reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja zawsze noszę łańcuszek na szyi. I myślę, że pasek czy łańcuszek nie spowoduje owinięcia pępowiną. Zabobony i tyle :)

Z tego co wiem, nie wolno farbować. Chemikalia drogą wziewną mogą zaszkodzić ciąży.
Trzymam za wszystkie ciężarówki :)
Byłam w swoim HM - było 0 przecenionych spodni ANI jednej pary, sprzedawczyni nie wiedziała o czym mówię.

a może tylko w sklepie internetowym są promocje? Ja kupiłam i 3 rzeczy były przecenione.
Wiecie że jak się zapiszecie do newslettera to macie na 1 rzecz 25% i wysyłka gratis.

Dzisiaj mnie dopadło wymiotowanie :( do tego stopnia że mam skierowanie do szpitala na kroplówkę nawadniającą. :(
Do tego okropnie boli mnie głowa. Ciężki dzień się zapowiada

biedna jesteś :sad:

uwielbiam te zabobony :rofl2::-D:-) :)

Moje dziecko tez nie za bardzo ruchliwe;) moj brzuch wygnieciony az bolal... ale mamy 7,5 cm i wyniki w normie!

ckai3e3kikq3p3qp.png

reklama
hej dziewczyny, cieżko za Wami dogonić;-)
Ale dzisiaj miałam piękny sen - śniło mi się że czułam ruchy bobasa , latał po całym brzuchu;-)
A HappyMum się pokazuje?? coś jej dawno nie widziałam??

Do góry