reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia -Ja musze Prasować wszystko ! Taka mam manie ! Zreszta mojemu koszule do pracy itd .. A nawet to nie tylko to bo ja prasuje wszystkie rzeczy podkoszulki spodnie itd .. Tylko bielizny i pościeli nie prasuje

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Bleh bleh bleh. Jak ja nie lubie prasowac!!!! Oczywiscie lubie miec poprasowane ciuchy...taki paradoks :D

Kurcze dziewczyny jak ja Was podziwiam za umiejetnosc szycia!!!
Ja nie umiem :( ale moze kiedys w koncu sie naucze :)

reklama
Ja nienawidzę prasowania dlatego sobie tego oszczędzam :) tylko jak coś jest tak naprawdę szalenie pomietolone to wyprasuje ale staram się do tego niedopuszczac :D

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

pranie wieszam tak aby jak najmniej pogniecione bylo :) bo wtedy nie wyglada zle i uznaje, ze obejdzie sie bez prasownia :D

Ja się nauczyłam podstaw w szkole bo LO miałam w profilu kreator ubioru ;)
poza tym to moja babcia szyje całe życie i tak jakoś mnie zaraziła :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się nauczyłam do pracy. Pracowałam jako reasercher we frajerskiej firmie i mój mąż powiedział , że potrzebują szwaczki a jak usłyszałam zarobki to musiałam się nauczyć bo to była szansa :) koniec końców zostałam najlepsza szwaczka w ich firmie od 20 lat :) normalnie wrodzony talent :D

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Cześć dziewczyny :*
nie oddzywam się, bo do 12 maja nie mam internetu w domu a na pakiecie w telefonie nie chodzi mi forum ;/
tak w skrócie to u mnie wszystko ok, byłam w piątek u lekarza, dzidziuś ma już ponad 5cm. Dzisiaj to 10t6d, więc jakby któraś aktualizowała tabelke to możecie mi zmienić :)
Odezwe się w czwartek i postaram wszystko nadrobić :)

5 cm! Duuuuzy dzidź! :) super! A jak się czujesz? Na snapach wyglądasz bardzo korzystnie :) oby tak dalej i czekamy na Ciebie :*

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

czuję się dobrze, boli mnie brzuch tak nisko ale lekarz powiedział, że to normalne :) moje piersi strasznie rosną i bolą ale to też idzie przeżyć więc zbytnio nie narzekam :)

Na brzuszek możesz brać magne b6 nawet zdrowo będzie bo maluchy ciągną z mamuś wszystkie witaminy :) Ja biorę od jakoś 8 tygodnia i nie odczuwałam juz później żadnych boli. No z cyckami potrafi być szał. Mnie już tak bardzo całe nie bolą ale sutki idzie po prostu oszalec. A są patenty żeby hartowac i np ręcznikiem trzech! !! Prędzej bym sobie wyciela wątrobę normalnie. Haha

Ciesze się , że wszystko idzie dobrze kochana . Ciekawe czy chłopiec czy panienka :) macie już jakieś imiona?

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

reklama
Do góry