kornela123
Fanka BB :)
Najlepszy na kaszel jest syrop z czarnego bzu. Moja mama robi zapas na zimę i w styczniu jak bylam chora to kaszel mi szybko minął.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A próbowałyscie olejem kokosowym się smarować?12.0
Chyba zaczne juz smarowac bo zwariuje albo zadrapie sie na smierc. Skora sucha jak wior
Tośka myśl o jutrzejszym dniu
pH moczu 8 ... jeny... infekcja?
Witajcie dziewczyny,nie teskniłyście za mną;(. Mnie dziś wypuścili ze szpitala,położyli mnie na oddział ginekologiczny z podejrzeniem nadciśnienia tętniczego,ale wszystko ok,choć ciśnienie mam kontrolować codziennie.badania wyszły ok.z maluchem wszystko ok z tego co lekarz mówił, bo za wiele nie chcieli mówić co na usg widać,sprawdzali tylko czy z dzieckiem ok. Wizyte mam w piątek to mam nadzieje że mój lekarz więcej mi powie.Cieszę się że już w domku i mogę poklikać do Was.
Spróbuj syropu z buraka pomaga lepiej niż niejeden syrop z apteki
Najlepszy na kaszel jest syrop z czarnego bzu. Moja mama robi zapas na zimę i w styczniu jak bylam chora to kaszel mi szybko minął.