dariaorzechowska
Fanka BB :)
Dziewczyny nie dopytalam lekarza toksoplazme robi się na czczo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny nie dopytalam lekarza toksoplazme robi się na czczo.
Molly, jak robiłam poprzednio, to dostałam cały opis wszystkiego - nie tylko gole wyniki.Dziewczyny, znacie się trochę na tych wynikach PAPPA. Mam wyniki ale lekarza dopiero w środę, a nie wiem jak to czytać. Wolna podjednostka B-HCG (L46) 44,96 IU/I a PAPP-A (ciążowe osoczowe białko A) 4787,44 mlU/l
nie wiem jak to ugryźć, w necie są info odnośnie tego prawdopodobieństwa już z zestawieniem z usg genetycznym.
Dziewczyny macie problemy z cera w ciazy? Bo ja juz nie nadażam, kiedys jedna krostka na okres, a teraz prawie codzień coś nowego. Do twarzy juz od dłuższego czasu używam organiczne kosmetyki, ale teraz to juz nic mi nie pomaga, już patrzeć na siebienie moge
Nie trzeba byc na czczo.Dziewczyny nie dopytalam lekarza toksoplazme robi się na czczo.
Gabeee wiem, wiem, opis mam dostać w środę, a dziś odebrałam gołe wyniki z samej krwi z laboratorium. W środę już będę miała komplet. Ale z tego co wynalazłam w necie to chyba jest ok....zobaczymy