kornela123
Fanka BB :)
Na tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.Jeden dzien starszy niz z OM, czyli praktycznie tak samo. O plci nie bylo mowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.Jeden dzien starszy niz z OM, czyli praktycznie tak samo. O plci nie bylo mowy
Dlatego tez nie pytalam, bo nie widze w tym sensu poki co taki wynik na 60% etc to zaden wynik jak dla mnieNa tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.
Najwazniejsze,ze zdroweDlatego tez nie pytalam, bo nie widze w tym sensu poki co taki wynik na 60% etc to zaden wynik jak dla mnie
Idziemy prawie równo :-) :-)Moje dziecko tez nie za bardzo ruchliwe moj brzuch wygnieciony az bolal... ale mamy 7,5 cm i wyniki w normie!
A masz juz wybrane imiona?Kasia, ciesze się że wizyta udana
Aluś, oby ból przeszedł.
Ja wizytę będę miała w 16tc ciekawe czy ginekolog zobaczy kogo mam pod sercem. Chciałabym zacząć do maleństwa po imieniu mówić. Zastanawiam się też nad USG 3D. Nie wiem czy warto iść.