reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej,

Kulka, moze Twoj swiruje przez ciaze? Faceci wtedy sa przerazeni choc tego nie pokazuje i przez to ich odmienne zachowanie. Moze nie dotyka to wszystkich.
Zyciowa jak sie czujesz?
Dziewczyny, co slychac?
Ja wstalam po 5 i wlasnie zjadlam szybkie sniadanie - platki na mleku. Ide budzic Radzia do przedszkola.

Milego dnia :-) :-*

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Czesc dziewczynki :-)
India - Ja tez płatki na śniadanie zawsze !!!
Kasia - oj jak cie odżuca od kiełbasy i mięsa to tak jak mnie od 1 miesiąca ! Wiec wróżę dziewczynkę ! Cyganka Ola prawdę ci powie hahahahahhahahahaha [emoji38][emoji38][emoji38][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Miłego dnia dziewczynki

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Hej ho jestem Melduje się.

Życiowa jak się czujesz? Dziś wizyta :)

No wiecie mój chłop to ma takie właśnie swirowanie. :) juz przeszło. Wczoraj mały kopał i juz jest natyle duży ze widać wszystko na skórze to mój pokrzykiwal " jak mocno!" Światło sobie zapalił hehe

Cisza tu ostatnio :)

Paraplu jak się czujesz mamuśka?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny :*

wizytę miałam wczoraj badała mi szyjkę i jest ok nic się nie skraca i nie rozwiera. zwolnienie mam do końca miesiąca. jestem 2kg na plusie z wagą wiec jak na rozpoczynający się 17 tydzień nie jest źle ;)

ogólnie remont kuchni pochłania nasz czas i poza tym jestem zmęczona ciągle[emoji14]
aaa i zaczyna mi się znowu infekcja lekka tak jak na początku samym. .. właśnie mi się przypomniało ze miałam iść do apteki :/

tatinka kochanie mam nadzieje ze szybko będziesz miała te złe przeżycia za sobą :*

paraplu gratuluję dwóch kresek! dbaj o siebie :)

mamakulka i jak to mieszkanie? czy to dzisiaj ma je oglądać?

byłam w pracy zanieść l4 kupiłam małej trzy pary leginsow bo wszystkie ma dziurawe na kolanach... ech nie wiem jak ona to robi[emoji14]
dzisiaj jeszcze musze do sądu pojechać odebrać wyrok a w pon do notariusza i zamknę rozdział pt odrzucanie spadku.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Aniaa_H
swietny plan! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Waszej mysli. A jak odreagujesz to bedziesz czuc sie o wiele lepiej. A psychika jest ogromnie wazna bo wplywa na caly organizm.

Kulka
Kurcze ja Ci sie nie dziwie nic a nic. Baby a tym bardziej ciezarowki maja potrzebe posiadania gniazda :) jak ptaszki :) Moje mieszkanie jest w polowie zrobione bo byly gadal to samo, a po co robic jak bedziemy sie za jakis czas wyprowadzac, a po co wydawac kase, i tak ...2 lata!!! Ile sie na naklocilam z nim to moje.
Mam nadzieje, ze cos wreszcie sie ruszy u Was z tym mieszkaniem i bedziesz spokojna :)

No sie wlasnie nie czuje mamuskowato :) i nie siem czy to dobrze czy nie. Bylam na becie, wyniki jutro po 12 lub w poniedzialek.

Tatinka
Jeszcze troszeczke i bedzie po wszystkim :* faceci to ciezki umyslowo gatunek.

Zyciowa
Dziekuje :) dbam na ile potrafie :)

W pracy juz jestem i spac mi sie chce :(

Ja juz wracam z pracy. Ciagle nospe biore, brzuch sie stawia. Juz mnie to wkurza. W dodatku od wczoraj slabiej czuje ruchy.

Nie uwierzycie, jade tramwajem i normalnie ogrzewanie daje....

Przesiadlam sie. Na poczatku jest chlodno... :-)

Laski, wybieracie sie na szkole rodzenia?

oar8gox14frkl5vh.png

Ja juz wracam z pracy. Ciagle nospe biore, brzuch sie stawia. Juz mnie to wkurza. W dodatku od wczoraj slabiej czuje ruchy.

Nie uwierzycie, jade tramwajem i normalnie ogrzewanie daje....

Przesiadlam sie. Na poczatku jest chlodno... :-)

Laski, wybieracie sie na szkole rodzenia?

oar8gox14frkl5vh.png
Ja jeszcze o tym nie myslalam ale raczej nie :) jedynie są takie wykłady u nas np o oddychaniu podczas porodu, o karmieniu, diecie więc może na to się wybiorę ale to już jak pójdę na l4 i będę miała więcej czasu :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Raczej sie nie wybieram bo moj holenderski jest za cinki aby zrozumiec co do mnie mowia :D
Moja szkola rodzenia beda filmiki z jutuba :D

Do góry