reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuskaaa pisz zawsze jak masz potrzebe! Od tego jestesmy aby sie wspierac. Nie tylko w kwestii kreseczek ale wszystkiego.
Bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi. Mam nadzieje, ze niedlugo dojdziesz do siebie. Mocno przytulam :*

reklama
Jeeeezu Paraplu, ale mi zawal sprawilas, looo! Gratulcjje! Trzy dni przed @ (ktoorej nie dostaniesz!), a kreska mega wyrazna. Jaaaaapierdziu. Graaaaaatki! Super!

Nuska! Przyytulam Cie. Zycze Ci odsapniecia i zlapania oddechu, zeby ten smutek odszedll w sina dal. Sily Kochana. Sily! ;***

Dorcia, ja tak jak Kulcia - przytulam i nie namawiam. Daj Ci Boze dzieciatko bez konkretnnych staran. Ale nie uciekaj od nas. Mnie tez jest ciezko, wiem co czujesz. Too nie jeest normalne zycie, od okresu do okresu. Ale kiedys sie uda...!

Mialam tak jak Ty, Dorcia. Ten test co go zrobilam ww dzien ,kiedy dostaalam @, wyszedll negatywny, polozylam ssie na podlodze i plakalam z jakies 15 minut, w miedzyczasie dostalam okres i ...zobaczyylam druga kreske. Ale byla po czasie. Slaba. Krwawienie natychmiaast bylo bardzo obfite. Nie wien czy kreska byla przypadkiem, czy biochemiczna. Chce wierzyc, ze przypadkiem.. Teraz plodne mi sie przesunely chyba. Dopiero 10dc a ja mam juz plodny sluz. Ciezkie zycie jest. Fchuj ciezkie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia skarbie. Jeszcze sie przekonasz, ze i do Ciebie dzieciaczek przyjdzie. Wspolczuje Wam tej hustawki i czekania. Zycie jest niesprawiedliwe, ale czekac warto. Nie poddawaj sie :-*

oar8gox14frkl5vh.png

Dzięki dziewczyny :)
Będę do was zaglądać.
Po prostu ostatnio całe moje życie jest uzależnione od starań. Dieta, praca, sposób spędzania wolego czasu, wszystko.
Ostatnio rozmawiałam z mężem tak szczerze, że ja już nie wiem co zrobić, bo wykańcza mnie to, że się nie udaje. Że to jest niezależne ode mnie. Ciągle chodzę smutna.
A on powiedział, że mam żyć ... więc...
Mam co mam i będę się tym cieszyć.

Jeeeezu Paraplu, ale mi zawal sprawilas, looo! Gratulcjje! Trzy dni przed @ (ktoorej nie dostaniesz!), a kreska mega wyrazna. Jaaaaapierdziu. Graaaaaatki! Super!

Nuska! Przyytulam Cie. Zycze Ci odsapniecia i zlapania oddechu, zeby ten smutek odszedll w sina dal. Sily Kochana. Sily! ;***

Dorcia, ja tak jak Kulcia - przytulam i nie namawiam. Daj Ci Boze dzieciatko bez konkretnnych staran. Ale nie uciekaj od nas. Mnie tez jest ciezko, wiem co czujesz. Too nie jeest normalne zycie, od okresu do okresu. Ale kiedys sie uda...!

Mialam tak jak Ty, Dorcia. Ten test co go zrobilam ww dzien ,kiedy dostaalam @, wyszedll negatywny, polozylam ssie na podlodze i plakalam z jakies 15 minut, w miedzyczasie dostalam okres i ...zobaczyylam druga kreske. Ale byla po czasie. Slaba. Krwawienie natychmiaast bylo bardzo obfite. Nie wien czy kreska byla przypadkiem, czy biochemiczna. Chce wierzyc, ze przypadkiem.. Teraz plodne mi sie przesunely chyba. Dopiero 10dc a ja mam juz plodny sluz. Ciezkie zycie jest. Fchuj ciezkie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha Ty wiesz jaki zawal ja sobie zgotowalam?! :D

Bylam pewna, ze nic nie wyjdzie bo to 3 dni przez @ i nawet nie z porannego sikanska.
Fakt, kupilam najdrozszy test ale i tak bylam pewna, ze to za wczesnie!

