reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Część dziewczyny.co do cery to u mnie się zmieniła wyskakują mi jakieś wypryski.mię mówię ze dużo Ale mam inną cerę niż przed ciążą, gorsza.siostra to mi powiedziała ze brzydka się zrobiłam he i ze to na dziewczynkę, ciekawe czy wywròży. U mnie dziś słoneczko za oknem,aż miłosspojrzeć:)co dziś gotujecie mumuski ja wzięłam czopka od wymiotow i dziś mam zamiar normalnie zjeść.zamierzam zrobić placki i po węgiersku. mniam:)
Wpraszam sie do Ciebie na obiadek :) uwielbiam placki po wegiersku :) mniammmm
Ja mam
Dzis zeberka surowke z pora i do tego takie kluseczki tez pycha ale twoje lepsze .
I chyba czas wstac z wyrka bo glodzik mnie meczy:)

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1456560283.361099.jpg
praqda ze piekne ? Tak mnie kusi zeby ju zamowic ale jakos cos mnie blokuje . Poprostu zakochalam sie w tym .

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1456560283.361099.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1456560283.361099.jpg
    108,8 KB · Wyświetleń: 166
Hmmm biore dwa razy dziennie luteine i na noc Nystatyne. I na noc zakladam jednoczesnie luteine i Nystatyne to chyba nie trzeba robic odstepu? Rychlo w czas pomyslalam,ale jak synek zasnie to odrazu zakladam globulki i spac ide bo nie moge usiedziec.

Ja też biorę na raz te globulki , w szpitalu też mi je podawali i nic nie mówili o odstępie ;)

Hej dziewczyny u mnie też dziś słoneczko , no i w planach też mam placka po węgiersku ;) Własnie się zbieram do sklepu na zakupy ;) Pobolewa mnie podbrzusze ale jakoś specjalne się nie nakręcam - wydaje mi się że macica mi się rozrasta i brzuch więc nie sieję paniki jeszcze ;))

Miłego dnia ;))

gosia2828 - śliczne, z jakiego to sklepu??

Diewczyny ale wcześnie wstałam, domownicy w szoku haha. Już nie pamiętam kiedy dobrowolnie wstałam o 9 ;-)

Ja też biorę na raz te globulki , w szpitalu też mi je podawali i nic nie mówili o odstępie ;)

Hej dziewczyny u mnie też dziś słoneczko , no i w planach też mam placka po węgiersku ;) Własnie się zbieram do sklepu na zakupy ;) Pobolewa mnie podbrzusze ale jakoś specjalne się nie nakręcam - wydaje mi się że macica mi się rozrasta i brzuch więc nie sieję paniki jeszcze ;))

Miłego dnia ;))

Marzen jesteś moim wybawieniem bo juz stresa miałam:) az zle w nocy spalam.
Tez masz luteine dopochwowo dwa razy dziennie? Ja rano zakładam tylko luteine a noc lureine z nystatyna naraz i siup do wyrka.

[QUOTEamusia37, post: 13779408, member: 163584"]gosia2828 - śliczne, z jakiego to sklepu??

Diewczyny ale wcześnie wstałam, domownicy w szoku haha. Już nie pamiętam kiedy dobrowolnie wstałam o 9 ;-)[/QUOTE]
No ja tez wstałam wczesnie.może minęło nam to spanie:)

reklama
Melduje się i ja:happy:
U mnie dziś na pewno krupnik bo zupa musi być. A co na później to zobaczymy. Szarlotka za mną chodzi.
Co do cery to ja mam tragiczną. Nigdy nie było u mnie wyprysków, a teraz co chwilę coś nowego. Włosy okropnie mi się przetluszczaja. To chyba na syna bo z córką miałam wszystko odwrotnie.:blink:
Piękne słońce za oknem. Az żyć się chce:biggrin2:

Do góry