reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

wizyta za mna. dzidziorek baaardzo ruchliwy, wszystko ma na miejscu, ale znow mi rosnie wieeelki czlowiek, z usg juz mamy tydzien wczesniej niz termin z OM ;-)
no i prawdopodobnie kolejny chlopczyk mi sie szykuje :-) nidlugo idziemy na 4d polowkowe, to pewnie wtedy sie upewnimy ;-) no ale ja tez dzis widzialam to "coś" miedzy nozkami hihihihi chyba ze sie wchlonie :D
powodzenia na nast wizytach!! :-)

reklama
Lotka super że wsio oki :) no i nie wiadomo właśnei jak to z tymi naszymi dzidziolkami duzo z nas niby ma chłopaki ale mysle ze po połówkowych zmeini się kilka na dziewczynki:)

Hej dziewczyny :)
dawno mnie tu nie było wszystkim gratuluje udanych wizyt:)
My też jesteśmy po wizycie i tak jak mi sie marzyło kolejna dziewczynka-Nadia tym razem . więc jest juz Ola-8lat i teraz kolejny kwiatuszek rośnie :)) jest bardzo ruchliwa i co chwila rączką poprawia sobie włoski na głowie :) usg miała w piątek i trawło 1h10min mega długie ale sprawdził wszytko jest silna zdrowa no a na koniec usg pokazał pipke i powiedział że córeczka :))
Jestem mega szczęśliwa :))
Pozdrawiam wszystkie mamy :)))

dziekuje dziekuje też się bardzo cieszę oszalałam na jej punkcie juz mam 2 torby ciuszków :) i zamówioną fioletowa huśtawkę fishera :p w końcu moge szaleć :)))

Lotka gratki wizyty cieszymy sie ze Dzidzia zdrowo rosnie no i gratki (prawdopodobnosci)Chlopczyka:-)

Ewiczek witam bo chyba nie mialysmy jeszcze przyjemnosci i zarazem gratuluje udanej wizyty i Corci:-)

A zdjatko z wczoraj dodalam dzieki uprzejmosci kasiaczka ktora mi wszystko oblasnila:)

SAM_1172.jpg

gratuluje udanych wizyt:)

Maja tak naprawdę wsio wyjdzie w praniu po porodach :-D

Lotka mojej koleżance 2 lekarzy wmawialo chłopca a ma córe ;-)

dziewczyny kiedy idziecie na prenatalne??

reklama
gratuluje udanych wizyt:)

Maja tak naprawdę wsio wyjdzie w praniu po porodach :-D

Lotka mojej koleżance 2 lekarzy wmawialo chłopca a ma córe ;-)

dziewczyny kiedy idziecie na prenatalne??
ja poprzednio mialam miec corke ;-) ale na 4d wyszlo na bank ze syn :-) z tego co dzis widzialam, to tam faktycznie siurek jest hehehe no ale wlasnie czekamy na to 4d, moze znow jak Tomi sie ladnie pokaze :-)

Do góry