reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

wizyta za mna. dzidziorek baaardzo ruchliwy, wszystko ma na miejscu, ale znow mi rosnie wieeelki czlowiek, z usg juz mamy tydzien wczesniej niz termin z OM ;-)
no i prawdopodobnie kolejny chlopczyk mi sie szykuje :-) nidlugo idziemy na 4d polowkowe, to pewnie wtedy sie upewnimy ;-) no ale ja tez dzis widzialam to "coś" miedzy nozkami hihihihi chyba ze sie wchlonie :D
powodzenia na nast wizytach!! :-)

reklama
Lotka super że wsio oki :) no i nie wiadomo właśnei jak to z tymi naszymi dzidziolkami duzo z nas niby ma chłopaki ale mysle ze po połówkowych zmeini się kilka na dziewczynki:)

Hej dziewczyny :)
dawno mnie tu nie było wszystkim gratuluje udanych wizyt:)
My też jesteśmy po wizycie i tak jak mi sie marzyło kolejna dziewczynka-Nadia tym razem . więc jest juz Ola-8lat i teraz kolejny kwiatuszek rośnie :)) jest bardzo ruchliwa i co chwila rączką poprawia sobie włoski na głowie :) usg miała w piątek i trawło 1h10min mega długie ale sprawdził wszytko jest silna zdrowa no a na koniec usg pokazał pipke i powiedział że córeczka :))
Jestem mega szczęśliwa :))
Pozdrawiam wszystkie mamy :)))

dziekuje dziekuje też się bardzo cieszę oszalałam na jej punkcie juz mam 2 torby ciuszków :) i zamówioną fioletowa huśtawkę fishera :p w końcu moge szaleć :)))

Lotka gratki wizyty cieszymy sie ze Dzidzia zdrowo rosnie no i gratki (prawdopodobnosci)Chlopczyka:-)

Ewiczek witam bo chyba nie mialysmy jeszcze przyjemnosci i zarazem gratuluje udanej wizyty i Corci:-)

A zdjatko z wczoraj dodalam dzieki uprzejmosci kasiaczka ktora mi wszystko oblasnila:)

SAM_1172.jpg

gratuluje udanych wizyt:)

Maja tak naprawdę wsio wyjdzie w praniu po porodach :-D

Lotka mojej koleżance 2 lekarzy wmawialo chłopca a ma córe ;-)

dziewczyny kiedy idziecie na prenatalne??

reklama
gratuluje udanych wizyt:)

Maja tak naprawdę wsio wyjdzie w praniu po porodach :-D

Lotka mojej koleżance 2 lekarzy wmawialo chłopca a ma córe ;-)

dziewczyny kiedy idziecie na prenatalne??
ja poprzednio mialam miec corke ;-) ale na 4d wyszlo na bank ze syn :-) z tego co dzis widzialam, to tam faktycznie siurek jest hehehe no ale wlasnie czekamy na to 4d, moze znow jak Tomi sie ladnie pokaze :-)

Do góry