reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
W poprzedniej ciąży tez tak brałam ze względu na poronienie zagrażające, niski progrsteron. 2 razy po 2 luteiny i 3 razy po 1 duphaston. Teraz zmienilam gina i tylko luteine biore.
Znow mnie kluje w boku:/ grrr
Mnie kluje w boku ale też boli w dole podbrzusza.. Dziś chyba najmocniej od wyjścia ze szpitala..

witaj Joasiu!
Nie wiem nic na temat choroby twojego synka wiec nic nie mogę ci doradzić co do jego diety. Zapraszam cie jednak na forum rodzicow 2 i 3 latkow, bo zapewne mamy podobne doswiadczenia z dziecmi :D .
Mój mały ma 3 latka i straszny z niego "żywioł". Ani chwilki nie usiedzi na miejscu :D .
Jeśli chcesz się podzielic swoimi doświadczeniami to zapraszam. Miło będzie pogadać.
Pozdrawiam cieplutko
mela

Nie jestem zła. Potrzebuje psychologa wiem o tym. Często miałam tak ze się z mężem rozchodzilam na tydzień czy dwa i znowu do siebie wracaliśmy. Nie miał czasu żeby się zmienić, ani ja też. Koniecznie potrzebuje sesji, jestem tego świadoma.

reklama
Do góry