Dora, Nuskaa odpocznijcie sobie, zrelaksujcie się. Ja wierzę że uda wam się zajść :* najgorsze co można zrobić to się poddać. Seksik dla relaksu i trzymam kciuki żeby zaskoczyło :)

Tez macie spore te bębenki ! Piękne i gładkie bez rozstępów, ja niestety mam :( ale cóż ;) będą tatuaże :D

7v8rqqmzrmkvrdi4.png
Kochanie ja mam taki popekany brzuch że nic tylko tatuaże albo operacja plastyczna. Ale mam to gdzies. Jestesmy Tygrysicami walczącymi i mamy centki. A teraz jak schudłam 52 Kg to mam rozstępy wszędzie!!! Nawet na lydkach. Malo widoczne ale ja o nich wiem. Skóra nie zdążyła mi się ściągnąć. [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]

Śliczne brzuszki! <3 głaskałabym. Rośnijcie zdrowo ;***

Sandraaa, jejkuniu, podziwiam Cię, jesteś moją Muzą co do schudnięcia. Mega zmiana, jaki efekt. Nawet czytałam o klinice w JG gdzie takie cuś robią. Podziwiam <3
Lepiej Ci Kochana? Mam nadzieję, że tak. Nie przejmuj się, walczcie dalej!

Tatinka, a jak Ty się trzymasz? Też nie odpowiem CI na pytanie, bo nie wiem Kochana, ale całym sercem nadal jestem z Tobą!

Dziewczyny, nie macie pomysłu może co mi się robi? Codziennie boli mnie głowa, i to tak, że uniemożliwia mi funkcjonowanie. Do tego dochodzą mdłości, że już parę razy wisiałam nad kibelkiem, ale nie zwymiotowałam, a już najgorzej to z zawrotami głowy. Od półtora tygodnia niezmordowanie codziennie kręci mi się w głowie. Obojętnie czy delikatnie czy szybko kładę się, wstaję, obrócę nagle głowę - kręci mi się jak na karuzeli. Czytałam coś o kręgosłupie i odcinku szyjnym, że przeciążony, ale tak się Was jeszcze chciałam zapytać, czy mam jakoś to diagnozować, czy lepiej zostawić aż samo przejdzie. Spotkałyście się z czymś takim? Bo już nie wyrabiam. Mam zlecenia do dokończenia, ale przy komputerze czuję się jakbym miała milion lat, kompletny brak sił!

Jest mi mega dużo lepiej. Umówiłam się za tydzień do mojej gin . Byla dziś kuzynka na pazurkach, która w ciąży z druga córeczka. Podotykalam brzusio i liczę na to ze się zarażę hehe [emoji170] wynocha do lekarza!!! Niech ci rezonans zrobią albo to głowy. Nie ma żartów kochanie.

Jezu rece mi sie trzesa!!! Nie wytrzymalam i zrobilam test :D

1462902832-r0dqiy.jpeg

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Tak krzyczę z Twojego szczęścia[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] sliczny tescik [emoji8] teraz do lekarza i uważaj na siebie

Macie księżniczki przepiękne brzuszki [emoji170] ja póki co moge moje kosci Wam wysłać heheh. Za tydzień ide do mojej gin. Zadzwoniłam i mi mila pani przyspieszyłA wizytę a póki co z mezusiem działamy[emoji16][emoji16][emoji16] dzis miałam taki dzien że padam na pysk i oczywiście nie moge zasnąć bo jutro jedziemy kupic autko[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] wieczorem mialam dwie klientki. Masę dziś zalatwiania. Włoski zafarbowane. Auto to niespodzianka dla chlopakow wsumie dla tego największego to największa niespodzianka heheh. Młodzi nie wiedzą jeszcze.
Lece odpoczywać.
Słodkich snów[emoji8][emoji8]

Czesc dziewczynki :-)
Kulcia - Ja tez mam rozstępy na dole brzucha ale to po pierwszej ciazy, w drugiej i teraz nowe nie przybyły :-) i mam to kompletnie gdzieś , paraduje w bikini na plaży :-D .. Ale bardzo duzo pomógł mi " Bi-Oil " cudowny i efektowny ! [emoji3][emoji4][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji254][emoji299]️[emoji943][emoji299]️[emoji943][emoji299]️[emoji943][emoji299]️[emoji943][emoji299]️[emoji943][emoji299]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
Do góry