reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

hejka wieczorową porą :wink:
dariaorzechowska dobre, że już wszystko ok i jesteś z nami!!!
niunians fajnie, że taka pozytywna reakcja, u mnie też ok, coraz więcej ludzi wie i też super reakcje :tak:
kasiamarysia trzymaj się. Będzie ok
happymum dobrze, że jesteś, nie martw się bo to nic nie da, a ile ma twoja dzidzia? moja też niewielka jest

u mnie nic ciekawego :-p
Crl Nawet 4 cm nie ma ale pytalam gina kilka razy czy to napewno ok a on ze wszystko jest w porzadku. Moze kruszynka bedzie.
Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent czyli udana wizyte a po bylam objesc sie w mc donaldzie.
Strasznie mnie skora swedzi na brzuchu. Mam kupiony krem ale jest od 4 miesiaca i tak sobie czeka.. wlasnie 4 miesiac kiedy sie zaczyna ? 13 czy 14 tc ?

reklama
Happy, od 14tc 4 msc. Ale jak dla mnie po trochu już możesz smarować. Mnie od samego zapachu MacDonald'sa niedobrze się robi :/

Soglam, super że wizyta udana. Kochana, ciesz się ciążą, bo szybko czas leci :)

Ostatnia edycja:
Crl Nawet 4 cm nie ma ale pytalam gina kilka razy czy to napewno ok a on ze wszystko jest w porzadku. Moze kruszynka bedzie.
Ja dzis dostalam najpiekniejszy prezent czyli udana wizyte a po bylam objesc sie w mc donaldzie.
Strasznie mnie skora swedzi na brzuchu. Mam kupiony krem ale jest od 4 miesiaca i tak sobie czeka.. wlasnie 4 miesiac kiedy sie zaczyna ? 13 czy 14 tc ?
Happy mum a jaki u Ciebie wiek ciazy wg miesiączki? Jak lekarz mówi,ze ok to ok:)

Kornela, a spróbuj balsamu pod prysznic z nivea. Ostatio mnie tak nogi swędziały i były tak suche, że drapałam do krwi. Od paru dni stosuje ten balsam i skóra cały czas nawilżona :)

wydaje mi się, że jest ok, ja byłam niecałe dwa tygodnie temu na wizycie i moja dzidzia miała wtedy 3,18 cm. To był dokładnie 11 tydzień wtedy. Jest jeszcze pytanie kiedy miałaś ostatnią @ a kiedy owulację.

Hej dziewczyny nie bylo mnie dlugo bo jakos nie miałam za bardzo jak. nadal czekam na informacje, które z Was chcą być w watku zamkniętym czekam na informację do piatku.
u nie nic się nie zmienilo oprocz tego ze rosne i nie moge zasnac do 3-4 w nocy.

reklama
wydaje mi się, że jest ok, ja byłam niecałe dwa tygodnie temu na wizycie i moja dzidzia miała wtedy 3,18 cm. To był dokładnie 11 tydzień wtedy. Jest jeszcze pytanie kiedy miałaś ostatnią @ a kiedy owulację.
Ostatnia @ mialam 15 grudnia a owulacje nie mam pojecia. Cykle mialam regularne
Dziewczyny pisaly tu o 7 a nawet 9 cm wiec ja popadalam w jeszcze wieksze schizy ale przestaje sie juz porownywac

Do góry