reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Najlepszy na kaszel jest syrop z czarnego bzu. Moja mama robi zapas na zimę i w styczniu jak bylam chora to kaszel mi szybko minął.

reklama
Olej kokosowy niektórym potrafi mocniej skórę wysuszyć. Najlepszy jest olej ze słodkich migdałów lub jojoba. Można też masło shea stosować :)

Może dzidzia jest poprostu mniejsza? Moja kolezanka urodziła malucha 61 cm i 4 kg a druga urodziła 2,800 i 51 cm obie nie są wysokie. Różne są dzieci ;) trzeba wierzyć lekarza że jest wsxystko ok.
Powodzenia na wizytach ja jeszcze dluuugo 17/ czekam i czekam.
Kasia jesteś już po badaniach? Jak się czujesz?

Tośka myśl o jutrzejszym dniu ;)

pH moczu 8 ... jeny... infekcja?

infekcja jest jak są leukocyty, azotyny. Ale wysokie ph sprzyja rozwojowi infekcji. Warto brać wit C na obniżenie. Jesc żurawine.

Witajcie dziewczyny,nie teskniłyście za mną;(. Mnie dziś wypuścili ze szpitala,położyli mnie na oddział ginekologiczny z podejrzeniem nadciśnienia tętniczego,ale wszystko ok,choć ciśnienie mam kontrolować codziennie.badania wyszły ok.z maluchem wszystko ok z tego co lekarz mówił, bo za wiele nie chcieli mówić co na usg widać,sprawdzali tylko czy z dzieckiem ok. Wizyte mam w piątek to mam nadzieje że mój lekarz więcej mi powie.Cieszę się że już w domku i mogę poklikać do Was.:)

Dobrze ze wszystko ok.

Spróbuj syropu z buraka pomaga lepiej niż niejeden syrop z apteki

Oj tak, polecam.

Najlepszy na kaszel jest syrop z czarnego bzu. Moja mama robi zapas na zimę i w styczniu jak bylam chora to kaszel mi szybko minął.

Mi lekarka przy infekcji zabroniła soku z czarnego bzu. Napar z kwiatów / liści - tak, ale sok z owoców w ciąży - nie.

A ja walczę z katarem..... Masakra.

Miłego dnia.

Dziewczynki, jak USG genetycznie miałyście przed zakonczeniem 14 tc to kolejna wizyta na kiedy wyznaczona? Dopiero USG połówkowe czy wcześniej?

tysia123 - ja idę do ginekolog teraz w piątek (2 tyg po usg) z wynikiem usg i badań z krwi i dowiem się czy mi zleci kolejne usg jakoś niedługo, czy dopiero połówkowe. Ale np. moje 2 koleżanki ,które chodzą do jeszcze innych przychodni to mają usg co wizyta. A Lux Med żydzi, więc pewnie da mi skierowanie dopiero na połówkowe.

Annam03 chciałabym dolaczyc do wątku zamkniętego ale nie wiem gdzie wysyła się prywatna wiadomość na Tel...?:/

reklama
Dziewczyny nie leczcie się na własną rękę.leżała dziewczyna ze ma którą się leczyla syropem z cebuli i czosnkiem i dostała bólu w boku i jak się okazało próby watrobowe miała podwyższone.bbrała leki i dopiero jej przeszło. ja też sama starałam się podleczac ale teraz po tym co usłyszałam w szpitalu,odradzam.teraz,też się przeziebilam w szpitalu od właśnie niej,i chyba będę musiała odwiedzić lekarza,jak tak będę kaszlec.

Do góry