reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Mnie juz meczy szpital i lekarze slysze wizyta za 1 tydzien :no:,Ale jak narazie to wszystko ok .Wpadam tu czasami poczytac was jak mnie lekarze wypuszcza :-D w czwartek nastepna wizyta .

Najpierw dziekuje za wszystkie kciukasy:-):-):-):-):-):-)No wiec jak obiecuje zdaje relacje z Dzidzia oki emek byl i widzial pierwszy raz jak dziecko sam sie cieszyl dzidzia rosnie wzrowo i straszna z Niego?Niej wiercipieta jak to Pani G. stwierdzila nawet zdjecie ciezko bylo zrobic no i cpo miedzy nozkami nie pokazalo,ale najwazniejsze ze zdrowo sobie we mnie rosnie jestem dzis taka happy:-):-):-):-):-):-):-)

kasieczek wiec teraz my &&& za Ciebie i Dzidzie za jutrzejsza wizyte:-)

sakar trzymaj sie tam Kochana najwazniejsze ze wszystko ok na pewno niebawem wrocisz do domku:-)

Jeszcze raz dzieki Kochane za te &&&&& jestescie Cudne i niezastapione:***

Hmmm chcialam wkleic zdjecie ale chyba nie wiem jak:/

Joasia tyle dzis trzymało nas kciukasy,że musialobyc wszystko w porządku :)ciesze sie ,ze z dzidza okej, oby juz same dobre wiesci z wizyt były :) ja mam w piątek i też będe prosilc o kciukasy :) mam nadzieje,że pokaże co ma miedzy nóżkami :p

Joasia tyle dzis trzymało nas kciukasy,że musialobyc wszystko w porządku :)ciesze sie ,ze z dzidza okej, oby juz same dobre wiesci z wizyt były :) ja mam w piątek i też będe prosilc o kciukasy :) mam nadzieje,że pokaże co ma miedzy nóżkami :p

Racja,racja kciuki musza byc i w piatek tez bede za Was trzymala:)czekamy na relacje mysle ze u Ciebie to juz pora zeby Dziec dal poznac czy jest Ch czy Dz hihih
A te nasze Malenstwa podobne do siebie jak ich mamy;)Rojberki ale moze chociaz po porodzie beda wypoczywac grzecznie jak przez te m-ce takie harce w brzuszkach odstawiaja a co to bedzie jak juz bede ruchy czula:szok: :-)

Dużo wizyt się szykuje w tym tygodniu ja wizytuję w czwartek o 18:40 i również mam nadzieję, że Dzióbek pokarze co ma między nóżkami :tak:

Ja już po wizycie:) z maluszkiem wszystko ok, z pomiarów średni wynik wskazuje na 17t1d, odbijał się nóżkami jak kangurek ale aż tak bardzo się nie wiercił;) niestety nie pokazał co ma między nóżkami:( waży już 220 gramów:) łożysko przyklejone do tylnej i lewej ściany macicy bez cech łożysk przodującego:) Mężuś pierwszy raz oglądał co zmajstrował i sie bardzo cieszył;) Myślałam, że dostane skierowania na jakieś badania, chociaż morfologie a lekarz stwierdził, że wszystko jest ok i nie ma co się męczyć. Teraz myślę czy nie zrobić jej prywatnie tak na wszelki wypadek. A kolejna wizyta za miesiąc 25 kwietnia

zdjęcie zdjęcia;)
DSCF4732.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kasieczek super, że wszystko dobrze. A czy to córeczki czy synusie siedzą sobie u nas w brzuszku, to jeszcze się dowiemy, najważniejsze, że zdrowo brykają.
Ja tez poszłam sama na badania, choć teraz gin. chciała mi dać skierowanie. Zrobiłam jednak wcześniej, ponieważ w pierwszej ciąży miałam anemię i teraz też to się potwierdziło. Więc czasem lepiej zrobić, przynajmniej wcześniej można zadziałać. Ja zrobiłam morfologię i mocz, a moja gin. powiedziała, że jeszcze cukier. A poszłam do lekarza rodzinnego i dał mi skierowanie bez problemu, bo to są podstawowe badania, a nie jakieś specjalistyczne, bo np. za toxo to już płaciłam.

Do góry