reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
To tak w skrucie co u mnie a poza tym dowiedzialam sir ze kolezanki w pracy sa w ciazy jedna juz w 12 tyg i to z blizniakami haha no to jeszcze ja zostalam bo tylko w 3 pracujemy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila, to kto bedzie pracowal? :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Kamila ale cyrk :D
Szefostwo to pewnie osiwialo juz a jak jeszcze Ty dojdziesz to padna na zawal [emoji23]

Oglaszan wszem i wobec, ze w dniu wczorajszyc tj. 30dc moja beta wynosila 146,4 :)

Paraplu słońce gratuluję po raz kolejny :)

Kamila trzymam kciuki. A sytuacja w pracy nieziemsko.

Słuchajcie napisałam wiadomość na 456 kilometrów i apka mi padła ! Nie napisze juz tego samego.

Ogólnie pytałam co u staraczek i życzyła wpadek bo opuszczają wszystkie prawie :)

India jak brzuch?

OlaMagda wysłałam totka nijak wygram te dużą kasiore to wpadam na lazurowe zabalowac z brzuchem moim i Twoim i Tobą oczywiście :*****

U mnie spoko. Szef dzwonił w łaskę do mnie bo nie dają rady beze mnie i prosił bym pomogła ( życiowa ostatnio gadalysmy o tym! ) przywiozl mi owerlok i sobie dlubie jak chce . Wczoraj stowa uszyta dzisiaj pewnie też coś umotam :) i kasa wpada.

Aniu z mieszkaniem kicha bo nie ma nic co by nas raczyło :) niestety. Ale szukamy intensywnie.

Dziec mój szaleje od kilku dni. Cały brzuch mi chodzi i jak szef był z maszyna to aż się gapil na bęben bo wyglądało jakby obcy miał mi wyjść zaraz :) bardzo kocham tego synka co go jeszcze nie znam ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu słońce gratuluję po raz kolejny :)

Kamila trzymam kciuki. A sytuacja w pracy nieziemsko.

Słuchajcie napisałam wiadomość na 456 kilometrów i apka mi padła ! Nie napisze juz tego samego.

Ogólnie pytałam co u staraczek i życzyła wpadek bo opuszczają wszystkie prawie :)

India jak brzuch?

OlaMagda wysłałam totka nijak wygram te dużą kasiore to wpadam na lazurowe zabalowac z brzuchem moim i Twoim i Tobą oczywiście :*****

U mnie spoko. Szef dzwonił w łaskę do mnie bo nie dają rady beze mnie i prosił bym pomogła ( życiowa ostatnio gadalysmy o tym! ) przywiozl mi owerlok i sobie dlubie jak chce . Wczoraj stowa uszyta dzisiaj pewnie też coś umotam :) i kasa wpada.

Aniu z mieszkaniem kicha bo nie ma nic co by nas raczyło :) niestety. Ale szukamy intensywnie.

Dziec mój szaleje od kilku dni. Cały brzuch mi chodzi i jak szef był z maszyna to aż się gapil na bęben bo wyglądało jakby obcy miał mi wyjść zaraz :) bardzo kocham tego synka co go jeszcze nie znam ;)

No i oczy mi sie spocily przez Twoje ostatnie zdanie :)

Mnie się ostatnio wiecznie pocą oczy :D koleżanka ostatnio wrzuciła na fb filmik reklamowy o tytule " to Ty zrobiłeś mnie mamą " i ryczałam jak przeczytałam i teraz tez juz mi się broda trzęsie . Nie da rady z tymi hormonami! Hehe :D

Moj brzuch nadal twardnieje od czasu do czasu. Za jakies 16 dni wizyta to sie poskarze ginowi :-)
Zmienilam termin usg z 31.05 na 27.05 i nie pojde do lux medu. Zapisalam sie do multi medu, zaplace mniej, ale maja dobry sprzet. No i nie zrobie 4d , bo tam robia od 26 tygodnia

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Do góry