reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

właśnie nie wiem, bo on tam coś gadał, ze wszystko jest w porządku, a że opis i wyniki da mi w środę jak już będzie miał wyniki z krwi, to wtedy wszystko razem

reklama
Witajcie, nazywam się Zuzia i jestem mamą prawie 3 letniego malucha. Jestem studentką 2 roku studiów mgr fizjoterapia. Mam do napisania pracę dyplomową na temat kobiet w ciąży i czynników środowiskowych. Wiem, ze parę osób znalazło błędy w ankiecie jednak taką wersję zaakceptowała moja szkoła i nie mogę jej zmienić. Czy mogłabym Was prosić drogie mamy o pomoc i wypełnienie tej krótkiej ankiety?
Bardzo mi to pomoże.

Link do: Kobiety w ciąży i wpływ czynników środowiskowych na rozwój płodu - ankieta z Ankietka.pl

Życzę Wam wszystkiego najlepszego na całą ciąże i bezbolesnego rozwiązania
Za każdą wypełnioną ankietę jestem Wam ogromnie wdzięczna.

Hmmm biore dwa razy dziennie luteine i na noc Nystatyne. I na noc zakladam jednoczesnie luteine i Nystatyne to chyba nie trzeba robic odstepu? Rychlo w czas pomyslalam,ale jak synek zasnie to odrazu zakladam globulki i spac ide bo nie moge usiedziec.

Ja w szpitalu dostałam białe miętowe mleczko na zgage i przeszło. Co do skazy bialkowej mój brat ma do dziś a jest po 30 a mana wcale nie jadła dużo nabiału. Teraz chcą wcisnąć wszystkim prawie bobasa skaze.
Co do cery to nie jest źle ( też co do tego są przesady)
Jutro idziemy na imprezę do dziadka jak mnie tak wywali jak dziś to się wszyscy zorientuja. A mój nie chce mówić hyh

Witajcie sobotnio
Mnie na szczęście zgaga nie łapie uff miałam dokładnie raz w pierwszej ciąży "wykończyłam" ją migdałami ;)
Co do cery to chyba wg przesądów będę miała syna ;)
Normalnie zdecydowanie lepiej niż przed ciążą z włosami też ;)

Mnie też pojawiło się kilka nieprzyjaciół na twarzy. Za niedługo jadę na prenatalne. Dzisiaj obudziłam się z bólem brzucha chyba wczoraj wypilam za dużo mleka. Muszę sobie kupić jakąś herbatę na wzdęcia bo męczą mnie ostatnio okrutnie.

Część dziewczyny.co do cery to u mnie się zmieniła wyskakują mi jakieś wypryski.mię mówię ze dużo Ale mam inną cerę niż przed ciążą, gorsza.siostra to mi powiedziała ze brzydka się zrobiłam he i ze to na dziewczynkę, ciekawe czy wywròży. U mnie dziś słoneczko za oknem,aż miłosspojrzeć:)co dziś gotujecie mumuski ja wzięłam czopka od wymiotow i dziś mam zamiar normalnie zjeść.zamierzam zrobić placki i po węgiersku. mniam:)

reklama
Do góry