reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

HappyMum nie martw się :* jak lekarz mówi, że wszystko jest dobrze, to tak jest :) serduszko bije i wszystkie badania w normie :) Ja Ciebie rozumiem, bo u mnie sytuacja była na odwrót ale też przesadzona. Moje Dziecko w 11t5d miało 8,2cm a to baaaardzo dużo i też się martwiłam, że coś jest nie tak. Ale jak widać, każde Dzieciątko jest inne. Jedno mniejsze, drugie większe. A i się może okazać, że do porodu Twoja kruszynka nadrobi, a mój wielkoludek przystopuje i urodzą się podobnej wielkości :) głowa do góry, wszystko jest dobrze :)

reklama
Cześć dziewczyny,
Ja dziś mam wizytę na 17:20. Martwię się trochę bo od weekendu kaszle. Dostałam od lekarza leki Ale nic nie pomagają. Martwię się czy z dzieckiem wszystko ok. Ten kaszel jest nie do zniesienia. Jeszcze toksoplazmoza wyszła igm wynik watpliwy. Ehhh :(

Cześć dziewczyny,
Ja dziś mam wizytę na 17:20. Martwię się trochę bo od weekendu kaszle. Dostałam od lekarza leki Ale nic nie pomagają. Martwię się czy z dzieckiem wszystko ok. Ten kaszel jest nie do zniesienia. Jeszcze toksoplazmoza wyszła igm wynik watpliwy. Ehhh :(
Trzymam kciuki ,ja w ciąży z synem przeszłam straszne przeziębienie ,2 tyg leżałam i kaszlalam , dopiero mi gin duomox przepisał i jak reka odjal
wiec niema sie co martwic

Właśnie mam wrażenie że bez antybiotyku się nie obejdzie :( zobaczymy co dzisiaj gin mi powie. Dziękuję za kciuki :)

Alexandra zdrowka. Trzymam kciuki za wizytę.
Tez mam dzisiaj tylko na 17.40. Juz nie mogę z nerwów nic przelknac. Porażka aż mnie zoladek boli...

Crl Nawet 4 cm nie ma ale pytalam gina kilka razy czy to napewno ok a on ze wszystko jest w porzadku. Moze kruszynka bedzie.
Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent czyli udana wizyte a po bylam objesc sie w mc donaldzie.
Strasznie mnie skora swedzi na brzuchu. Mam kupiony krem ale jest od 4 miesiaca i tak sobie czeka.. wlasnie 4 miesiac kiedy sie zaczyna ? 13 czy 14 tc ?
Być może poprostu miałaś przesunieta owulacje i dlatego Maluszek jest mniejszy niż z om mój też o tydzień jest mniejszy i każde usg to potwierdza miałam rozregulowane dwa cykle i mi się owulacja przesunela :-) i tak naprawdę stąd Maluszek..Bo to nie była planowana ciąża ale teraz już jak najbardziej chciana :-) najważniejsze że dzidziuś rośnie a każdy ma.swoje tempo :-)

reklama
Cześć dziewczyny,
Spróbuj syropu z buraka pomaga lepiej niż niejeden syrop z apteki

Do góry