jest w porządku. Wciąż szukamy mieszkania , teraz wakacje to studenci może się będą wynosić. No zobaczymy do końca czerwca daliśmy sobie czas. Oby coś pyklo.

Życiowa no to szybciorem ale wiem jak to jest mieć parcie :D

Mnie wkurzają szlafroki poza tym w sierpniu upał ale niektóre szpitale wymagają. Pewnie kupie jakiegoś dziada i juz na w razie wu. Koszule chce odpinane 3 mam upatrzone juz . Kapcie mam torbę tez. Jeszcze jakieś kosmetyczne rzeczy. Jeśli chodzi o Igiego to tez kosmetyki oraz gondola i materac do łóżka. A no i komoda. Ale to myślę że jak już na swoim.

rfxgqqmzuol7q4s7.png

Cześć :)

Mamakulka z kosmetykami dla małego to bym nie szalała. .. dostaniesz próbki w szpitalu i je używaj żeby zobaczyć jakie reakcje będą. ja ogólnie to używałam oliwki tylko i to nie codziennie. do kapania mydełko bambino i to wszystko. ewentualnie mąka ziemniaczana. serio wg mnie więcej nie potrzeba bo wszystkie kosmetyki uzależniają skórę. ja wychodzę z założenia że mniej znaczy więcej w tym przypadku.
nie wiem jak będzie teraz bo w październiku zimno i od razu zima nas czeka wiec jakiś krem na mróz się przyda. .. pewnie zdecyduje się na polską firmę i krem sopelek bo jest ponoć super :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie znoszę i mydła i oliwki wiec dziecka tez tym nie uracze :) polecana jest ta rossmanowska linia babydream. Moja siostra lubi Johnson a mi pasuje Nivea wiec pewnie nad tym będę myśleć :)

No i ten Nivea na każdą pogodę jest ponoć super a do kąpieli latem warto dodać nadmanganian wiec skorzystam. Emolium podobno od razu nie warto bo skóra się przyzwyczaja i w razie uczuleń nie działa jak powinno. Ale wiecie każda mama robi swoje ;) także zobaczymy w praniu. Obyśmy się nie zarly o to heehe

rfxgqqmzuol7q4s7.png

Nie ma o co :) każda z nas będzie robiła najlepiej dla swojego dzieciaka :)
kąpiele w krochmalu są fajne ... tylko nadmanganian może wysuszac nadmiernie skórę. ja robiłam tak ze jak coś się działo to do małego słoiczka po koncentracie wrzucałam 5 tabletek i rozrabialam a później troszkę dodawała tego roztworu do wody w wanien ce żeby lekko różowa była :) mama mi tak poleciła :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku weszłam dopiero do domu :D
zamknęłam juz sprawę spadkową. od dzisiaj nie wisi nade mną i nad Marysia widmo ewentualnych długów. lżej mi jakoś od razu...

w sumie to nie wiem co mam robić. .. tzn mam od cholery roboty ale nie wiem od czego zacząć :D
wiec zrobię sobie drugie śniadanie i poczytam trochę ha ha ha to najlepsze zajęcie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedze w pracy i od zeszlego tygodnoa mam straszne problemy z konventracja. Praca to meka w takim stanie. Nawet 4 godz.!!!!!!

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry