reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka o_O hi hi rozwalilas mnie z tą maszyną ;) masz przrmyslowke? stenbnówke i owerlok czy jaką? mi się marzy hafciarka i owerlok ale to raczej nie w tym życiu[emoji14]moja janomka musi mi wystarczyć ;)

witam się tak w ogóle :)
ja w pracy sobie siedzę. .. ale nie chce mi się nic tak szczerze mowiac[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mam zwykła domowa Singera. Owerloka w pracy używałam i kocham :) szef miał mi dać ale walnelam focha hehe

No poważnie zielona jestem i nie mogę zmienić nici , bęben ka nawet wyjąć nienwiem co to za zaćmienie ale czekam na Mojego haha
Hafciarke tez mamy w pracy. Ale taka ogromną suke na 8 stanowisk :D

Chyba dzisiaj taki dzień bo nikomu nic się nie chce :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Mamakulka hihi nie mogę normalnie otwórz dolną pokrywę i tam wyjmij bebenek :D taki dzyndzelek w bebenku podnieś to łatwiej będzie wyjąć :D a chwytać masz wahadlowy czy rotacyjny? :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Powiem tak. Nie mam pojęcia :D wcześniej wsadził rude nici a teraz musze szare i normalnie szał mnie ogarnia ale co zrobię. Poczekam na mojego i juz. Może nie pisane mi dzisiaj nic szyc. A chce ten organizer skończyć :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

No w pracy na początku mówiłam ja pierdykam jak ja to nawleke! A tam szylam na dwóch niciach, przędzy i elastorze a ten ostatni to taki dziad , że daj spokój , ale teraz to przez sen bym zrobiła :)

Ciekawe kto za mnie teraz szyje :D

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Hahah , ja tez mam maszynę :-) muszę ją nie długo wyciągnąć bo chce uszyć podusie jak życiowa , i opaski dla mojej milenki :-)
Właśnie zepsułam Żelazko ! Padło wywaliło mi stopki 5 razy także idzie do kosza , i zas wydatek muszę iść i kupić :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Kulcia -Ja musze Prasować wszystko ! Taka mam manie ! Zreszta mojemu koszule do pracy itd .. A nawet to nie tylko to bo ja prasuje wszystkie rzeczy podkoszulki spodnie itd .. Tylko bielizny i pościeli nie prasuje

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

reklama
Ja nienawidzę prasowania dlatego sobie tego oszczędzam :) tylko jak coś jest tak naprawdę szalenie pomietolone to wyprasuje ale staram się do tego niedopuszczac :D

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Do góry