reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja w pierwszej ciąży chodziłam na zajęcia w szpitalu w którym rodziłam i milo wspominam. teraz będę miała cesarke wiec nie będę zajmowała miejsca ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyciowa, cos mi umknelo? Czemu cesarke?

oar8gox14frkl5vh.png

India bo wiem ze nie urodze naturalnie. małą rodziłam 9godzin trzy dawki oksy rozwarcie 2cm i trzy godziny partych. .. w końcu mi cesarke zrobili jak zobaczyli wody które mi odeszły. .. no i Marysia dostała 1pkt urodziła się w zamartwicy której nie umieli sklasyfikować. .. przez rok czasu moje macierzyństwo to był terminarz wizyt lekarskich i życie od rehabilitacji do rehabilitacji... nie chce tego przeżywać znowu. dlatego chcę cesarke na życzenie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Pamietam cala historie. No to musisz walczyc o skierowanie na cc.
Ale mnie drazni jedna piers. Wydobywa sie z niej siara i tak mi dzis przeszkadza, ze szok.

oar8gox14frkl5vh.png

Ja na takim kursie rodzenia itd byłam raz , i uważam ze to jest tak bezsensu ze śmiech na sali :-D naprawdę jak zaczniesz rodzic to wiesz jak sie to robi jak sie oddycha samo przychodzi naturalnie , uwierzcie mi te co nie wierzą , to tak jak chodzić na kurs seksu bo sie nie umie :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

No to Życiowa dobrze , że masz już skierowanie.

India ja jeszcze sorry nic a nic nie mam....

Ja do szkoły rodzenia nienwiem czy pójdę. Zależy gdzie wynajmiemy bo to dzisiaj to padaka bo za drogie. Niestety właściciel w ogłoszeniu nie dopisał pewnych rzeczy. Ale nie poddajemy się :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No to Życiowa dobrze , że masz już skierowanie.

India ja jeszcze sorry nic a nic nie mam....

Ja do szkoły rodzenia nienwiem czy pójdę. Zależy gdzie wynajmiemy bo to dzisiaj to padaka bo za drogie. Niestety właściciel w ogłoszeniu nie dopisał pewnych rzeczy. Ale nie poddajemy się :)

Specjalnie nie napisal?

Pewnie ta bo wyszło drożej sporo.

A czemu nie czujesz się mamusiowo? W ogóle to nie pamiętam ile lat masz? Chłop juz wie pewnie? ;)

reklama
Pewnie ta bo wyszło drożej sporo.

A czemu nie czujesz się mamusiowo? W ogóle to nie pamiętam ile lat masz? Chłop juz wie pewnie? ;)

Czemu nie? Chyba to jeszcze do mnie nie dotarlo :D
Mam usg 28 maja!!! To moze uwierze jak zobacze na wlasne oczy :)
Mam 27 ale rocznikowo 28.
Chlop wie :) cieszy sie ale byl w tak ciezkim szoku, ze zaluje ze go nie nagralam :)

Do góry