reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Normalka.. Ja dziś płakałam 2 razy :-) pierwszy rano jak wstałam nie miałam co ubrać wszystko małe ! A drugi raz jak dzwoniłam do męża nie odbierał zadzwoniłam znów , a ten do mnie ze jest w pracy i żebym tak mie dzwoniła ze zadzwoni jak bedzie miał chwile to to sie rozłaczylam i beczalam ..

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
Hello babeczki.
Była dzisiaj na tym badaniu krwi na konflikt płytkowy - wyniki za 1,5 miesiąca. :-)

Mam pytanie do wszystkich przyszłych mam (tych starających się też) - myślałyście nad zakupem otulacza?
Wczoraj rozmawiałam z kimś kto miał z nim do czynienia, dzisiaj trochę poczytałam i chyba się zdecyduję mimo, tego, ze dzieci w tym wyglądają jak małe gąsieniczki :-)

A tak w ogóle piszcie co słychać :-)

Hejo :)
Matko jaka mialam wczoraj emocjonalna karuzele. Na zmiane plakalam i smialam sie.
Wlasnei dotarlam do pracy i zachcialo mi sie spac. Pogoda brzydka, zimno, pada, cisnienie pewnie spadlo i dlatego taka zamulona jestem.
1463223447-1yww4a.jpeg

Wzburzone Morze Polnocne dla Was :)
Nie widac dobrze ale duze fale sa i nawet je slysze majac zamkniete okna.

Hej Kobietki [emoji5]
Czytam Was ale nie pisze bo już nie mam kiedy, dużo czasu na dworze spędzam z maluchem.
U mnie ogolnie wszystko dobrze.
India ja nie miałam otulacza a ponoć uspokaja dziecko dobrze. Może przy drugim się zdecyduję tak samo jak i z poduszką do karmienia.
Pozdrawiam Was wszystkie.

India, a czemu tak długo się czeka na wyniki?

Paraplu, uwielbiam morze, łaaa! Kto wie gdzie wyląduję kiedyś, może też nad morzem po sąsiedzku z Tobą , haha ;D
Zimno u Was więc! U mnie piękna pogoda akuraat.

Posprzątane i do pracy. Znów przed kompem cały dzień. Ale powiem Ci Paraplu, że stosuję się do rad i robię przerwy na rozluźnienie mięśni i odciążenie kręgosłupa, powyginam się trochę i już widzę poprawę. Kark mnie nie boli, głowa od tamtego razu prawie wcale, jedynie mam zawroty okropne i mdłości przy tym niesamowite, ale to już ujdzieee.

Aniu, nie wiem dlaczego. Nie pytalam :-)

Paraplu, czy wiesz cos na temat stosowania nospy i rodzenia wiotkich dzieci??

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Czeka na wpisanie w "ciężarówki":
Paraplu.............28.........?.........19.01.2016 :):)

Forumowiczki, które milczą:
aga4011. ..........26..........4..........?
Myszuniapp.......29.........3..........?
dowela. ............27..........1..........?
Mariolka............27......... 2..........?
Mamuniol..........31..........3..........?
Anna25.............35..........3...........?

Staraczki:
Kamila...............27..........2..........18.05
MałaMi90...........26..........3...........25.05
Czarnuszka88....28..........3...........24.05
Aniaa_H.............24..........1...........31.05
Nuśkaaa............24..........1...........9-10.06

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Ciężarówki:
Mamakulka........24......1........08.08.216-->26t1d
OlaMagda..........34......4........03.09.16-->23t
KasiaMarysia.....23......1........09.09.16-->21t5d
Nadziejka96.......19......2........12.09.16-->20t