reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówki u lekarza.

witajcie i tu!

ja po wczorajszej wizycie z lekkim niedosytem, bo nie dal mi nic silnego na zapalenie "tam". tylko nystatine która nie pomogla za pierwszym razem. Ale powiedzial, ze nie moze ani clotrimazolu ani nic innego, tymbardziej, ze ciąza wczesna jeszcze.

co do usg to wszystko spoko. nie ma wad genetycznych, nosek widoczny, zatem nie ma downa. obraz móżgu prawidłowy, a termin wg usg przesunął się z 30, na 27 września. hm...zobaczymy.

niestety co do płci, to się nie dowiedziałam, ale wiedziałam, ze mi nie powie, bo on nie mowi wczesnie. woli pozniej, ale bez pomyłek. a szkoda...

ale generalnie wszystko ok, ruchliwy bardzo i wszystko ma na miejscu.

reklama
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt i podgladania dzidz:-).Ja wizyte mam w piatek ale usg dopiero połowkowe pewnie bedzie czyli za jakies 2-3 tygodnie:-(.

dziewczyny gratki udanych wizyt bo tylko takie juz tutaj bedziemy mialy!!!:) no i mega kciukasy za kolejne !!!:)
ja idę w piatek oczywiscie prywatnie mielismy isc za tydzien ale idziemy teraz bo musze dostac zgode na lot zeby kupic bilety:) ale wiem ze z maluszkiem wsio oki bo zaczyna juz ładnie kopać więc superowo:)

Udanych wizyt zycze ;) i trzymam kciuki za dobre wiesci ;)
Ja mam kolejna wizyte w poniedzialek :) bedzie to 18tydz i pare dni-wiec mam nadzieje ze maluszek sie odowiednio ulozy,,, zeby szlo zobaczyc co mamusia ma w srodu :) bede miala USG bo zazyczylam sobie na kazdym badaniu ;)

Zanetka oczywiscie bedziemy trzymac kciukasy na pewno wszystko bedzie dobrze:)

kasiaczek gratulacje wizyty ciesz sie ze wszystko ok i nie kloj sie niepotrzebnie skoro lekarz nie zaleca:p
Dzidzia przeslodka:)(mozesz mi napisac wiadomosc jak wkleic fotke bo ja jeszcze nie potrafie jeszcze)

FutureMummy gratki wizyty,aj te nasze Pociechy trzymaja nas w niepewnosci;)

reklama
Kasieczek to super, a co to nie ważne, najważniejsze, że wszystko jest ok
ja już szaleję, bo do wizyty jeszcze sporo czasu - ponad 2 tyg i jak nie będzie dzidzia za bardzo fikała to pani doktor powiedziała, że powinniśmy się dowiedzieć czy on czy ona
mi to obojętne
byle zdrowe

Futuremummy no niestety musimy się męczyć i wspierać, bo nam nic - prawie - nie wolno. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok

trzymam kciukasy za kolejne Wasze wizyty

Do góry