reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

tatinka kochana, ja jak sobie sama w domu nie ogarnę to nikt tego nie zrobi tak dobrze jak ja ;p mój w ostateczności mi pomaga hehehe ;p ale on ma 100000000 innych zajęć i ja muszę to rozumieć (i się staram) ;/
a jeśli chodzi o facetów to musisz znaleźć sposób na swojego męża, bo co jak co, rodziców ma się jednych, ale skoro wybrał Ciebie na swoją połóweczkę to powinnaś być na 1 miejscu o! takie jest moje zdanie a już stawianie mamy i siostry na pierwszym miejscu jest poniżej ch..... wszystkiego ;/
OlaMagda09 ja jakoś nie ufam snapowi ;/ kiedyś wam się tu pokaże :)

reklama
Witaj Kordosia :)

Wiecie co poszłam sobie do pracy i wchodzę szok... Inna kierowniczka niż powinna wd grafiku, Ja sie jej pytam co tu robi, a ona że tamtej co miała być już nie będzie. A wczoraj rano była i dźwigała kartony ciężkie z babanami. Okazało się że jest w ciąży w 7 tyg, termin ma na 12.12 i nie wiedziała o tym. Już jest na zwolnieniu a nas została tylko 9 na cały sklep... Szkoda bo to moja ulubiona kierowniczka była. Zaleta jest taka że mieszkamy w jednym bloku to jak ja zajdę to się w piaskownicy spotkamy :D

A ja mam pierwszy weekend od roku chyba wolny :) nawet mój mąż sam z siebie, bez mojej namowy wziął sobie wolne :)

Tatinko szkoda mi Ciebie, strasznie, strasznie. Wiem trochę jak to jest bo u mojej przyjaciółki też tak było, mamusia, siostrunia i czasem tata też ale zazwyczaj tamte wiedźmy. Ogólnie wredne baby.
Mój na szczęście mamy nie stawia nade mną,tylko prace ale wiem że robi to żeby żyło nam się dobrze.

OlaMagda ja snapa nie mam, ale co niektóre dziewczyny widziały mnie na fb :p

Czesc wam przepraszam ze nie pisze, ale musze jakos sie tu ogarnac w tej polsce,tam narzekalam na nude a tu nie mam czasu na nic.
Czytam was na raty i nawet nie pamietam co komu napisac :(
Zapamietalam ze Ola slyszala serduszko wiec gratuluje bardzo !!!
India chora wiec zycze zdrowka !!!
Dorcia bedzie dzialac i oby owocnie trzymam kciuki !!!
Mamakulka byla na wizycie ale szkoda ze buziaka dzidzia nie pokazala .
KasiuMarysiu sto latek ci zycze, zdrowej dzidzi i lekkiego porodu !!!
Wiecej nie pamietam za co przepraszam .
Pisalyscie o wadze to mnie przybylo 1,5 kg a czuje sie jak by z 8 miala na plusie i wielki brzuch mam .
Wczoraj sie dowiedzialan ze znajoma ktora starala sie o dziecko 10 lat teraz jest w 11 tyg.
Pozdrawiam was wszystkie brzuchatki i staraczki i trzymam mocno kciuki zeby wszystkim sie udalo bo napewno sie uda predzej czy pozniej ale sie uda.

Tatinko kochana tez wspolczuje ci bardzo nie fajnie tak jak sie jest na drugim miejscu u swego meza moj ma trzy siostry i jednego brata kiedys tez byl bardzo za nimi teraz lata w belgii zrobily swoje odzwyczail sie od nich.

reklama
dora a maz byl czesto w domu?bo to pupa do gory ale tez musi byc jednak regularny seksik
Przez 5 miesięcy był w domu i sex co 2 dni i ta pupa w górze, aż mnie kręgosłup bolał i nic. A teraz to szkoda gadać boje sie że skoro było regularnie i wszystko jak trzeba i się nie udało to teraz tym bardziej. To juz drugi cykl tak z "doskoku"

Do góry