reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, wspolczuje, myslalam, ze to juz koniec klopotow :-*
Ania ja tez nie wiem co to moze byc... Pojecia nie mam. :-(
Ja nadal przeziebiona. Nos zapchany, bol gardla i boli mnie klatka piersiowa przy odkaslywaniu. Masakra jakas...nie czuje sie najgorzej, ale bywalo lepiej..jesli nie przejdzie do poniedzialku to do lekarza pojade

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia, tez wlasnie poczekamy to 6, spokooojnie ;** najwazniejsze ze Igi ma bardzo dobrze u mamuni w brzuchu ;D a foci to bedzie mial jeszcze tysiace, takze poczekaaaamy!

Kseniuu, ja tez sie spodziewam wszystkiego, nie nakrecam sie, bo jak w nocy napisalam Wam posta i zzaczelam czytac w Internecie co to moze byc, ze brane jako objaw ciazy, to trzaslam telefonem i poszlam spac, bo juz wiele razy cos mi tam bylo przed @, czytam w necie "oooo to moze byc ciaza", wierzylam, a potem plakalam. Dlatego biore poprawke na te moje odczucia. Jesli to coos mi zwiastuje, to daj Boze, niech tak bedzie, alle jesli nie... to coz. I tak bede plakac, wiadomo, czy bede miec nadzieje czy nie ;D
Moze ta jedna chwila kiedy poczulam ze mi sie uda bedzie prawdziwa, ale juz tak nie czuje.

Niemniej bol troche przeszedl, ale jak ruszylam sie do kibelka z lozka to zarwalo znow do nogi az. Uhh.. Niech juz to bedzie cokolwiek, tylko zeby nie znowu jakies problemy...!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Kamila :) Ja dobrze. Mały leniwy ale coś tam się ciepie :)

Aniu ja gorąco Ci życzę tej ciazy. Nawet jak byś miała być obolała to ważne , że maluch pod sercem :)

Ja juz zjadlam ;)

Dorciu jakaś masakra zębowa! Nic tylko wybić hehe współczuję kochana . Bo to nawet nie wiadomo co robić!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) bylam wczoraj na wizycie, Z maluchem wszystko ok :) tylko mam jakas infekcje bo bralam przez 10 dni antybiotyk na ucho i to po tym.
WP_20160423_10_05_59_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20160423_10_05_59_Pro.jpg
    WP_20160423_10_05_59_Pro.jpg
    361,9 KB · Wyświetleń: 92
Ej zaczęłam się stresować tym moim ciśnieniem. Dopiero zamówiłam ciśnieniomierz i mam nadzieje , że w poniedziałek juz przyjdzie. Przez te dni chyba nic się nie stanie jak nie zmierze?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka mogłabyś do przychodni iść na mierzenie w pon gdyby nie przyszedł. masz przychodnie nie? czy do jg musisz jechać?
ale sądzę że nic się nie stanie jak te dwa dni nie zmierzysz. obserwuj swoje samopoczucie. jak ciśnienie nagle wzrośnie to na pewno poczujesz, gdybyś się zaczęła źle czuć to zawsze na IP możesz jechać i skontrolować.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry