reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześnióweczki

Jeden dzien starszy niz z OM, czyli praktycznie tak samo. O plci nie bylo mowy:(

ckai3e3kikq3p3qp.png
Na tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.

reklama
Mnie również spodnie zaczynają cisnąć. Przejadę się dzis do hm, tylko u mnie na zadupiu są niby 2 hmy, ale za to tylko w jednym jest dział dla mam dosłownie 3m/3m...

Cześć babeczki :rolleyes:

Wczoraj położyłam się spać z bólem głowy ale nic nie wzięłam mając nadzieję że do rana przejdzie ale niestety poranek też przywitałam z bólem więc żeby się nie katować to zażyłam Apap jakbym mogła się wtulić w poduszkę i z łóżka nie wychodzić to pewnie jakoś bym zniosła ten ból a tu niestety trzeba było wstać naszykować i odstawić najpierw jedną córę do przedszkola a potem wrócić do domu i zabrać się z szykowanie drugiej która dziś do szkoły miała na 11.25 a teraz dopiero nie mając żadnych szwendających się domowników mogę spokojnie poczytać co tami się u was działo :rofl2:

KasiaRo ładnie Ci dzidzia rośnie :-) :)
mamusia37 już niedługo sen się ziści :-) :)

Aluśka ja wypiłam małą kawę i ból trochę ustąpił. W nocy z środy na czwartek była próba włamania do warsztatu samochodowego mojego brata. Okropnie się tym przejelam i móż stąd ten ból głowy.

Kasia, ciesze się że wizyta udana :)

Aluś, oby ból przeszedł.

Ja wizytę będę miała w 16tc ciekawe czy ginekolog zobaczy kogo mam pod sercem. Chciałabym zacząć do maleństwa po imieniu mówić. Zastanawiam się też nad USG 3D. Nie wiem czy warto iść.

Kasia, ciesze się że wizyta udana :)

Aluś, oby ból przeszedł.

Ja wizytę będę miała w 16tc ciekawe czy ginekolog zobaczy kogo mam pod sercem. Chciałabym zacząć do maleństwa po imieniu mówić. Zastanawiam się też nad USG 3D. Nie wiem czy warto iść.
A masz juz wybrane imiona?

reklama
KasiaMarysia nie martw się na zapas moja Amanda też była bardzo spokojna w brzuszku a jej wymiary z usg jak same widziałyście co róż pokazywały inną datę porodu :rolleyes2:
Nawet pierwsze ruchy poczułam będą dobrze po 20 tygodniu:sorry:
Martya mojej teściowa raz ze swoją koleżaneczką się zgadała i kazały mi na "kolkę" u mojej Martynki przelewać na nią jajko :eek: powiedziałam że absolutnie czegoś takiego nie zrobię...no i oczywiście wygarnęłam im że jak się wierzy w Boga to się nie powinno wierzyć w takie brednie:baffled:
Czerwonych kokardek też moje dziewczynki nie miały mimo że moja teściowa twierdziła że tak trzeba :eek:

Co do łańcuszków, korali itp. to ja ich nie noszę ani teraz ani przed ciążą z małymi wyjątkami jak wesele czy komunię więc według zabobonu powinnam urodzić nieopętlone dzieci a tu tak starsza miała 4 pętle na szyjce a młodsza 2...obie dostały pop porodzie po 9 punktów

A włosy z Martyną farbowałam od samego początku (chodzilam na kurs fryzjerski więc nie było innej rady ) i młoda jest brunetką :rolleyes2:
anna-nna może Cię długo pod tymi kroplówkami nie będą trzymać :confused: także zgłoś się tam jak najszybciej :unsure:
Asgug stres zrobił swoje :confused: a bierzesz jakieś przeciwbólowe leki czy tylko kawka?

Do góry