reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja w poprzednich ciążach na zgagę brałam Rennie bo domowe sposoby mi nie pomagały a dziewczynki faktycznie miały bujny fryz po urodzeniu :rofl2:

gabeee dobrze że zostało to u Ciebie w porę wykryte i jesteś już wyleczona :tak:
Daria ja robiłam na czczo badania na tokso:confused:
Molly niestety nie pomogę bo się nie znam na analizie takich wyników:zawstydzona/y:

Dziewczyny, znacie się trochę na tych wynikach PAPPA. Mam wyniki ale lekarza dopiero w środę, a nie wiem jak to czytać. Wolna podjednostka B-HCG (L46) 44,96 IU/I a PAPP-A (ciążowe osoczowe białko A) 4787,44 mlU/l

nie wiem jak to ugryźć, w necie są info odnośnie tego prawdopodobieństwa już z zestawieniem z usg genetycznym.
Molly, jak robiłam poprzednio, to dostałam cały opis wszystkiego - nie tylko gole wyniki.
Któraś z dziewczyn też już opisywala wyniki z opisu.
Ty chyba też powinnaś mieć opis.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny macie problemy z cera w ciazy? Bo ja juz nie nadażam, kiedys jedna krostka na okres, a teraz prawie codzień coś nowego. Do twarzy juz od dłuższego czasu używam organiczne kosmetyki, ale teraz to juz nic mi nie pomaga, już patrzeć na siebienie moge

Dziewczyny macie problemy z cera w ciazy? Bo ja juz nie nadażam, kiedys jedna krostka na okres, a teraz prawie codzień coś nowego. Do twarzy juz od dłuższego czasu używam organiczne kosmetyki, ale teraz to juz nic mi nie pomaga, już patrzeć na siebienie moge

U mnie z cerą się nie zmieniło, za to włosy mi się przetłuszczają niemiłosiernie

Ja już po badaniach, opisałam w wątku;-)

A po badaniach poszłam poświętować do KFC i kupiłam sobie gatki ciążowe. akie z pasem, sztruksowe w waikiki ....może bym się i nie skusiła ale z prawie 80 zł na 35 przecenione;-)

Gabeee wiem, wiem, opis mam dostać w środę, a dziś odebrałam gołe wyniki z samej krwi z laboratorium. W środę już będę miała komplet. Ale z tego co wynalazłam w necie to chyba jest ok....zobaczymy :)

reklama
Gabeee wiem, wiem, opis mam dostać w środę, a dziś odebrałam gołe wyniki z samej krwi z laboratorium. W środę już będę miała komplet. Ale z tego co wynalazłam w necie to chyba jest ok....zobaczymy :)

Ja muszę tydzień czekać

A jakie Ci wyszło ryzyko T21 po samym usg?

Do góry