reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No i co kamila? :) jest coś? ;*

U mnie spoko jestem u znajomych :) mąż w trasie. Jest ok.

Ja mam same większe na 62 ubranka. Buziaki

rfxgqqmzuol7q4s7.png

reklama
Dzień dobry dziewczynki ;)
Dziękuję wam Kobietki za miłe słowa ;* Zeszły tydzień był dla mnie bardzo ciężki i wątpiłam już w pewne rzeczy, ale znowu budzę się z lepszym samopoczuciem ;)

Kulcia jak tam sprawy mieszkaniowe? dalej nic?
Czarnuszka kobieto jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej przemiany :) Operację robiłaś prywatnie czy łapałaś się na nfz? :)
Tatinka jak tam się czujesz? Ściskam ;*
Kamila bądź dobrej myśli jeszcze jest czas na 2 kreseczkę ;)

Staraczki co tam u was?
Coś ucichło ostatnio forum, kiedyś nie nadążałam z czytaniem a teraz ciiiiszaaaa tu ;/

Pozdrowionka ;)
Głaski dla brzuszków ;)

Nuska na nfz kwalifikowalam się[emoji2]

Zajebiscie!! Bo pewnie taka operacja to mase pieniedzy prywatnie kosztuje.

A tak mam pare pytan technicznych :) nie musisz odpowiadac jesli nie chcesz. Albo mozesz na priva napisac jesli nie chcesz aby kazdy czytal.

Czujesz jakies negatywne skutki operacji? Jak z nadmiarem skory? Co mowisz znajomym jak sie pytaja jak Ci sie udalo tak schudnac? Jak sie czujesz psychicznie w tym momencie, lepiej niz przed operacja?

Przepraszam, ale uwielbiam tematy medyczne a mam pierwszy raz okazje pogadac z kims kto ma zmniejszony zoladek :) az mnie sciska ze nie moge z Toba na zywo pogadac :)

Parapluuu, akurat Max wygrał F1 dziś, Holender, i tak mi się z Tobą skojarzyłoo ;D

Kurczę, Czarnuszka, mega wyglądasz. Auto też, ale Ty większą uwagę przyciągasz ;D
Też mnie interesuje ten temat Twojego odchudzania ze zmniejszeniem żołądka. Czytałam, że trzeba spełniać pewne wymagania do operacji, ale jeśli to nie problem właśnie, jak słusznie Paraplu zauważyła, to napisz coś więcej. Dokładnie ciekawi mnie to, o co Ewa pyta oraz jakie przesłanki kierują te operację na NFZ.
Marzę o pomocy w schudnięciu, ale prywatnie raczej mnie nie stać. Moja waga potrafiła się wahać o 30 kg w ciągu pół roku w te i we wte. Odchudzę się, ale zaraz takie mam napady głodu, że ło, i wszystko wraca.
Już wcześniej wspominałam, że i tak mi się z ciążą nie uda, więc zajmę się przynajmniej swoim wyglądem :) Dlatego tak się rozglądam co i jaaak :)

India no mnie to martwi , bo zazwyczaj czułam tak bardziej na wierzchu. Madzia już 20 cm pewnie ma :) A już robisz wyprawkę ?

Kuleczko co tam mało piszesz:(

Ja też bym się chętnie odchudziła :):)

Dziękuję za miłe słówka. Jesteście kochane. Operacja na nfz wskazania to bmi powyżej 35 plus choroby wspolistniejace , spowodowane otyłościa. Skóra nawet ok. Mam tylko troche luzny brzuch ale to wina ciaz a nie schudniecia. No i cycki! Jednym słowem kamień w skarpecie Hehhehe. Ale to tez sobie zrobię na NFZ[emoji16] tylko najpierw muszę zajść w ciążę i urodzić. Wszyscy wiedzą że miałam operację więc nie musze sie tłumaczyć. Pisze nawet bloga o tym. www.koniecotylosci.pl
[emoji738]

reklama
Negatywne skutki operacji to tylko moja psychika. Boje się jeść bo boje sie przytyć. Dobrze ze mój mężuś mnie pilnuje i każe mi jeść. Bo ja bym nie jadła wogole. Całe życie byłam grubasem mimo ze nie bylam w domu rodzinnym zawsze bylam wyzywana od grubych świń. Powaga. Dlatego nigdy nie chce byc gruba. Mimo ze nawet jak bylam gruba bylam modelka w agencji size plus czyli modelka puszysta [emoji16]

Do góry