reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Maja połówkowe masz 3maja? toż to święto ;)
ja się wybieram po raz pierwszy na prenatalne po 20tc. Ile płaciliście, bo podzwoniłam trochę i mówią 280, 300 zł.
Takie są ceny???

Ale chyba i tak się wybiorę, choć kasiorę zjada remont :D

Wolałabym żeby moja kruszyna zaczęła dawać mi znać i mnie gilać, kopać... cokolwiek, bo się martwię ;)

a wizyta dopiero 13 :/

pozdrowionka

Ja za pierwsze genetyczne z wizyta płaciłam 200zl

My po wizycie. Dzisiaj był ze mną mężullo, taki był wpatrzony w monitor, że aż oczy mu błyszczały :-)
Dzidzia zdrowa, ma wszystko proporcjonalne. Mały gigant ma 17cm (całość z nóżkami). Co do płci nadal nie wiemy, maleństwo pięknie się rozkraczyło ale przez sam środek przechodziła pępowina, która nam wszystko zasłoniła, lekarz próbował podejrzeć z każdej strony i niestety się nie udało. Ale dziś było bardzo ruchliwe a lekarz dziwił się jakie dziwne pozycje przyjmuje. Nagle i nogi i ręce wszystko było koło siebie, mały akrobata :-) Liczyliśmy paluszki u rączki. A najbardziej nas zaskoczyło, że dziecię miało otwarte oczko, lekarz mówił po czym poznać, że jest otwarte. Następna wizyta 24 kwietnia. Nie wiedziałam, że kiedyś będę taka szczęśliwa :-D

2012-03-23 12.00.20 (1).jpg
dodaje fotkę naszej małej :)

Dziewczyny dzięki za gratki :))) też się ciesze wy już pewnie też w najbliższym czasie dowiecie się co i jak :) FutureMummy no koleżanko ja to tak mam że chciałam dziewczynkę ale mój kochany nie za bardzo wolałby chłopaka :p ale jest Nadia i oboje się cieszymy ja najbardziej oczywiście :))) Co ja bym dała by ten czas płynął teraz szybciej.:) A tak nawiasem dziewczyny wychodzę za mąż czekam na konsulat z Rzymu aż mi odpiszą czy 6 czerwca, czy 13 czerwca:). Jedziemy na wakacje i przy okazji ślub cywilny tylko my z dziewczynkami naszymi, a świadkowie z Rzymu fotograf z żoną :)))
Już nie mogę się doczekać :)))
Pozdrawiam was wszystkich kochane i udanych wizyt :)) życzę :)

Ostatnia edycja:
zgadzam się z koleżanką :)) tez na początku po 1 poście tak się poczuć mogłam ale teraz piszę śmiało i cieszę się, że z wami mogę się dzielić wszystkim :)))

ewiczek3 gratuluje :-) bardzo fajny pomysl :-) i cudna fotka

_marta_o_89 ​witam! nie przejmuj sie i pisz.... :-) tutaj sie tyle dzieje, ze czlowiek czasami nie nadaza z czytaniem co nowego :-) przyzwyczaisz sie ;-)

reklama
Maja aha :D

Fasolka ja najtaniej znalazłam (badanie połówkowe) 280 + 50 nagranie na płytkę 3d

Zaanetkaaa to cudownie, przy takich widokach aż się łza w oku kręci. Ja muszę czekac do 13 na wizytę, jak się dobrze obróci to dowiem się czy to on czy ona ;)

Marta to pisz o swoich badaniach przeżyciach aż w końcu ktoś Cie zauważy :). O już Cię kobitki zauważyły. Poza tym wystarczy 2 dni z dala od forum i postów hoho i jeszcze troszkę. Nie da się przeczytać, albo odpowiadać każdemu

Ewiczek cuuuuuuuudo jakie maleństwo i jak fajnie widać
Gratuluję przygotowań ślubnych, Rzym... jakie to romantyczne

Kobitki miłego bezdeszczowego i zezwietrznego dnia
brrr, że też muszę wychodzić z domu :D

Do góry