reklama
Pilagia mi lekarz powiedział że powoli mogę dawać sloiczki dostaje je raz dziennie i to bardzo mało . Na zdjęciu leży. A o sadzaniu słyszałam że jeżeli dziecko samo próbuje to nie ma przeszkód tylko nie można dziecka do niczego zmuszać
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Amcia ale malutka sliczniusia faktycznie wydaje się być duża
Co do karmienia to się nie wypowiadam bo mam już jedno dorosłe dziecko i też były wtedy inne zalecenia co rusz to się zmienia
Moja siostra ma teraz 34 lata urodziła się z konfliktu i miała transuzje wymienne pamiętam że mama dawała jej jajecznicę jak była taka mała bo miała wiecznie anemię tak jej kazali lekarz,ę i żyje i jest zdrowa
Ja mojej daje jak zalecają teraz czyli po 6 miesiącu bo teraz to wszystko to jedna wielka chemia
Co do karmienia to się nie wypowiadam bo mam już jedno dorosłe dziecko i też były wtedy inne zalecenia co rusz to się zmienia
Moja siostra ma teraz 34 lata urodziła się z konfliktu i miała transuzje wymienne pamiętam że mama dawała jej jajecznicę jak była taka mała bo miała wiecznie anemię tak jej kazali lekarz,ę i żyje i jest zdrowa
Ja mojej daje jak zalecają teraz czyli po 6 miesiącu bo teraz to wszystko to jedna wielka chemia
aniaczarnula
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. My dalej na Kp , na diecie bez mleka. Lenka ma 3,5 m-ca ubieramy ciuszki w rozm. 68 i waży 6,5 kg (urodziła się 3800)
eMa87
Bzdury opowiadasz na mm dietę rozszerza się od 4 miesiąca ale od 3 można już próbować podawać inne produkty.amcia powaznie juz jej dajesz sloiki? Szkoda dziecka Moze troche wiedzy o rozszerzaniu diety by sie przydalo? I nie sadzaj to zdecydowanie szkodzi w tym wieku
Nasza już z pozycji półleżącej sama usiądzie. I mi też lekarze powiedzieli że jak sama usiądzie to chwilkę może posiedzieć. Nie sadzać na siłę. Moja ma prawie 4 miesiące.
A co do jedzenia to mała się trzęsie i rozdziawia paszczę jak my coś jemy. I ciupkę marchewki z ziemniakiem też dostała. I ryk jak nie dałam więcej. Skoro kupa jest ok, brzuszek nie boli to czemu nie wprowadzać smaków ? Nie mówię żeby zamienić mleko na słoik dziennie ale pół łyżeczki to nie zbrodnia Dzwoniłam do położnej i mi mówiła że jak się domaga to można troszkę dać
A co do jedzenia to mała się trzęsie i rozdziawia paszczę jak my coś jemy. I ciupkę marchewki z ziemniakiem też dostała. I ryk jak nie dałam więcej. Skoro kupa jest ok, brzuszek nie boli to czemu nie wprowadzać smaków ? Nie mówię żeby zamienić mleko na słoik dziennie ale pół łyżeczki to nie zbrodnia Dzwoniłam do położnej i mi mówiła że jak się domaga to można troszkę dać
reklama
eMa87
Dokładnie. Każde dziecko jest inne. Trzeba je obserwowaćNasza już z pozycji półleżącej sama usiądzie. I mi też lekarze powiedzieli że jak sama usiądzie to chwilkę może posiedzieć. Nie sadzać na siłę. Moja ma prawie 4 miesiące.