mloda zona
Fanka BB :)
W szpitalu tak mi podawali i tak na wypisie mam zalecone..A dlaczego bierzesz duphaston i luteine naraz?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W szpitalu tak mi podawali i tak na wypisie mam zalecone..A dlaczego bierzesz duphaston i luteine naraz?
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Mnie kluje w boku ale też boli w dole podbrzusza.. Dziś chyba najmocniej od wyjścia ze szpitala..W poprzedniej ciąży tez tak brałam ze względu na poronienie zagrażające, niski progrsteron. 2 razy po 2 luteiny i 3 razy po 1 duphaston. Teraz zmienilam gina i tylko luteine biore.
Znow mnie kluje w boku:/ grrr
A zdecydoealas sie juz na lekarza prowadzacego?Mnie kluje w boku ale też boli w dole podbrzusza.. Dziś chyba najmocniej od wyjścia ze szpitala..
W zasadzie tak dr Pietras ale ze on przyjmuje tylko prywatnie to jeszcze z miesiąc dwa chce chodzić do polikliniki na nfz.. Chyba że zacznie się coś dziać niepokojącego..A zdecydoealas sie juz na lekarza prowadzacego?
KasiaMarysia trzymaj się.. Co mówili w szpitalu jak cie przyjmowali?Zostaje w szpitalu. Jutro będę miała wizytę internisty.
witaj Joasiu!
Nie wiem nic na temat choroby twojego synka wiec nic nie mogę ci doradzić co do jego diety. Zapraszam cie jednak na forum rodzicow 2 i 3 latkow, bo zapewne mamy podobne doswiadczenia z dziecmi .
Mój mały ma 3 latka i straszny z niego "żywioł". Ani chwilki nie usiedzi na miejscu .
Jeśli chcesz się podzielic swoimi doświadczeniami to zapraszam. Miło będzie pogadać.
Pozdrawiam cieplutko
mela
KasiaMarysia trzymaj się.. Co mówili w szpitalu jak cie przyjmowali?
Jednak pojechalas? Cos z sercem?Zostaje w szpitalu. Jutro będę miała wizytę internisty.