reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mam przychodnie. Z tym , że do poniedziałku i tak musze czekać. No nic. Jakbym miała wizytę za 3 dni to i tak dopiero wtedy bym się dowiedziała :) czuje się ok tak jak zwykle. Ale wiecie jak się dowiesz o czymś to od razu schizy :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia dlatego spokojnie :) kawy nie pij ;)

ah miałam ci pisać że spodnie meeeega wygodne trochę w udach było ciężko ale już się rozbily trochę[emoji14]dziękuję :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz. No to ja nie wiem co to za xl cholera ! Ale cieszę się , że na Ciebie dobre i oby się dobrze nosiły :D

No dobra. Nie swiruje juz z tym ciśnieniem. Ale oczywiście uruchomiłam wujka Google. A to się zawsze kończy u mnie panika. Słodki jezu w morelach.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Violu ale kruszynka no większa od mojej:)
Ciekawe ile moje dziecko urośnie w te dwa tygodnie:)
Aniu ja raz tak mialam przed okresem te pachwiny i jeszcze mi się spoznial az się przestraszylam ze w ciąży jestem wstać nie moglam ale tak to nigdy nie mialam raz w życiu
Wiem ze to jeden z objawow ciążowych i oby to było :*
Bo śluzu duuzo białego miałam a Ty coś wspominałaś ze tez dzisiaj miałaś :)
Ejj laski wstałam dziś rano wcześnie mdlilo mnie myślę zjem jogurt naturalny bo nic innego bym nie przekla i dalej mdli i mdli wkoncu moj mowie idz do łazienki zwymiotuj i będzie lepiej polezalam chwile jak mnie sciaglo z lozka to tylko zdążyłam dolecieć do muszli
Ale odrazu lepiej się zrobiło

Kulcia ja wieczorem kilka winogron zjadlam ale to na pewno nie od tego
A jakby mnie mdlilo z głodu to ja mam tam ze zjem i przestaje a tu nic
Mam nadzieje ze długo tak nie będzie
Ale lepiej zwymiotiwac niz żeby tak mdlilo bo to masakra jest.

reklama
Violu wspaniale ze maleństwo się rozwija. Infekcja pewnie minie szybciutko. Ja miałam wcześniej często i tu dziewczyny polecały prowag i brałam i odpukać jest spokój. Mój gin mówił ze to nawet w ciązy można profilaktycznie brać.
Aniu H oby te bóle były zwiastunem:) a tak możne jakąś zurawinke sobie przegryź. A masz częstsze parcie na pęcherz, bo przy inf pęcherza to by było, alb byś mdłości miała jakby coś z nerką.
Kuleczko ty nie marudź że mały się mało rusz bo widziałaś na usg jakie cyrki odstawiał. :) jakiś mały akrobata tam rośnie:)
India eh ten kaszel, któraś tu jakiś syrop dla dzieci polecała, ale nie pamiętam..
Kamila to może mały spacer jak cię głowa boli... dotlenisz się.
MamaKulka nie stresuj sie tym ciśnieniem bo wtedy jeszcze bardziej ci podskoczy. Po prostu musisz kontrolować. Gdyby było bardzo źle to by cie do szpitala lekarz skierował
Olu mdłości nie zazdroszę, ale cóz taki urok tego stanu.

Do góry