reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Najlepszy na kaszel jest syrop z czarnego bzu. Moja mama robi zapas na zimę i w styczniu jak bylam chora to kaszel mi szybko minął.

reklama
Olej kokosowy niektórym potrafi mocniej skórę wysuszyć. Najlepszy jest olej ze słodkich migdałów lub jojoba. Można też masło shea stosować :)

Może dzidzia jest poprostu mniejsza? Moja kolezanka urodziła malucha 61 cm i 4 kg a druga urodziła 2,800 i 51 cm obie nie są wysokie. Różne są dzieci ;) trzeba wierzyć lekarza że jest wsxystko ok.
Powodzenia na wizytach ja jeszcze dluuugo 17/ czekam i czekam.
Kasia jesteś już po badaniach? Jak się czujesz?

Tośka myśl o jutrzejszym dniu ;)

pH moczu 8 ... jeny... infekcja?

infekcja jest jak są leukocyty, azotyny. Ale wysokie ph sprzyja rozwojowi infekcji. Warto brać wit C na obniżenie. Jesc żurawine.

Witajcie dziewczyny,nie teskniłyście za mną;(. Mnie dziś wypuścili ze szpitala,położyli mnie na oddział ginekologiczny z podejrzeniem nadciśnienia tętniczego,ale wszystko ok,choć ciśnienie mam kontrolować codziennie.badania wyszły ok.z maluchem wszystko ok z tego co lekarz mówił, bo za wiele nie chcieli mówić co na usg widać,sprawdzali tylko czy z dzieckiem ok. Wizyte mam w piątek to mam nadzieje że mój lekarz więcej mi powie.Cieszę się że już w domku i mogę poklikać do Was.:)

Dobrze ze wszystko ok.

Spróbuj syropu z buraka pomaga lepiej niż niejeden syrop z apteki

Oj tak, polecam.

Najlepszy na kaszel jest syrop z czarnego bzu. Moja mama robi zapas na zimę i w styczniu jak bylam chora to kaszel mi szybko minął.

Mi lekarka przy infekcji zabroniła soku z czarnego bzu. Napar z kwiatów / liści - tak, ale sok z owoców w ciąży - nie.

A ja walczę z katarem..... Masakra.

Miłego dnia.

Dziewczynki, jak USG genetycznie miałyście przed zakonczeniem 14 tc to kolejna wizyta na kiedy wyznaczona? Dopiero USG połówkowe czy wcześniej?

tysia123 - ja idę do ginekolog teraz w piątek (2 tyg po usg) z wynikiem usg i badań z krwi i dowiem się czy mi zleci kolejne usg jakoś niedługo, czy dopiero połówkowe. Ale np. moje 2 koleżanki ,które chodzą do jeszcze innych przychodni to mają usg co wizyta. A Lux Med żydzi, więc pewnie da mi skierowanie dopiero na połówkowe.

Annam03 chciałabym dolaczyc do wątku zamkniętego ale nie wiem gdzie wysyła się prywatna wiadomość na Tel...?:/

reklama
Dziewczyny nie leczcie się na własną rękę.leżała dziewczyna ze ma którą się leczyla syropem z cebuli i czosnkiem i dostała bólu w boku i jak się okazało próby watrobowe miała podwyższone.bbrała leki i dopiero jej przeszło. ja też sama starałam się podleczac ale teraz po tym co usłyszałam w szpitalu,odradzam.teraz,też się przeziebilam w szpitalu od właśnie niej,i chyba będę musiała odwiedzić lekarza,jak tak będę kaszlec.

Do góry