reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja w pierwszej ciąży chodziłam na zajęcia w szpitalu w którym rodziłam i milo wspominam. teraz będę miała cesarke wiec nie będę zajmowała miejsca ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyciowa, cos mi umknelo? Czemu cesarke?

oar8gox14frkl5vh.png

India bo wiem ze nie urodze naturalnie. małą rodziłam 9godzin trzy dawki oksy rozwarcie 2cm i trzy godziny partych. .. w końcu mi cesarke zrobili jak zobaczyli wody które mi odeszły. .. no i Marysia dostała 1pkt urodziła się w zamartwicy której nie umieli sklasyfikować. .. przez rok czasu moje macierzyństwo to był terminarz wizyt lekarskich i życie od rehabilitacji do rehabilitacji... nie chce tego przeżywać znowu. dlatego chcę cesarke na życzenie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Pamietam cala historie. No to musisz walczyc o skierowanie na cc.
Ale mnie drazni jedna piers. Wydobywa sie z niej siara i tak mi dzis przeszkadza, ze szok.

oar8gox14frkl5vh.png

Ja na takim kursie rodzenia itd byłam raz , i uważam ze to jest tak bezsensu ze śmiech na sali :-D naprawdę jak zaczniesz rodzic to wiesz jak sie to robi jak sie oddycha samo przychodzi naturalnie , uwierzcie mi te co nie wierzą , to tak jak chodzić na kurs seksu bo sie nie umie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

No to Życiowa dobrze , że masz już skierowanie.

India ja jeszcze sorry nic a nic nie mam....

Ja do szkoły rodzenia nienwiem czy pójdę. Zależy gdzie wynajmiemy bo to dzisiaj to padaka bo za drogie. Niestety właściciel w ogłoszeniu nie dopisał pewnych rzeczy. Ale nie poddajemy się :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No to Życiowa dobrze , że masz już skierowanie.

India ja jeszcze sorry nic a nic nie mam....

Ja do szkoły rodzenia nienwiem czy pójdę. Zależy gdzie wynajmiemy bo to dzisiaj to padaka bo za drogie. Niestety właściciel w ogłoszeniu nie dopisał pewnych rzeczy. Ale nie poddajemy się :)

Specjalnie nie napisal?

Pewnie ta bo wyszło drożej sporo.

A czemu nie czujesz się mamusiowo? W ogóle to nie pamiętam ile lat masz? Chłop juz wie pewnie? ;)

reklama
Pewnie ta bo wyszło drożej sporo.

A czemu nie czujesz się mamusiowo? W ogóle to nie pamiętam ile lat masz? Chłop juz wie pewnie? ;)

Czemu nie? Chyba to jeszcze do mnie nie dotarlo :D
Mam usg 28 maja!!! To moze uwierze jak zobacze na wlasne oczy :)
Mam 27 ale rocznikowo 28.
Chlop wie :) cieszy sie ale byl w tak ciezkim szoku, ze zaluje ze go nie nagralam :)

Do góry