reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysiu, moze byc walizka, plecak, reklamowka :-)

Ja rzeczy dla siebie na sam koniec zostawiam. Szlafroka raczej nie bede kupowala. Chyba nie trzeba , co? Mysle nad tym, zeby na po porodzie kupic pizame albo w leginsach chodzic. Masakrycznie czulam sie poprzednio w tych najtanszych chinskich koszulach

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
India no coś Ty :) nie będę walizki taszczyła :) a już tym bardziej reklamówki. Potrzebna mi torba sportowa.
A piżamy radzę kupić do szpitala ze dwie takie odpinane. Co oglądam vloga to każda bierze dwie albo i trzy piżamy, bo nie wiadomo co się stanie.

ja miałam owszem dwie koszulki nocne ale nie żadne odpinane czy coś. .. koszule lepsze niż piżamy szczególnie po cesarce oczywiście to moje zdanie na podstawie doświadczeń. jejku jak sobie przypomnę te podkłady i wielkie podpachy to mi słabo hahaha. ja w sumie to dwa dni tylko te ogromne miałam po cc a później też duże ale belli jakieś. .. juz nie typowo poporodowe i dlatego też chwale cc[emoji14]wyczyszcza ładnie i mniej leci[emoji14]
nad szlafrokiem jakimś tez myślę. .. bo to będzie październik i może być zimno :/
jak rodziłam w czerwcu miałam taką cieniutka długą narzutke. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No ja bralam trzy, jedna na porod, druga i trzecia po i wszystkie sie przydaly.
Teraz kupie jedna na porod i chyba dwie pizamy rozpinane do karmienia

oar8gox14frkl5vh.png

No to bedzie o czym myslec :-) szlafrok moze pozycze, bo noe oplaca mi sie kupowac. Mialam juz i wiem, ze w domu nie korzystam

oar8gox14frkl5vh.png

Ja lubie w domu szlafrok założyć. Ostatnio jak kot mi nasikał na kołdrę to musiałam spać pod kocem ale pod nim jeszcze szlafrokiem się przykryłam. Na szczęście tata na drugi dzień palił, a kołdra już wyprana :)

Życiowa a jak remont ?

KasiaMarysia kuchnia zrobiona. ..
u Małej w paru miejscach trzeba poprawić malowanie. ..
żyrandole pomontowac gdzie nie ma ...
i 4 pokój machać na biało. .. dla odświeżenia i będzie koniec...
łóżko Marysi ma w tym tyg juz być to będzie mogła u siebie zamieszkać a my odzyskamy sypialnie ;)

Życiowa to szybko się uwineliście ;) Fajnie, fajnie. widziałam tą ścianę tablicową u Ciebie :) Ile taka farba kosztuje ?

Ola21 , CzarnaMadzia odezwijcie się :):)

reklama
pół litra kosztuje kolo 70zl :)

no nie wiem czy tam szybko... dwa tygodnie juz na swoim. .. ale robiliśmy wszystko po pracy w wolnej chwili i różne akcje wychodziły po drodze ;) jak to się mówi "rusz jedno a znajdą się trzy kolejne rzeczy do zrobienia " ;)

Do góry