reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dzień dobry Kochane ;*
Jak Wasze samopoczucie???

Agulka ja mam tak samo, nie martw się minie.

Anik jak nerki?

Marzen na prenatalne trzeba się zapisać??

reklama
Czesc dziewczyny.
Nie pisalam w weekend bo to moj pierwszy wolny od dawna wiec musialam w sobote ogarnac mieszkanie i ugotowac cos. A w niedziele zaliczylam Lyzwy i Pamptrack z corcia. Wieczorami padam na twarz.
Dzisiaj wieczor urodziny taty wiec zaraz zmykam sie przygotowac.

Dzień dobry Kochane ;*
Jak Wasze samopoczucie???

Agulka ja mam tak samo, nie martw się minie.

Anik jak nerki?

Marzen na prenatalne trzeba się zapisać??

W sumie nie wiem jak to wygląda u innych lekarzy ale ja chce zrobić te badania w klinice w Katowicach moja koleżanka mi poleciła dlatego tam trzeba się umawiać ;)

Anik. Wspolczuje bolu nerek. Nie ma dnia zeby cie nie bolalo ?
Dolaczam do grupy przeziebionych. Od rana boli mnie znowu gardlo. Bylam dzis u ginekolozki po skierowanie na badanie miana przeciwcial i przychodnia odmowila mi. Dostalam skierowanie do poradni patologi ciazy. Obdzwonilam gdansk i ciagle mnie odsylali gdzie indziej bo sie takimi przypadkami nie zajmuja. Laskawie jakas pani zapisala mnie do zastepscy ordynatora w szpitalu w gdansku. Mam nadzieje ze on mi podpowie co dalej robic

Dolaczam do grupy przeziebionych. Od rana boli mnie znowu gardlo. Bylam dzis u ginekolozki po skierowanie na badanie miana przeciwcial i przychodnia odmowila mi. Dostalam skierowanie do poradni patologi ciazy. Obdzwonilam gdansk i ciagle mnie odsylali gdzie indziej bo sie takimi przypadkami nie zajmuja. Laskawie jakas pani zapisala mnie do zastepscy ordynatora w szpitalu w gdansku. Mam nadzieje ze on mi podpowie co dalej robic
To przykre jak odsylaja z miejsca na miejsce. Wspolczuje. Oby w koncu sie udalo

Masakra z tym odsyłaniem :( mam nadzieje, ze w Gdańsku juz załatwisz wszystko od reki.
No mnie praktycznie codziennie bolą. Albo od rana cały dzień albo tylko wieczorami. Dzisiaj w ciągu dnia jest ok ale nie wiem co wieczór przyniesie :(

Jestem w szpitalu z maluszkiem jest wszystko ok. Ja pod królowka nie mam wymiotów bo nie jadłam prawie nic ale zawroty są straszne

hej :)

no i ja też chora :( obudziłam się z mega bólem ucha i mam powiększone węzły chłonne, do tego katar i kaszel. Ratuję się czosnkiem. A Wy co bierzecie na przeziębienie?

KasiaMarysia ja na prenatalne zapisana jestem już od dwóch tygodni. Ale idę prywatnie bo na NFZ nie mają sprzętu.

Anik a próbowałaś ciepłe okłady na te nerki? Może by pomogło. No i żurawinka jak dobra na drogi moczowe to może na nerki tez? Może masz kamienie?

HappyMum obyś tym razem załatwiła wszystko. Trzymam kciuki :)

annam03 co to się porobiło? Czemu jesteś w szpitalu? Zdrówka życzę! Dobrze z Maleństwem wszystko dobrze

reklama
Do góry