reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dziekuje- nie dziala:( migdaly nie dzialaja, melisa nie dziala i mieta tez nie:(

a co się dzieje? mdłości?? spróbuj opaski uciskowej na nadgarstek albo sama uciskaj nadgarstek. Poszukaj sobie na google w którym miejscu dokładnie. Może pomoże.

co do stresu to ja się zawsze stresowałam przy testowania i myślałam, że jak już się uda to mnie spokój ogarnie :-D nic bardziej mylnego...teraz to się dopiero myślenie włącza. Ale ja staram się nie stresować. Musi być dobrze. Pozytywne myślenie dziewczyny. Ja już wiem mniej więcej co mnie czeka i też cieszę się każdą chwilą bo to raczej moja ostatnia ciąża.

reklama
a co się dzieje? mdłości?? spróbuj opaski uciskowej na nadgarstek albo sama uciskaj nadgarstek. Poszukaj sobie na google w którym miejscu dokładnie. Może pomoże.

co do stresu to ja się zawsze stresowałam przy testowania i myślałam, że jak już się uda to mnie spokój ogarnie :-D nic bardziej mylnego...teraz to się dopiero myślenie włącza. Ale ja staram się nie stresować. Musi być dobrze. Pozytywne myślenie dziewczyny. Ja już wiem mniej więcej co mnie czeka i też cieszę się każdą chwilą bo to raczej moja ostatnia ciąża.
To moze ja pomogę w poprzedniej ciązy nie wychodziłam z toalety do polowy 4 misiąca ,błagałam o śmierc serio tego nie można opisać było słowami nawet po wodzie zwracałam.Lekarka przepisywała mi jakieś syropy na nudności i NIC.Dopiero swepps(chyba tak się nie pisze ale to nic) mi pomagał trochę cytrynowy kwaśny .Dodam jeszcze ze cały czas miałam taki obrzydliwy smak w ustach i to odrobinę pomagało .Ciągle go piłam małymi łyczkami,nie obchodziło mnie ,ze to niezdrowe.Spróbuj

Hej, mam na imię Asia i dziś zrobiłam teścik, wyszedł pozytywny :) Jutro rano zrobię powtórkę i jeśli nadal wynik będzie dwie kreseczki to będę mogła oficjalnie być Mamusią wrześniową :) Termin na 18/09 byłby :)

Hej, hej, można do Was dołączyć? Robiłam dziś test i wyszły II :) z kalendarza wychodzi mi termin na 21.09 :) także to dopiero początek 5. tygodnia.
Czekam teraz na termin u mojego lekarza, mam nadzieję że uda się jeszcze w styczniu:)
Gratulacje i witaj serdecznie :)

Dziewczyny udalo sie a to teraz najwazniejsze ;)
Stres jest najgorszym szkodnikiem.

A jak tam u was ze sexem ;)
U mnie kiepsko z libidem. Ale M ma ciagle checi ;) przes zajsciem seks byl codziennym zjawiskiem. A teraz od przypadku do przypadku.
Gdyby nie mdłości to chęci bym miała większe ;)

Hej, mam na imię Asia i dziś zrobiłam teścik, wyszedł pozytywny :) Jutro rano zrobię powtórkę i jeśli nadal wynik będzie dwie kreseczki to będę mogła oficjalnie być Mamusią wrześniową :) Termin na 18/09 byłby :)
Gratulacje :) witaj :)

Zaleglam. Mały zasnal wiec i ja w sypialni się położyłam tylko jak na złość sen nie przychodzi

To badanie bylo wykonane jakies 14 lat temu.. Oczywiscie moglabym sie sadzic i z labor. i szpitalem za to cale zło, ale ja zwyczajnie nie mialam sily:( A z biegem czasu nie chcialam juz wracac do tak ciezkich i smutnych chwil. Eh duzo by pisac. W kazdym razie podano mi po ostatnim porodzie immoglobuline i mam nadzieje, ze bedzie ok. W poniedzialek mam wizyte u mojego profesora. Ma spora wiedze i doswiadczenie, z pewnoscia powie co i jak i wtedy napisze tutaj. Ponoc przy pierwszej ciazy nie ma strachu, poniewaz organizm kobiety nie wytworzyl przeciwciał. Nie stresuj sie. Dopytaj tez lekarza. I pamietajcie kobietki - ciazy mocno moze zaszkodzic stres. Pozdrawiam
Ja wciaz mam okropne objawy. Ale ponoc to dobry znak.
U mnie to druga ciaza i wlasnie po 1 wyszly przeciwciala dlatego nie podali mi immunoglobuliny.
Dlaczego podali ci immu skoro masz juz przeciwciala ? Przeciez to juz nic nie da.
U kogo sie leczysz? Mega specjalisci sa w warszawie. Robilas miano przeciwcial ?

reklama
Do góry