reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czarnuszka a po wypis masz iść osobiście? jak tak to dopytaj co i jak. wynik bety zależy też od norm laboratorium. ale ta adnotacja na wpisie powinna być ci przedstawiona i omówiona co i jak...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie czuje sie olana. Nie dostałam wyniku badań, kolezanka pracująca na sor mi podała tą wartość a nie lekarz. Nie wiedziałam nawet jakie badania zostaly mi pobrane. Nikt mi nie powiedział czy mam sie zgłosić po jakiś wynik. No kompletnie nic. A ja naprawdę czuję sie srednio. Boli mnie brzuch caly czas i doszły cycki. Słabo mi tak ze nawet na wczorajszej wycieczce nie dawalam rady wejść pod gore. Mam podwyższona temp 37,1 gdzie zawsze mam poniżej 36. Nie wiem co robić teraz. Moze to powinnam olać?

reklama
Wiesz często dochodzi do poronienia samoistnego i kobieta nawet nie jest tego świadoma tak samo jak w przypadkach ciąży biochemicznej. .. ale wydaje mi się ze jeśli to było faktycznie poronienie to musisz obcym wiedzieć szczególnie ze starasz się o dziecko. ja bym poszła na sor do tego lekarza powiedziała ze chce wyniki oraz kartę z interwencji bo to są twoje dokumenty historii choroby.

Wiesz często dochodzi do poronienia samoistnego i kobieta nawet nie jest tego świadoma tak samo jak w przypadkach ciąży biochemicznej. .. ale wydaje mi się ze jeśli to było faktycznie poronienie to musisz obcym wiedzieć szczególnie ze starasz się o dziecko. ja bym poszła na sor do tego lekarza powiedziała ze chce wyniki oraz kartę z interwencji bo to są twoje dokumenty historii choroby.

A już chyba nie chcę się stresować. Teraz musze trochę popłakać. Dziś wracają moi synowie od dziadków. Muszę sie ogarnąć do tego czasu. Z tego wszystkiego otworzylam browara. Jestem załamana. Jak ja mogłam poronic.... [emoji29] pójdę i tak do mojej gin tego 25 maja.

Czarnuszka, nie smuc sie. Wypija browara, zjedz kilka chipsow i ciesz sie synkami..cykl sie unormuje to chwila momemt i bedziesz sie cieszyla ciaza. Glupi lekarz, ktory Cie tak zignorowal. Ja pewnie tez bym w takiej sytuacji nie miala sily, zeby sie wyklocac o wszystkie szczegoly. Glowa do gory

oar8gox14frkl5vh.png

Czarnuszka mi lekarz mówił ze ciąża jest powyżej 1
W necie i niektórych laboratoriach liczą powyżej 5 dopiero
Skoro wtedy nie bylas w ciąży i miałaś 1 a Teraz 3 ml to znaczy ze cos się działo juz
Beta Ci spada juz do 1 bo poiwnnas mieć juz wyższa w pierwszej dobie po implantacji ona rosnie az 110 %
Nie kumam jak lekarz mógł niet rozpoznać poronienia tym bardziej ze krwawilas teraz plamisz i boli Cie brzuch ...
Moze macicy tez nie mialas powiększonej u mnie jak pęcherzyka jeszcze niee widział jeszcze to po macicy poznał ale mimo wszystko powinien sprawdzić jakieś usg czy coś czasem lepiej drazyc temat
I nie obwiniaj sie kochana bo to nie twoja wina przecież z okna nie skalakas organizm sam pozbywa się ciąży jak coś jest czasem nie tak
Idz do lekarza niech zobaczy czy się juz oczyscilas
Tym bardziej ze starasz się. .
Będzie dobrze:*
Chociaż wiem co czujesz..
Inaczej jest jak byłaś nieświadoma

Mówiłam , że w jg szpitalu pracują same konowaly! Oni nie potrafią nic rozpoznać , nawet przypuszczam grypy. [emoji34]

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Kulcia masakra i wez takim ufaj
Ale opłaca się byc upartym bo im dupy ruszyć nie chce i o pacjenta zadbać
Wydaje mi się ze 25 maja to za daleko. ..

Ostatnia edycja:
Czarnuszka mi lekarz mówił ze ciąża jest powyżej 1
W necie i niektórych laboratoriach liczą powyżej 5 dopiero
Skoro wtedy nie bylas w ciąży i miałaś 1 a Teraz 3 ml to znaczy ze cos się działo juz
Beta Ci spada juz do 1 bo poiwnnas mieć juz wyższa w pierwszej dobie po implantacji ona rosnie az 110 %
Nie kumam jak lekarz mógł niet rozpoznać poronienia tym bardziej ze krwawilas teraz plamisz i boli Cie brzuch ...
Moze macicy tez nie mialas powiększonej u mnie jak pęcherzyka jeszcze niee widział jeszcze to po macicy poznał ale mimo wszystko powinien sprawdzić jakieś usg czy coś czasem lepiej drazyc temat
I nie obwiniaj sie kochana bo to nie twoja wina przecież z okna nie skalakas organizm sam pozbywa się ciąży jak coś jest czasem nie tak
Idz do lekarza niech zobaczy czy się juz oczyscilas
Tym bardziej ze starasz się. .
Będzie dobrze:*
Chociaż wiem co czujesz..
Inaczej jest jak byłaś nieświadoma
Robil mi USG i po nim stwierdził ze czysciutko jakbym miała okres taki dlugo. I powiedział ze macica sama sie wyczyscila bo zero oznak ciąży i tego że byla. Same sprzeczne informacje. A beta 0.3 a nie 3 a kiedyś tą co miałam byla poniżej 0.01 .ja i tak nie czaje co sie dzieję.

reklama
A ja myslalam ze 3..
Hmm to nie wiem ale skoro napisali ze poronienie to cos musiało być. .
Idz lepiej do porządnego lekarza niech zobaczy co i jak bo oszalejesz:*

Do góry