reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No idź ro Ci wyjaśni normalnie jak człowiek człowiekowi i a nie w tym szpitalu dziadoskim. Brak słów na nich normalnie.

Trzymaj się tam :*

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Mam doła jak stąd do chin. Nakrzyczalam na chłopaków, pierogi wyladowaly na podłodze. Generalnie w kuchni jedna wielka walka moja ze mną. Jeszcze jest mi niedobrze. Moja psychika siegla dna. Ale myślę ze to nie tylko z powodu mojej fasoleczki. Ale też masa moich innych problemów. Wszystko naraz i wybuchlam. Poszliśmy z chłopakami na dwór, gralismy w piłkę i bylo dobrze, wróciliśmy zaczęłam robić te głupie pierogi i tak mnie dopadło ze ryczałam kilka godzin. Teraz nie moge zasnąć. Dobrze ze jutro w dzien mogę pozwolić sobie na sen. Nawet nie mam jak sie pobzykac z mężem. Ciagle plamie . Wsumie to nigdy mu to nie przeszkadzało i nagle zaczęło....to też mnie dobija bo juz sobie nawkrecalam. Chłopaki na szczęście zasnęli bez problemu, ale widzieli moj stan psychiczny i to ze ryczałam. Co im powiem?? Muszę cos wymyślić, przecież im nie powiem prawdy bo nie zrozumieją ze mogliśmy mieć jeszcze jedną dzidzie. Ehhhh. Niech ten czas juz minie. Aaaaa i browar nie pomógł [emoji29] pewnie 5 by pomogło ale to nie w tym życiu.
Życzę Wam kochane milej nocki. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji175][emoji175][emoji175][emoji175]

Hello, ale sie nie wyspalam!!!! A tu jeszcze ponad 2 miesiace do urlopu :-(

Czarnusia, mam nadzieje, ze dzisiaj juz nieco lepiej sie czujesz :-*

oar8gox14frkl5vh.png

Hello, ale sie nie wyspalam!!!! A tu jeszcze ponad 2 miesiace do urlopu :-(

Czarnusia, mam nadzieje, ze dzisiaj juz nieco lepiej sie czujesz :-*

oar8gox14frkl5vh.png
Lepiej lepiej. Wyglądam na twarzy jakbym całą noc walczyla w ringu. Przez płakanie. Ale mi lepiej. Jaruś mój jednak sie spisał i mimo moich nerwow i wybuchów sam trzymał zimną krew i rano powiedział parę milych rzeczy i mi o niebo lepiej. Musze niezła tapete nałożyć na oczy zeby nie bylo widac opuchlizny. Pomyślą w szkole jak zaprowadze rano chłopaków ze jakas patologia spuchnięta jestem hehehe. Brzuch i kręgosłup mnie boli nadal.... I plamien c.d.

Cześć dziewczynki :-) jak minol weekend ? Jak sie czujecie , india , kulCia , Olka , życiowa, nadziejka itd..?
Ja dziś muszę auto do garazu zawieść bo cis mam ze skrzynia [emoji19] ... U mnie dziś ciepło ale pochmurne ....[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgb6zxhcp2.png

Sandrus, będzie ok. Chłopaki Cię wespra :)

OlaMagda hej ho kochana :*
U mnie spoko, leżę po śniadaniu , czekam aż się mały rozbudzi bo na razie się przeciąga :D tak wariuje od kilku dni , że ho ho[emoji14]

Weekand u mnie dość nerwowo bo tego mieszkania szukamy. Mój mąż dziś do pracy ale na 11 bo pojechał do dentysty i juz któryś raz dentysta zostawił kartkę ze jest chory :/ a zadzwonić nie mógł cholera.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Sandrus, będzie ok. Chłopaki Cię wespra :)

OlaMagda hej ho kochana :*
U mnie spoko, leżę po śniadaniu , czekam aż się mały rozbudzi bo na razie się przeciąga :D tak wariuje od kilku dni , że ho ho[emoji14]

Weekand u mnie dość nerwowo bo tego mieszkania szukamy. Mój mąż dziś do pracy ale na 11 bo pojechał do dentysty i juz któryś raz dentysta zostawił kartkę ze jest chory :/ a zadzwonić nie mógł cholera.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png
Nawet mnie nie strasz bo ja tez zaraz sie zmywam do dentysty. Hehe i mój też ma wizytę. Idziemy razem sie męczyć.

Zjadłam pół kromki na śniadanie i mi niedobrze[emoji24] rzadko jest mi tak niedobrze. Moze od tabletek, ktore bralam niepowlekany magnez.

Milego słonecznego dzionka kochane[emoji8]

Hej laseczki;*
U mnie pogoda ładna pojde pozniej na spacerek a poki co musze sie wykapac i posprzatac . Super te suwaczki;) przesyłam dziubeczki;*

v5qj22e0cvqcesic.png

reklama
Hej Nadziejka w końcu sie pojawaiasz :)

Sandra , nie wiem czy po magnezie. Ja biorę codziennie po 4 tabletki niepowlekanego i nie jest mi niedobrze. A może nospe bralas? Ja po nospie rzygam jak kot. Oby Ci przeszło. Dobrze , że w środę idziesz do lekarza :*

Mój mąż juz w robocie, ja się lenie znowu. Rozczochrana glaca i leżę. Przynajmniej mam posprzatane to nie goni mnie nic :) kolo 16 zacznę obiad robić i w sumie do tej pory nic nie mam zadane :) jutro znowu zacznę szyc dla małego rzeczy. Dzisiaj nie mogę bo nie pamiętam jak się maszynę nawleka :o brawo ja.

Może pazury sobie zrobię. Sproboj u stóp tez bo mam zdrapany różowy lakier heheh :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Do góry