reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie każdy może sobie pozwolić na wydanie jednego dnia kasy na całą wyprawkę bo są zabobony. Ja tez co nie co kupowałam już wcześniej dużo żeby potem nie płakać przy otwieraniu portfela. Nie myślcie o tym ze za wcześnie. Potem na ostatnią chwile zakupy robić to nie Dobrze. Szczególnie ze różnie bywa. Ja w 2 ciąży musiałam leżeć ponad 10 tygodni. Wiec zakupy mi wtedy nie byly w glowie.

reklama
A ja już mam prawie wsystsko i w nosie mam zabobony :) nienma co się przejmowac!

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Ja tez dziwnie sie czulam kupujac pierwsze rzeczy. Ja nawet dziwnie sie czulam informujac, ze w ciazy jestem. Ciagle sie balam, ze cos sie spieprzy. Ale teraz wychodze z zalozenia, ze bedzie dobrze. Jesli cos ma pojsc zle to moze to byc rownie dobrze za 4 miesiace. Ale zakladam, ze bedzie ok i bede sie meczyla na porodowce.
Mysle, ze chomikowanie to wieksza frajda, bo co miesiac cos kupujesz, ogladasz, wybierasz. Ty Kuleczko to juz mete suwaczka gonisz, wiec sie nie dziwie, ze zaopatrzona jestes :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Ja to bym juz wozek kupila, bo ciagle na olx patrze i zawsze jakis fajny sie znjadzie. No, ale maz krzywo patrzy, ze chce juz zagracic mieszkanie jak jeszcze tyle czasu. Wiec poczekam do sierpnia lub wrzesnia :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Ja tez mam prawie wszystko i w nosie mam zabobony , wcześniej tez jus wszystko miałam w 6 miesiącu .
Zrobiłam tylko listę paru rzeczy przez neta w takim sklepie dla dzieci i najbliżsi mi kupią co tam dałam co brakuje :) typu mikser do obiadków , sterylizator do butelek , karuzela na łóżeczko , fotelik do auta , pościel zapasowa , kosz na pieluchy , itd .....ale wózek łóżeczko ubranka , przewijak butelki i juz mam .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgb6zxhcp2.png

India ja też patrze na oferty[emoji14]ale tak jak ty planuje się wstrzymać jeszcze troszkę. .. no i znajoma z pracy ma łóżeczko mi sprzedac po swoim synku. takie zwykłe tradycyjne :) zastanawiam się jeszcze gdzie będziemy rzeczy małego trzymać. .. przydała by się komoda jakaś. .. najlepiej wyższa żeby było wygodnie... ach... ale najpierw skończymy kuchnie i resztę[emoji14]zaraz wam wrzucę zdjęcie z pokoju Marysi ;) chociaż jeszcze jedna ściana do zrobienia i jak wyszło podczas malowania sufit... zupełnie na odwrót bo sufit pierwszy powinien być zrobiony hehe ale sadzilismy ze się będzie trzymał lepiej[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarnuszka a po wypis masz iść osobiście? jak tak to dopytaj co i jak. wynik bety zależy też od norm laboratorium. ale ta adnotacja na wpisie powinna być ci przedstawiona i omówiona co i jak...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry