reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej ho

U mnie spoko weekand był poza domem :) byłam na grillu obzarlam się i zostałam zmacana po dziecku ;D generalnie jest w porządku. Wciąż szukamy mieszkania , teraz wakacje to studenci może się będą wynosić. No zobaczymy do końca czerwca daliśmy sobie czas. Oby coś pyklo.

Życiowa no to szybciorem ale wiem jak to jest mieć parcie :D

Mnie wkurzają szlafroki poza tym w sierpniu upał ale niektóre szpitale wymagają. Pewnie kupie jakiegoś dziada i juz na w razie wu. Koszule chce odpinane 3 mam upatrzone juz . Kapcie mam torbę tez. Jeszcze jakieś kosmetyczne rzeczy. Jeśli chodzi o Igiego to tez kosmetyki oraz gondola i materac do łóżka. A no i komoda. Ale to myślę że jak już na swoim.

rfxgqqmzuol7q4s7.png

Cześć :)

Mamakulka z kosmetykami dla małego to bym nie szalała. .. dostaniesz próbki w szpitalu i je używaj żeby zobaczyć jakie reakcje będą. ja ogólnie to używałam oliwki tylko i to nie codziennie. do kapania mydełko bambino i to wszystko. ewentualnie mąka ziemniaczana. serio wg mnie więcej nie potrzeba bo wszystkie kosmetyki uzależniają skórę. ja wychodzę z założenia że mniej znaczy więcej w tym przypadku.
nie wiem jak będzie teraz bo w październiku zimno i od razu zima nas czeka wiec jakiś krem na mróz się przyda. .. pewnie zdecyduje się na polską firmę i krem sopelek bo jest ponoć super :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie znoszę i mydła i oliwki wiec dziecka tez tym nie uracze :) polecana jest ta rossmanowska linia babydream. Moja siostra lubi Johnson a mi pasuje Nivea wiec pewnie nad tym będę myśleć :)

No i ten Nivea na każdą pogodę jest ponoć super a do kąpieli latem warto dodać nadmanganian wiec skorzystam. Emolium podobno od razu nie warto bo skóra się przyzwyczaja i w razie uczuleń nie działa jak powinno. Ale wiecie każda mama robi swoje ;) także zobaczymy w praniu. Obyśmy się nie zarly o to heehe

rfxgqqmzuol7q4s7.png

Nie ma o co :) każda z nas będzie robiła najlepiej dla swojego dzieciaka :)
kąpiele w krochmalu są fajne ... tylko nadmanganian może wysuszac nadmiernie skórę. ja robiłam tak ze jak coś się działo to do małego słoiczka po koncentracie wrzucałam 5 tabletek i rozrabialam a później troszkę dodawała tego roztworu do wody w wanien ce żeby lekko różowa była :) mama mi tak poleciła :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku weszłam dopiero do domu :D
zamknęłam juz sprawę spadkową. od dzisiaj nie wisi nade mną i nad Marysia widmo ewentualnych długów. lżej mi jakoś od razu...

w sumie to nie wiem co mam robić. .. tzn mam od cholery roboty ale nie wiem od czego zacząć :D
wiec zrobię sobie drugie śniadanie i poczytam trochę ha ha ha to najlepsze zajęcie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedze w pracy i od zeszlego tygodnoa mam straszne problemy z konventracja. Praca to meka w takim stanie. Nawet 4 godz.!!!!!!

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry