kornela123
Fanka BB :)
Na tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.Jeden dzien starszy niz z OM, czyli praktycznie tak samo. O plci nie bylo mowy![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.Jeden dzien starszy niz z OM, czyli praktycznie tak samo. O plci nie bylo mowy![]()
![]()
Dlatego tez nie pytalam, bo nie widze w tym sensu poki coNa tym etapie malo ktory nawet probuje to oceniac. Loteria. Moj tez zapewne nie bedzie nic mowil.
Najwazniejsze,ze zdroweDlatego tez nie pytalam, bo nie widze w tym sensu poki cotaki wynik na 60% etc to zaden wynik jak dla mnie
![]()
Idziemy prawie równo :-) :-)Moje dziecko tez nie za bardzo ruchliwemoj brzuch wygnieciony az bolal... ale mamy 7,5 cm i wyniki w normie!
![]()
A masz juz wybrane imiona?Kasia, ciesze się że wizyta udana
Aluś, oby ból przeszedł.
Ja wizytę będę miała w 16tc ciekawe czy ginekolog zobaczy kogo mam pod sercem. Chciałabym zacząć do maleństwa po imieniu mówić. Zastanawiam się też nad USG 3D. Nie wiem czy warto iść.