Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Jesteście najkochansze na świecie[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji29][emoji29][emoji29] dziękuję Wam bardzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lepiej lepiej. Wyglądam na twarzy jakbym całą noc walczyla w ringu. Przez płakanie. Ale mi lepiej. Jaruś mój jednak sie spisał i mimo moich nerwow i wybuchów sam trzymał zimną krew i rano powiedział parę milych rzeczy i mi o niebo lepiej. Musze niezła tapete nałożyć na oczy zeby nie bylo widac opuchlizny. Pomyślą w szkole jak zaprowadze rano chłopaków ze jakas patologia spuchnięta jestem hehehe. Brzuch i kręgosłup mnie boli nadal.... I plamien c.d.Hello, ale sie nie wyspalam!!!! A tu jeszcze ponad 2 miesiace do urlopu :-(
Czarnusia, mam nadzieje, ze dzisiaj juz nieco lepiej sie czujesz :-*
Nawet mnie nie strasz bo ja tez zaraz sie zmywam do dentysty. Hehe i mój też ma wizytę. Idziemy razem sie męczyć.Sandrus, będzie ok. Chłopaki Cię wespra
OlaMagda hej ho kochana :*
U mnie spoko, leżę po śniadaniu , czekam aż się mały rozbudzi bo na razie się przeciąga tak wariuje od kilku dni , że ho ho[emoji14]
Weekand u mnie dość nerwowo bo tego mieszkania szukamy. Mój mąż dziś do pracy ale na 11 bo pojechał do dentysty i juz któryś raz dentysta zostawił kartkę ze jest chory :/ a zadzwonić nie mógł cholera.