reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dobry wieczór :)
Kasiulku nasz wszystkiego najlepsiejszego, dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego naj naj naj ;*** i żeby Ci się tam wszystko ułożyło tak jak chcesz! :D
Aniaa_H kochana ja też uwielbiam bajki (aż wstyd się przyznać ;p) widzę, że gust mamy podobny nie tylko jeśli chodzi o książki :D
Tatinka nie przejmuj się Mężem ;* spróbujcie może szczerze i na spokojnie ze sobą pogadać ;* a jak dalej będzie nie dobry to my mu tu z dziewuszkami nakopiemy, prawda? :)
Mamokulko masz jakąś nową fotkę? Pochwal się synusiem :)
Kordosia witaj ;)

Ja też dziewczynki teraz glukozę w poniedziałek będę robiła ;p
Ogólnie to dzisiaj coś słabo się czułam, tak mi było gorąco i w głowie mi się kręciło, że ledwo dawałam radę w pracy ;/ ale to pewnie dlatego, że śniadania prawie nie zjadłam i w pracy tylko bułkę ;/ poza tym coś ostatnio się nie wysypiam i sił mi brak ;/ jakieś przesilenie wiosenne mnie dorwało czy coś ;/
A teraz jeszcze muszę pranie zrobić i naczynia pomyć ;p
A wieczorkiem reeeelaxxxx ;p (tak wiem, że już jest wieczór ;p ale odpoczynek zacznę koło 23 dopiero ;p)
Ściskam Was ;*

reklama
Kordosia jak byś miała ochotę to kilkanaście/kilkadziesiąt postów wstecz możesz odnaleźć naszą tabelkę. AniaH ją zredagowala ładnie. jak ją znajdziesz to skopiuj i się dopisz do staraczek :)
przy okazji zobaczysz skuteczność wątku bo w dolnej części są ciężarówki :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
doszłam do którejś strony i zrezygnowałam, zostawiam to na dłuższą chwilę bo przy okazji uczę się do egzaminu ;)

kordosia witaj:)
nuska ty sie kobieto nie przemeczaj!!:)ja tez czekam na pranie..moj maz jeszcze nie wrocil:/probowalam z nim juz tyle razy rozmawiac..ale niestety nic nie pomaga.on caly czas twierdzi ze jestem poprostu zasdrosna..

NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Czekają na wpisanie w "ciężarówki" z datą:

Ola 21-1995.......21.........ciąża 1.
tatinka...............33.........ciąża 2.

Forumowiczki, które milczą:
aga4011. ..........26..........4..........?
Myszuniapp.......29.........3..........?
dowela. ............27..........1..........?
Mariolka............27......... 2..........?
Mamuniol..........31..........3..........?

Staraczki:
Wiiktoriiaaa.......24..........1...........02.05
Aniaa_H............23..........1...........03.05
Dora032............33..........2...........03.05
Anna25.............35..........3...........03.05
Nuśkaaa............24.........1...........8-9.05
Kamila..............27..........2..........18.05
MałaMi90..........26..........3...........25.05

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU
Ciężarówki:

Mamakulka........24......1........13.08.216-->23t5d
OlaMagda..........34......4........03.09.16-->21t2d
KasiaMarysia.....23......1........09.09.16. 19td 5d
Nadziejka96.......19......2........12.09.16-->17t 2d
India9................30......2........13.10.16-->14t 6d
dzwoneczek.......30......2........20.10.2016-->11t3d
Życiowa.............28......2........03.11.16-->12t
Viola150............30......2........12.11.16--> 6t 2d
Kasia654...........23......1........28.11.16-->7t6d

Kordosia to ostatnia tabelka jaką znalazłam ;p chyba najaktualniejsza ;)

Ostatnia edycja:
<b>NICK....WIEK.....Ciąża.....TERMIN @<br />Czekają na wpisanie w "ciężarówki" z datą:</b><br />Ola 21-1995.......21.........ciąża 1.<br />tatinka...............33.........ciąża 2.<br /><br /><b>Forumowiczki, które milczą:</b><br />aga4011. ..........26..........4..........?<br />Myszuniapp.......29.........3..........?<br />dowela. ............27..........1..........?<br />Mariolka............27......... 2..........?<br />Mamuniol..........31..........3..........?<br /><br /><b>Staraczki:</b><br />MałaMi90...........26.........3..........18.04 <b>&lt;---------- TEST?! </b><br />Wiiktoriiaaa.......24..........1...........02.05<br />Aniaa_H............23..........1...........03.05<br />Dora032............33..........2...........03.05<br />Anna25.............35..........3...........03.05<br />Nuśkaaa............24.........1...........8-9.05<br />Kamila..............27..........2..........18.05<br /><br /><b>NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU<br />Ciężarówki:</b><br />Mamakulka........24......1........13.08.216--&gt;23t5d<br />OlaMagda..........34......4........03.09.16--&gt;21t2d<br />KasiaMarysia.....23......1........09.09.16. 19td 5d<br />Nadziejka96.......19......2........12.09.16--&gt;17t 2d<br />India9................30......2........13.10.16--&gt;14t 6d<br />dzwoneczek.......30......2........20.10.2016--&gt;11t3d<br />Życiowa.............28......2........03.11.16--&gt;12t<br />Viola150............30......2........12.11.16--&gt; 6t 2d<br />Kasia654...........23......1........28.11.16--&gt;7t6d<br /><br /><br /><br /><b>Kordosia</b> to ostatnia tabelka jaką znalazłam ;p chyba najaktualniejsza ;)

O masakra co się porobiło z tabelą hahahaha chciałam tylko date u siebie poprawić. W aplikacji nie moge skopiowac tabeli. Jeśli któraś może to poprawcie mi date @ na 25.05

Tatinka - witaj w klubie... tez się dziś poklociłam z mężem i to na grubasie... bo parę dni temu poprosiłam go o pomoc przy Gabrysiu... a on nie lubi jak coś się mu karze... aż musiałam zapalic:(
India - zdrówka Ci życzę kochana:* a ktorym dniu cyklu robiłaś? :)
OlaMagda - tak też zrobię:) a mogę wiedzieć gdzie mieszkasz ze nasz takie piękne widoki?
Życiowa - :*
Dora - który to u Ciebie dzień cyklu?:)
Kamila - ja nie brałam wiesiołka ale słyszałam o nim dużo dobrego:)

Madzia - we francji nad lazurowym wybrzerzem:-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Mała mi no właśnie ja też nie mogę skopiować.

Kordosia witaj :) napisz o sobie wszystko :) Ja jestem pierwsza ciężarówka forumowa, aktualnie zaczęłam 25 tc i noszę synka Igiego :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wróciłam z mężem byliśmy u notariusza ,i poszliśmy sobie do maca pózniej , dzieci w domu :-)
Właśnie dziewczyny te co nie maja snapa załóżcie nie widziałyśmy waszych twarzy :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry