reklama
Maja połówkowe masz 3maja? toż to święto
ja się wybieram po raz pierwszy na prenatalne po 20tc. Ile płaciliście, bo podzwoniłam trochę i mówią 280, 300 zł.
Takie są ceny???
Ale chyba i tak się wybiorę, choć kasiorę zjada remont
Wolałabym żeby moja kruszyna zaczęła dawać mi znać i mnie gilać, kopać... cokolwiek, bo się martwię
a wizyta dopiero 13 :/
pozdrowionka
Ja za pierwsze genetyczne z wizyta płaciłam 200zl
Anielka.
Najszczęśliwsza mama =]
My po wizycie. Dzisiaj był ze mną mężullo, taki był wpatrzony w monitor, że aż oczy mu błyszczały :-)
Dzidzia zdrowa, ma wszystko proporcjonalne. Mały gigant ma 17cm (całość z nóżkami). Co do płci nadal nie wiemy, maleństwo pięknie się rozkraczyło ale przez sam środek przechodziła pępowina, która nam wszystko zasłoniła, lekarz próbował podejrzeć z każdej strony i niestety się nie udało. Ale dziś było bardzo ruchliwe a lekarz dziwił się jakie dziwne pozycje przyjmuje. Nagle i nogi i ręce wszystko było koło siebie, mały akrobata :-) Liczyliśmy paluszki u rączki. A najbardziej nas zaskoczyło, że dziecię miało otwarte oczko, lekarz mówił po czym poznać, że jest otwarte. Następna wizyta 24 kwietnia. Nie wiedziałam, że kiedyś będę taka szczęśliwa
Dzidzia zdrowa, ma wszystko proporcjonalne. Mały gigant ma 17cm (całość z nóżkami). Co do płci nadal nie wiemy, maleństwo pięknie się rozkraczyło ale przez sam środek przechodziła pępowina, która nam wszystko zasłoniła, lekarz próbował podejrzeć z każdej strony i niestety się nie udało. Ale dziś było bardzo ruchliwe a lekarz dziwił się jakie dziwne pozycje przyjmuje. Nagle i nogi i ręce wszystko było koło siebie, mały akrobata :-) Liczyliśmy paluszki u rączki. A najbardziej nas zaskoczyło, że dziecię miało otwarte oczko, lekarz mówił po czym poznać, że jest otwarte. Następna wizyta 24 kwietnia. Nie wiedziałam, że kiedyś będę taka szczęśliwa

*martusia*
Fanka BB :)
dołączyłam niedawno i czuję się pominięta... 

dodaje fotkę naszej małej
Dziewczyny dzięki za gratki
Już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam was wszystkich kochane i udanych wizyt
Ostatnia edycja:
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
no to GRATULACJE:-), fajny pomysł wakacje i ślub, czas szybko zleci
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
dołączyłam niedawno i czuję się pominięta...![]()
zupełnie niepotrzebnie, nie da sie zawsze odpisywać na kazdego posta, pobedziesz z nami troche a sie przekonasz
reklama
D
Doloress
Gość
Maja aha 
Fasolka ja najtaniej znalazłam (badanie połówkowe) 280 + 50 nagranie na płytkę 3d
Zaanetkaaa to cudownie, przy takich widokach aż się łza w oku kręci. Ja muszę czekac do 13 na wizytę, jak się dobrze obróci to dowiem się czy to on czy ona
Marta to pisz o swoich badaniach przeżyciach aż w końcu ktoś Cie zauważy
. O już Cię kobitki zauważyły. Poza tym wystarczy 2 dni z dala od forum i postów hoho i jeszcze troszkę. Nie da się przeczytać, albo odpowiadać każdemu
Ewiczek cuuuuuuuudo jakie maleństwo i jak fajnie widać
Gratuluję przygotowań ślubnych, Rzym... jakie to romantyczne
Kobitki miłego bezdeszczowego i zezwietrznego dnia
brrr, że też muszę wychodzić z domu
Fasolka ja najtaniej znalazłam (badanie połówkowe) 280 + 50 nagranie na płytkę 3d
Zaanetkaaa to cudownie, przy takich widokach aż się łza w oku kręci. Ja muszę czekac do 13 na wizytę, jak się dobrze obróci to dowiem się czy to on czy ona
Marta to pisz o swoich badaniach przeżyciach aż w końcu ktoś Cie zauważy
Ewiczek cuuuuuuuudo jakie maleństwo i jak fajnie widać
Gratuluję przygotowań ślubnych, Rzym... jakie to romantyczne
Kobitki miłego bezdeszczowego i zezwietrznego dnia
brrr, że też muszę wychodzić z domu