reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tatinka - witaj w klubie... tez się dziś poklociłam z mężem i to na grubasie... bo parę dni temu poprosiłam go o pomoc przy Gabrysiu... a on nie lubi jak coś się mu karze... aż musiałam zapalic:(
India - zdrówka Ci życzę kochana:* a ktorym dniu cyklu robiłaś? :)
OlaMagda - tak też zrobię:) a mogę wiedzieć gdzie mieszkasz ze nasz takie piękne widoki?
Życiowa - :*
Dora - który to u Ciebie dzień cyklu?:)
Kamila - ja nie brałam wiesiołka ale słyszałam o nim dużo dobrego:)
Dziś jest 19 dc.

reklama
Nuśka odpoczywaj wiec już po 23:)
Witaj Kordusia:)
India myślałam że ząb wyleczony a tu masakra dziś. Byłam w kościele bo była msza za mojego dziadka i zmarzłam strasznie i jak mnie rozbolał to szok ledwie wytrzymałam i wziełam apap i przeszło. Już nie mam sił. Także humor mam kiepski. Wnerwia mnie wszystko...
India Tobie zdrówka życzę.
Dzwoneczku fajnie że piszesz :)
Czarna Madzia oby twoje przeczucia sie sprawdziły i tobie Aniu i tobie Wiki aby majówka była dla Was udana
Dobranoc

Kulcia, super ze u Was dobrze! Czekamy na usg<3

Tatinko,wsppolczuje sytuacji ze szwagierka. Silna badz!

Kordosia, witaj serdecznie! Rozgosc sie ;) gratuluje Synka!
Tabelke wkleje jal tylko przeniose sie na kompka ;D

Nuska, ewidentnie mamy baaardzo podobny gust literacki i filmowy ;D supper, mozesz mi zatem podrzucac co fajniesE tytuly, bo czuje, ze pochlone chetnie ;D oodpoczywaj w ogole, nalezy sie ;**

Aaa Nuska mnie wyreczyla z tabelka, to juz kompa nie wlaczam ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziolszki, poprosze o raaade...!

Tak mi sie cos robi, ze az sie przestraszylam. Pachwiny mnie bola. Tak strasznie bola, ze usiedziec nie moge, a za przeproszeniem jak usiadlam na kibelku to tak mnie przeszyl bol, ze az do nogi poszlo. Teraz leze i spac nie moge, bo ciagnie, rozpycha, nie wiem jak to opisac... do tego chyba promieniuje na nerke albo cos ponaad nia. I to boli raz jedna raz druga albo dwie naraz te pachwiny. Podkurczam nogi zeby bylo lepiej ale nie jest lepiej, bo bola wtedy bardziej plecy/nerki.
Przeziebilam pecherz? Cos poowulacyjnie? Nie wiem... Do tego wydawalo mi sie jakbym siku popuscilla, a tam troche bialego sluzu bylo.
Mam sie martwic? Torbieli zadnych noe bylo, pecherzyk byl gotowy na owulacje na usg. Chyba ze nie pekl i tak boli? Ale czemu obie pachwiny na raz? I to nawet nie jajnik tylko ta pachwina jakby sie rozciagala. Auuuuua....!

Dzwoneczku, dobrze, ze piszesz ;**

Dorcia, alez te Twoje zabki... masakra. Za to obyscie trafili z mezem kochana, i zebys cieszyla sie z dwoch kresek! ;***

Madzia, przeczucie sie nie moze myllic! Czekam na pozytywa.

Wiki, coos mi sie wydaje ze rzeczywiscoe z kierowniczka bedzecie sie w piaskownicu widywac z dzieciaczkami ;*

Hej
Aniu a ktory u ciebie dc ?

Dorcia wspolczuje problemow z zebem, a co do twoich staran to moze wlasnie teraz Ci sie uda nie widzicie sie tydzien to pewnie jak sie spotykacie to jest szalenstwo i nie myslicie o staraniach tylko dzialacie :)

Zyciowa to jednak jeden dzidziolek siedzi u Ciebie w brzuszku :) Jak sie czujesz?

Kordosia witaj :)

Dzwonku i Madziu - 6-8 dzien po owulacji (mam wahanie ktorego dnia dokladnie wypadla), 23 dzien cyklu. Nie mam pojecia co to!

Dzien dobry w ogole Kobietki ;*

reklama
Hej laski

Ania powiem Ci , że nie wiem co to za bóle. Mnue pachwiny tak rwaly ale gdzieś około 13 tygodnia ciąży . Nie chce Cię nakręcac bo tak naprawdę to może być wszystko ale oby to było to :D

Ja wstałam i będę robić jajecznice! Mam taką ochotę , że koniec.

Dziewczyny nie mam z wczoraj żadnej foci bo poprosiłam o wzytko na 6 maja. I tak doktorka moja kochana się męczył 45 minut żeby mojego uparciucha zrobić a on nic :) zakryty.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry