reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Wymioty odwodnienie i te zawroty głowy, a mój ma dziś urodziny.
Na Katar woda morska. Na gardło. Są jedne tabletki dla kobiet w ciąży i karmiących.
Przy gorączce możecie brać paracetamol. Pić dużo herbata z cytryna miodem i imbirem ale nie zalane wrzątkiem bo nie działa
Jeżeli chodzi o czosnek to podobno mię wolno. Długo pozostaje u maluszka jako antybiotyk.

reklama
Widzę, że mamy urodzaj na infekcje :(
U mnie dziś paskudne zimno wyskoczyło poczytałam skład maści i nie używam
Zdrówka moje wrześnióweczki życzę ;)

Pojechałam taxi do lekarza po l4 i dostałam opierdziel że do szpitala prosto nie pojechałam.

sreberko, ja na opryszczkę używałam plastrów compeed, zalecone przez lekarza, bezpieczne w ciąży

KasiaMarysia ja płace 150/200 zl za prenatalne, amniopunkcja (pobranie probki wód płodowych) to jest inwazyjne badanie, które się robi jak zwykłe prenatalne (USG) wykarze, że coś jest nie tak

Ostatnia edycja:
Halo kobitki chyba pora roku taka że łatwo o wszelkie choróbsko Nie dajcie się i szybko wracajcie do zdrowia

Ja też używałam poprzednio tego balsamy z rossmana i byłam z niego zadowolona a rozstępy mi wyszły kilka dni po terminie porodu. Podobno to i tak jest uwarunkowane genetycznie ale jak dla mnie nawilżania nigdy za dużo a teraz mam wrażenie że wszystko mam przesuszone, włosy, twarz, dłonie, stopy id góry do dołu

reklama
Molly_88 mam kamienie. Od kilkunastu lat. W ciąży dokucza mocniej. W poprzedniej ciąży urodziłam 3 albo 4 kamienie ale ze 3x na IP ladowalam z kolka. Teraz pewnie też mnie nie oszczędzi.

Do góry