reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja zawsze noszę łańcuszek na szyi. I myślę, że pasek czy łańcuszek nie spowoduje owinięcia pępowiną. Zabobony i tyle :)

Z tego co wiem, nie wolno farbować. Chemikalia drogą wziewną mogą zaszkodzić ciąży.
Trzymam za wszystkie ciężarówki :)
Byłam w swoim HM - było 0 przecenionych spodni ANI jednej pary, sprzedawczyni nie wiedziała o czym mówię.

a może tylko w sklepie internetowym są promocje? Ja kupiłam i 3 rzeczy były przecenione.
Wiecie że jak się zapiszecie do newslettera to macie na 1 rzecz 25% i wysyłka gratis.

Dzisiaj mnie dopadło wymiotowanie :( do tego stopnia że mam skierowanie do szpitala na kroplówkę nawadniającą. :(
Do tego okropnie boli mnie głowa. Ciężki dzień się zapowiada

biedna jesteś :sad:

uwielbiam te zabobony :rofl2::-D:-) :)

Moje dziecko tez nie za bardzo ruchliwe;) moj brzuch wygnieciony az bolal... ale mamy 7,5 cm i wyniki w normie!

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
hej dziewczyny, cieżko za Wami dogonić;-)
Ale dzisiaj miałam piękny sen - śniło mi się że czułam ruchy bobasa , latał po całym brzuchu;-)
A HappyMum się pokazuje?? coś jej dawno nie widziałam??

Do góry