reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja na takim kursie rodzenia itd byłam raz , i uważam ze to jest tak bezsensu ze śmiech na sali :-D naprawdę jak zaczniesz rodzic to wiesz jak sie to robi jak sie oddycha samo przychodzi naturalnie , uwierzcie mi te co nie wierzą , to tak jak chodzić na kurs seksu bo sie nie umie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png
Troche sie nie zgodze[emoji14]co do rodzenia moze sie nie przydaje, ale przydaje sie w kwestii opieki nad noworodkiem ;-) i tatusiowie troche mniej abstrakcyjne pojecie o wszystkim maja.
Chodzilam i teraz tez bym chciala do przyszpitalnej, zeby odrazu oprowadzily po salonach :-)

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Kulka, nie poddawajcie sie :D w koncu musi sie cos znalezc ;-)

Paraplu, bedziesz miala Usg jeszcze przede mna :-) a to juz coraz blizej :D a tak z ciekawosci- spr jaki termin porodu z OM??? :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Kuleczko, mi tez jakos nie leci specjalnie. Zobaczylam dopiero jak brodawke scisnelam. Na koszulkach po nocy nie mam sladu nawet. A sprawdzalam, bo ta piers mnie tak wnerwia....

oar8gox14frkl5vh.png

Kulka, nie poddawajcie sie :D w koncu musi sie cos znalezc ;-)

Paraplu, bedziesz miala Usg jeszcze przede mna :-) a to juz coraz blizej :D a tak z ciekawosci- spr jaki termin porodu z OM??? :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Ide prywatnie na USG - 150 euro!!!
Panstwowo dopiero mam termin na...20 czerwca!!!

Wczesniej zadnych badan, nawet morfologii, dla mnie to porazka tej holenderski system.

Wg dnia owulki termin mam na 19 stycznia :)

Paraplu, to zgroza z tym brakiem opieki.
No ja ide na USG ze skierowaniem, ale lekarz chce, zebym 4 D zrobila, wiec tez musze zaplacic...

oar8gox14frkl5vh.png

Dzien dobry :-) juz piatek!!! :-)

Jeszcze kilka godzin i weekand, yeah! :-)

Snily mi sie nawiedzone dzieci.... :-]

oar8gox14frkl5vh.png

Troche sie nie zgodze[emoji14]co do rodzenia moze sie nie przydaje, ale przydaje sie w kwestii opieki nad noworodkiem ;-) i tatusiowie troche mniej abstrakcyjne pojecie o wszystkim maja.
Chodzilam i teraz tez bym chciala do przyszpitalnej, zeby odrazu oprowadzily po salonach :-)

oar8gox14frkl5vh.png

To moze sie zgodzę jeśli chodzi o tatusiów :-) u mnie wszystko mama i teściowa wytłumaczyły mi przy pierwszym dziecku ,a jeżeli chodzi o tatusia hmm .. To tez jak masz instynkt ojcowski to go masz nie potrzebna ci szkoła rodzenia do tego itd .. Jedyne na co bym moze poszła do na kursy karmienia piersią zawsze miałam z tym problem. :-) :-*

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

India, nawiedzone dzieci? Jak to? Opowiedz! Ciekawe to!

Dziekuje Wam bardzo dziewczyny za wspaarcie. Bardzo! I za poparcie. Tego wlasnie potrzebuje :)

Kseniu, jak z mieszkaniem, cos nowego na oku?

Zyciowa, dobra decyzja, ze od razu cesarka. Nie bedziesz sie stresowac po przezyciach poprzednich.. Gdybym miala wybor, bo nie mam, bo nie jestem w ciazy, to chyba tez bym sie na cesarke zdecydowala.

Paraplu, opowiedz o szoku meza :D bardzo chetnie przeczytam!

Aa, mamm takie troche oblesne pytanie. Z gory przepraszam. Jestem w 13dc, a wczoraj wydobylo sie ze mnie cos dziwnego. Ni to sluz plodny-nie plodny. Bo byl gesty, jak taki...po prostu glut. Dlugi, strasznie dlugi, kleisty i rozciagliwy jednoczesnie, troche przezroczysty troche metny. Nie wiem jakk go mam interpretowac. Nawet z czystej ciekawosci gdybym chciala go jakos przypisac do konkretnego momentu w cyklu, to nie wiem zupelnie co to jest!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India, nawiedzone dzieci? Jak to? Opowiedz! Ciekawe to!

Dziekuje Wam bardzo dziewczyny za wspaarcie. Bardzo! I za poparcie. Tego wlasnie potrzebuje :)

Kseniu, jak z mieszkaniem, cos nowego na oku?

Zyciowa, dobra decyzja, ze od razu cesarka. Nie bedziesz sie stresowac po przezyciach poprzednich.. Gdybym miala wybor, bo nie mam, bo nie jestem w ciazy, to chyba tez bym sie na cesarke zdecydowala.

Paraplu, opowiedz o szoku meza :D bardzo chetnie przeczytam!

Aa, mamm takie troche oblesne pytanie. Z gory przepraszam. Jestem w 13dc, a wczoraj wydobylo sie ze mnie cos dziwnego. Ni to sluz plodny-nie plodny. Bo byl gesty, jak taki...po prostu glut. Dlugi, strasznie dlugi, kleisty i rozciagliwy jednoczesnie, troche przezroczysty troche metny. Nie wiem jakk go mam interpretowac. Nawet z czystej ciekawosci gdybym chciala go jakos przypisac do konkretnego momentu w cyklu, to nie wiem zupelnie co to jest!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam nigdy nie bylam dobra w interpretacji sluzu, wiec nie wiem....

Co do nawiedzonych dzieci... Najpierw mi sie snilo, ze szlam z siostra, ktorej nie mam przez gesty las. Mialam jakies zwidy, ona mi sie rozmywala. I jak wyszlam z tego lasu, tam byl parking i w samochodach niby zwykle dzieciaki, ale wiedzialam, ze sa nawiedzone. Niegrzeczne byly[emoji14]nie umiem dokladnie opisac. Wrazenie pamietam.
I moj Radek tez tam byl i nie wiem skad ta scena, ale nie chcial jesc sniadania lub kolacji i ja go za ucho lapalam, raz jedno raz drugie... Takie glupoty :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Do góry