reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej,

Kulka, moze Twoj swiruje przez ciaze? Faceci wtedy sa przerazeni choc tego nie pokazuje i przez to ich odmienne zachowanie. Moze nie dotyka to wszystkich.
Zyciowa jak sie czujesz?
Dziewczyny, co slychac?
Ja wstalam po 5 i wlasnie zjadlam szybkie sniadanie - platki na mleku. Ide budzic Radzia do przedszkola.

Milego dnia :-) :-*

oar8gox14frkl5vh.png

reklama
Czesc dziewczynki :-)
India - Ja tez płatki na śniadanie zawsze !!!
Kasia - oj jak cie odżuca od kiełbasy i mięsa to tak jak mnie od 1 miesiąca ! Wiec wróżę dziewczynkę ! Cyganka Ola prawdę ci powie hahahahahhahahahaha [emoji38][emoji38][emoji38][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Miłego dnia dziewczynki

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Hej ho jestem Melduje się.

Życiowa jak się czujesz? Dziś wizyta :)

No wiecie mój chłop to ma takie właśnie swirowanie. :) juz przeszło. Wczoraj mały kopał i juz jest natyle duży ze widać wszystko na skórze to mój pokrzykiwal " jak mocno!" Światło sobie zapalił hehe

Cisza tu ostatnio :)

Paraplu jak się czujesz mamuśka?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny :*

wizytę miałam wczoraj badała mi szyjkę i jest ok nic się nie skraca i nie rozwiera. zwolnienie mam do końca miesiąca. jestem 2kg na plusie z wagą wiec jak na rozpoczynający się 17 tydzień nie jest źle ;)

ogólnie remont kuchni pochłania nasz czas i poza tym jestem zmęczona ciągle[emoji14]
aaa i zaczyna mi się znowu infekcja lekka tak jak na początku samym. .. właśnie mi się przypomniało ze miałam iść do apteki :/

tatinka kochanie mam nadzieje ze szybko będziesz miała te złe przeżycia za sobą :*

paraplu gratuluję dwóch kresek! dbaj o siebie :)

mamakulka i jak to mieszkanie? czy to dzisiaj ma je oglądać?

byłam w pracy zanieść l4 kupiłam małej trzy pary leginsow bo wszystkie ma dziurawe na kolanach... ech nie wiem jak ona to robi[emoji14]
dzisiaj jeszcze musze do sądu pojechać odebrać wyrok a w pon do notariusza i zamknę rozdział pt odrzucanie spadku.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Aniaa_H
swietny plan! Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie po Waszej mysli. A jak odreagujesz to bedziesz czuc sie o wiele lepiej. A psychika jest ogromnie wazna bo wplywa na caly organizm.

Kulka
Kurcze ja Ci sie nie dziwie nic a nic. Baby a tym bardziej ciezarowki maja potrzebe posiadania gniazda :) jak ptaszki :) Moje mieszkanie jest w polowie zrobione bo byly gadal to samo, a po co robic jak bedziemy sie za jakis czas wyprowadzac, a po co wydawac kase, i tak ...2 lata!!! Ile sie na naklocilam z nim to moje.
Mam nadzieje, ze cos wreszcie sie ruszy u Was z tym mieszkaniem i bedziesz spokojna :)

No sie wlasnie nie czuje mamuskowato :) i nie siem czy to dobrze czy nie. Bylam na becie, wyniki jutro po 12 lub w poniedzialek.

Tatinka
Jeszcze troszeczke i bedzie po wszystkim :* faceci to ciezki umyslowo gatunek.

Zyciowa
Dziekuje :) dbam na ile potrafie :)

W pracy juz jestem i spac mi sie chce :(

Ja juz wracam z pracy. Ciagle nospe biore, brzuch sie stawia. Juz mnie to wkurza. W dodatku od wczoraj slabiej czuje ruchy.

Nie uwierzycie, jade tramwajem i normalnie ogrzewanie daje....

Przesiadlam sie. Na poczatku jest chlodno... :-)

Laski, wybieracie sie na szkole rodzenia?

oar8gox14frkl5vh.png

Ja juz wracam z pracy. Ciagle nospe biore, brzuch sie stawia. Juz mnie to wkurza. W dodatku od wczoraj slabiej czuje ruchy.

Nie uwierzycie, jade tramwajem i normalnie ogrzewanie daje....

Przesiadlam sie. Na poczatku jest chlodno... :-)

Laski, wybieracie sie na szkole rodzenia?

oar8gox14frkl5vh.png
Ja jeszcze o tym nie myslalam ale raczej nie :) jedynie są takie wykłady u nas np o oddychaniu podczas porodu, o karmieniu, diecie więc może na to się wybiorę ale to już jak pójdę na l4 i będę miała więcej czasu :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Raczej sie nie wybieram bo moj holenderski jest za cinki aby zrozumiec co do mnie mowia :D
Moja szkola rodzenia beda filmiki z jutuba :D

Do góry