reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

hejka wieczorową porą :wink:
dariaorzechowska dobre, że już wszystko ok i jesteś z nami!!!
niunians fajnie, że taka pozytywna reakcja, u mnie też ok, coraz więcej ludzi wie i też super reakcje :tak:
kasiamarysia trzymaj się. Będzie ok
happymum dobrze, że jesteś, nie martw się bo to nic nie da, a ile ma twoja dzidzia? moja też niewielka jest

u mnie nic ciekawego :-p
Crl Nawet 4 cm nie ma ale pytalam gina kilka razy czy to napewno ok a on ze wszystko jest w porzadku. Moze kruszynka bedzie.
Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent czyli udana wizyte a po bylam objesc sie w mc donaldzie.
Strasznie mnie skora swedzi na brzuchu. Mam kupiony krem ale jest od 4 miesiaca i tak sobie czeka.. wlasnie 4 miesiac kiedy sie zaczyna ? 13 czy 14 tc ?

reklama
Happy, od 14tc 4 msc. Ale jak dla mnie po trochu już możesz smarować. Mnie od samego zapachu MacDonald'sa niedobrze się robi :/

Soglam, super że wizyta udana. Kochana, ciesz się ciążą, bo szybko czas leci :)

Ostatnia edycja:
Crl Nawet 4 cm nie ma ale pytalam gina kilka razy czy to napewno ok a on ze wszystko jest w porzadku. Moze kruszynka bedzie.
Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent czyli udana wizyte a po bylam objesc sie w mc donaldzie.
Strasznie mnie skora swedzi na brzuchu. Mam kupiony krem ale jest od 4 miesiaca i tak sobie czeka.. wlasnie 4 miesiac kiedy sie zaczyna ? 13 czy 14 tc ?
Happy mum a jaki u Ciebie wiek ciazy wg miesiączki? Jak lekarz mówi,ze ok to ok:)

Kornela, a spróbuj balsamu pod prysznic z nivea. Ostatio mnie tak nogi swędziały i były tak suche, że drapałam do krwi. Od paru dni stosuje ten balsam i skóra cały czas nawilżona :)

wydaje mi się, że jest ok, ja byłam niecałe dwa tygodnie temu na wizycie i moja dzidzia miała wtedy 3,18 cm. To był dokładnie 11 tydzień wtedy. Jest jeszcze pytanie kiedy miałaś ostatnią @ a kiedy owulację.

Hej dziewczyny nie bylo mnie dlugo bo jakos nie miałam za bardzo jak. nadal czekam na informacje, które z Was chcą być w watku zamkniętym czekam na informację do piatku.
u nie nic się nie zmienilo oprocz tego ze rosne i nie moge zasnac do 3-4 w nocy.

reklama
wydaje mi się, że jest ok, ja byłam niecałe dwa tygodnie temu na wizycie i moja dzidzia miała wtedy 3,18 cm. To był dokładnie 11 tydzień wtedy. Jest jeszcze pytanie kiedy miałaś ostatnią @ a kiedy owulację.
Ostatnia @ mialam 15 grudnia a owulacje nie mam pojecia. Cykle mialam regularne
Dziewczyny pisaly tu o 7 a nawet 9 cm wiec ja popadalam w jeszcze wieksze schizy ale przestaje sie juz porownywac

Do góry